قرار بود از اول 90 بشه که نشد زیاد فرقی نمی کرد چون دوباره 6 ماه برای لیسانسه ها کم می کردن و همون 18 ماه خدمت میشد یعنی فقط یک ماه اضافه تر . حالا چی شد که این طرح عملی نشد نمی دونمنقل قول:
Printable View
قرار بود از اول 90 بشه که نشد زیاد فرقی نمی کرد چون دوباره 6 ماه برای لیسانسه ها کم می کردن و همون 18 ماه خدمت میشد یعنی فقط یک ماه اضافه تر . حالا چی شد که این طرح عملی نشد نمی دونمنقل قول:
با تشکر از پاسخ شما اما من عرض کردم من امریه دارم یعنی درجه در کار نیست میخوام بدونم تو این حالت ایا فرقی داره یا نه؟و در کل چه باید کرد که مراحل این کار به مشکل برنخورهنقل قول:
با تشکر
دعا کنید جی درست و حسابی بیوفتم , 15 ماه سختی نکشم.نقل قول:
سلام.دوست عزیز اگه جیزی در مورد پادگان مالک فکر میکنی مهمه , راهنمایی کنی ممنون میشم.آب و هوا , مرخصی , فرمانده ها و ...نقل قول:
شما خودتون یگان کجا افتادین؟ساکن تهرانید؟مدرکتون چیه؟پارتی داشتید؟(ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم)
ممنون
بنده بچه تهرون هستم......مدرکم هم لیسانس هستنقل قول:
آموزشی مالک اشتر اراک افتادم (گردان عاشورا- گروهان ایثار)
بهترین پادگان هست
بعضی از دوره ها از هفته اول بعضی از دورهها از هفته دوم به بعد هر هفته به شرطی که پست یا گشتی نباشی میتونی بری خونه
میان دوره میدن
پایان دوره هم میدن
کلا پادگان خوبیه امکاناتش (به جز حمام) بد نیست
تو اسایشگاهمون lcd هم داشتیم:دی
میدون تیر هم نزدیک پادگانه (فقط زحمت عبور از اتوبان را باید بکشین!!!!! که اونم زیر زمینی میرین اونور اتوبان و وارد میدون تیر میشین....
اینو گفتم که بعضی از پادگانا وقتی میخواین برین میدون تیر یا اردوگاه ساعتها پیاده روی باید بکنید که خوشبختانه هتل مالک از این قضیه هم مبراست
من پایه خدمتیم اردیبهشت 89 بود...اون زمان یه ماه اول خیلی هوا سرد بود بطوری که شبایی که پست بودیم حتما اور میپوشیدیم.....
ولی ماه خرداد هوا گرمتر شد....الان قطعا هوا خیلی گرمتر باید باشه.....
یگانم هم استان قم افتادم...8 ماه قم خدمت کردم که با شانسی که اوردم تونستم بصورت بلاعوض به تهران انتقالی بگیرم و الان تو تهران خدمت میکنم زیرنظر پشتیبانی قرارگاه فاتب هستیم تو امور خوابگاهها......
------
راسی در مورد قضیه نبود کشیدنم هم بگم که اینجایی که هستیم کمی قضیش فرق میکنه....کلا 3 تا سربازیم که دونفرمون در حال ترخیص هستیم.....اون یه نفر هم تا اون زمان 10 ماه خدمت میشه....
بعدشم اون مسئله ای که حسین عزیز عرض کردن نه....اینجا شرایطش اونطوری نیست که بخوان اضاف بزنن.....یه جورایی تو هتل داریم خدمت میکنیم کسی کاری بهمون نداره...(بهت بگم اونقدر هتل هست اینجا که من گوشی دوربین دار رو علنا جلوی رئیسمون در میارم حتی ازش فیلمبرداری و عکس هم گرفتم.....):دی
سلام دوستان.
راستش من تک فرزند پسرم و پدر من یه 3 سال دیگه سنش میرسه به 60 و 3-4 ساله که بازنشته شده ولی پدرم مدیر روابط عمومی نیروگاه برق شهید سلیمی نکا(یه سرچ بزنید پیدا میکنید) بوده و تا اونجایی که شنیدم اینکه به خاطر شغل پدرم من معاف نمیشم و باید برم خدمت.ولی خوب درسم رو ادامه میدم و مدارکمو میگیرم و بعدش میرم سربازی.که خیلی بهتره
حالا شما در این مورد بهتر میدونید و به ما یه خبر بدید که آیا پدرم که حقوق میگیره آیا من معاف میشم یا نه.
با تشکر
ممنون از اینکه وقت گذاشتین برای جواب دادن.نقل قول:
سوال دیگه شما تو قم تو راهور بودین؟کلا تقسیم بچه های تهرون برای یگان چه جوری بود , امکان داره شهرستان دور بندازن؟سوال دیگه , این که میگن مثلا گردان ذولفقار خوبه یا گردانی که پسندیده اونجا فرماندس خوب نیس درسته ؟ میگن میخوای بیوفتی ذولفقار یه روز دیر برو , اونجا میوفتی ؟ درسته؟ اصلا فرق میکنن ای گردانا با همدیگه؟سوال دیگه میگن اگه میخوای تو تقسیم اگه افتادی راهور جریمه بنویس نشی سعی کن ستوانی نگیری , استوار بشی بهتره , درسته ؟دزجه شما چیه؟
نقل قول:
ميگم يكي هم ميخوابوندي در گوشش! :31: يا يه کوچی گاری بهش ميزدي نتونه ديگه از جاش بلند شه
خیر من چون تایپیست بودم و تایپ بلد بودم و سرعتم هم خوب بود داخل ستاد افتادم (معاونت عملیات)نقل قول:
نه تنها تهران بلکه قاعده تقسیم کلی یه جورایی کلا خیلی بد بود...اکثر بچه تهرانیا افتادن اون زمان مشهد!
من پسندیده رو نمیشناسم......
مهمترین تفاوت بین گردانها شاید همون فرمانده شون است..... البته ممکنه تو امکاناتی که دارن یه سری فرقهایی داشته باشه
نه خیر چنین چیزی اصلا صحت ندارد!!! یه روز دیرتر رفتن مساویست با غیبت!!! غیبت هم که بخوری لغو مرخصی میشی و تا پایان دوره بهت مرخصی دیگه نمیدن
----------------
اون اره اگه درجت زیر ستوان باشه(استوار یا گروهبان) بهت برگه جریمه نمیدن چون فقط افسرها میتونن جریمه بنویسن!!
من هم درجم ستوانسوم است!
فکر نمی کنم ربطی داشته باشه کفالت که فقط از نظر مالی نیست.نقل قول:
انصافا اگر جا داشت میزدم.ولی بازداشتم میکردن.:31:نقل قول:
اونجا هر سرت پایین باشه بهتره ولی نباید به کسی رو بدی.بابا شما جودو کار هم هستی.
اتفاقا من خواستم برم تو تیم ارتش.ولی فرمانده یگانمون که دژبانی بود گفت ما تو رو میخوایم.از دستت نمیدیم.:13:
اتفاقا روز آخر فرماندهمون هم حرص دادم.:31: