منم یه کاپتان بلک دارم.قبلا خیلی باش حال میکردم ولی الان یاده اون دوره میفتم که یه سری اتفاقات برام افتادنقل قول:
که دیگه طرفش نمیرم.میتونی از ماله خودت عکس بزاری؟:11:
Printable View
منم یه کاپتان بلک دارم.قبلا خیلی باش حال میکردم ولی الان یاده اون دوره میفتم که یه سری اتفاقات برام افتادنقل قول:
که دیگه طرفش نمیرم.میتونی از ماله خودت عکس بزاری؟:11:
سوء تفاهم نشه. منم نگفتم که کیفیتش بد هست. منظورم این بود که هر کالایی نصبت به کیفیتش قیمت گذاری میشه. مثلا استاندار هایی رو که شرکت های بزرگ رعایت میکنن با این شرکت های اماراتی متفاوت هست. وگر نه من خودم این ادکلن هارو بهتر از این کمپانی های ریو و اسمارت و ....... میدونم.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان. من خودم تیری ماگلر پیور هاوانا رو دارم ادکلن بسیار خاصیه که بوی تنباکو با ظرافت خاصی توش به کار رفته و سه نت ابتدا وسط و انتهایی رو به صورت کاملا حرفه ای میتوان تشخیص داد ماندگاریش عالیه و لی از لحاظ ماندگاری به m7 نمیرسه چون هردو رو من دارم و امتحانشون کردم.
جالبه. من ام7 رو دارم و هاوانا رو هم روی کاغذ تست دارم. ولی فکر میکردم که ماندگاری بالا (حتی بیشتر از ام7) داره. هنوز هم بر همین باورم چون این کاغذ کوچیکه هنوز بوی خیلی قوی داره. در صورتی که کاغذ تست های دیگه بوشون رفت:blink:نقل قول:
سلام.امروز کوچه مروی بودم ادکلن 100 میل M7 رو 120 هزار تومان و پلو آبی 125 میل رو 95 هزار تومان قیمت دادند
رفتم اون ویسکی دابل را از پیرمرد منصف گرفتم اوردم خونه.
وکیومش رو باز کردم دیدم شیشش نصفس.
اونش هیچی
انچنان بوی گند ادرار مانندی می داد که 3 ساعت سردرد شدم ویه قرون موندگاری نداشت.
اونشم هیچی
دو مدل ویسکی معمولی و ویسکی سیلور اصله همین کمپانی evaflor رو از محلمون خریدم هر کدوم به 15 تومن.
امروز که پیرمرده بهم 10 داد از خوشحالی داشتم بال در می اوردم و تو دلم به فروشنده محلمون کلی فحش داد م بعدش دیدم ای دل غافل ادکلن پیرمرده فول قلابه و کف جعبه های ادکلنای خودمو که با این ویسکی دوبل مقایسه کردم دیدم هیچی کف قلابیه ننوشته.
کف شیشه ها رو بررسی کردم دیدم ویسکی اصلای خودم نقش برجسته دارن این قلابیه نداره
اینم هیچی
درش بر خلاف اصلای خودم مثل کش تومون شل بود و می افتاد.
اونشم هیچی
روی جعبه ویسکی اصلای خودم هولوگرام رنگی انحصاری evaflor خورده بود این قلابیه هولوگرام به خودش ندیده بود.
اینم هیچی
ویسکی اصلای خودم راحت راحت با اینکه بوی مدل سیلورش خنکه 2 ساعت ونیم موندگاری داشت با یک بوی بهشتی.
اونم هیچی
این قلابیه بوی گندش ملت رو فراری میده وخودمم به جنون میکشونه.
دوست عزیز حالا دیدی هیچ ارزونی بی حکمت نیست . . . . . .نقل قول:
البته هستن جاهایی که جنس رو با سود پایین میدن . اما باید به کارشون اشنا باشی و مطمین .
همیشه سعی کنید ادکلن رو از فروشگاههای محلی خرید کنید تا توی بازار و پاساژ و . . . چون فروشگاه محلی به خاطر اینکه مشتریاش مختص به محل هستن جنس بد دست شما نمیده . اما توی بازار و پاساژ 90 درصد مشتریا ثابت نیستن و رهگذر هستن اونا هم میندازن حسااابی .
جالب بود!
ویسکی دابل اینا هستن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که شما خریدی شبیه این اولیه هست؟ حالا مطمئنی تقلبیه، شاید تغییر و تحول داشته شکلش، البته من نمی دونم درباره این یکی
------
البته جناب آرسنال (علی آقا) فقط معرفی کردن، به نظرم شما باید همون جا باز می کردی عطرو...
کلا الان به هیچ عطری رحم نمی کنن دوستان متقلب، مثلا ادوکلن آمِریکا که 3 تومن بوده به وفور تقلبیش پیدا میشه...
شنل و دیور هم که برندهای معتبر قدیمی هستن تقریبا اکثر مدلای تقلبیشو دیدم... ولی بازم قابل تشخیصه... مثلا شنل بلو تقلبی شیشه هاش توش حباب داره!!!
منظورم داخل شیشه هست!!! معمولا غلط تایپی هم به وفور رو شیشه یا جعبه پیدا میشه... داخل جعبه هم طرح و رنگش نسبت به کارای اصلی حتما باید بررسی
بشه... کلا هر جا که فکرشو می کنین رو باید بررسی کنین...
بله اولی که کنار جعبش قرار داره.نقل قول:
شرمنده ام به خدا فکر نمی کردم طرف ناتو باشه...البته دیگه آفتابش لب بومه چه انتظاری ازش داری...حالا اون تقلبیه شبیه اون عکس اولیه است یا اون اصلیه شبیه اون اولیه است؟نقل قول: