آقا خیلی ممنون
فقط برای روت کردن و نصب ریکاوری تو اون وبلاگی که دادین اموزش ش هست از همونا میتونم استفاده کنم دیگه؟راستشو به خواهید من گوشی خودم رو (XPERIA™ mini ) رو هم رام ریختم هم کرنل ریختم هم روت کرم و هم ریکاوری و هم بوت لودر ش رو شکوندم و اگر هر بلایی هم سرش میومد گوشی خودم بود ولی چون این گوشی خودم نیست نمی خوام ریسک کنم
شما برای شبکه کردن چی کار میکنید؟ باید یه Access Point داشته باشید (منظورم هموم مودم ADSL که Wireless داشته باشه هست) دارید؟ در غیر این صورت نمیتونم با Hotspot میشه این کار رو کرد یا نه باید تست کنمنقل قول:
واسه انتقال فایل میخام یه نرم افزار دارم که اول باید با وای فای وصل بشی بعد یه آی پی میده مه تو مرورگر کام میزنی و میتونی فایل جابا کنی ولی مشکل اینجاست که شبکه نمیشن گوشی و لبتاپ. اگه برنامه بهتری دارید معرفی کنید ممنون میشم.
اینم لینک برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید اول به یه Access Point وصل شید بعد برنامه رو اجرا کنید وارد Setting شوید و بعد User و Password خودتون رو وارد کنید بعد برگردین به برنامه دوباره وارد منو بشید و کزینه Enable رو بزنید بعد از وصل شدن یه IP رو برنامه نشون میده اون تو Run ویندوز با \\ تایپ کنید (البته کامپوتر و لپتاب هایی که به همون Access Point و هستند ) و بعد یوزر و پس رو وارد کنید و بعد مموریتون رو براتون میاره مثل یه فولدر تو هارد که میتونید کپی و کات و... انجام بدین البته یه راه هم داره که مموریتون مثل یه درایو برای همیشه تو My Computer هست ولی یوزر و پس دیگه نمی خواد هر بار وارید کنید شما اگه جواب گرفتین بگید تا برایتون اینم بگم