نقل قول:
1. چرا کومودو در محصول رایگانش از شما میخواد که با ساپورت صحبت کنید ( و تازه این قسمت ساپورتش هم قابلیست آپدیت شدن داره !!!) ولی وقتی شما میرید برای چت نه تنها پاسختون رو نمیده بلکه وقتی میفهمه شما خریدار نیستید پرتتون میکنه بیرون. درسته که ما ایرانی هستیم و به همه جور رفتاری عادت داریم. هم خودمون به حقوق دیگران تجاوز میکنیم و هم دیگران به حقوقمون تجاوز میکنن ولی دلیلی نداره این نوع برخورد رو تائید کنیم. درسته که زندگی محترمانه ای نداریم ولی دلیل نمیشه بی احترامی رو تائید کنیم
من تا به حال فقط یک بار با ساپورت کمودو صحبت کردم و اون یک بار هم جواب من رو به خوبی دادن ضمن احترام حرف شما واسه من سند نیست در عین حال این حق رو واسه کمودو قائلم که ساپورت رو جزء محصولات پولی خودش قرار بده الان تقریبا نرم افزارهایی که محصول رایگان هم ارائه میدن علاوه بر اینکه خیلی از خصوصیات محصولات پولیشون رو ندارن ساپورت هم حذف میکنند حالا کمودو یک محصولی کاملی رو به طور رایگان در اختیار من قرار داده حالا من ازش خرده بگیرم که چرا من ساپورت نمیکنه ؟ صمن اینکه ایران طبق قوانین ایالات متحده تحریم هست باز باید از کمودو تشکر کرد که مثل نورتون دانلود محصولش رو بر روی ما نبسته یا مثل مک آفی کلا دانلود و آپدیت رو بر روی ایرانیان ببنده
نقل قول:
2. چرا کومودو نمیتونه تشخیص بده که فایل exe محصول خودش امنه یا نه؟ اصولا پس اون چی رو میتونه تشخیص بده؟ اونهائیکه خدمت رفتن شاید تو کلاس حفاظتشون شنیده باشن که حتی اگر یک گوشی بدون باتری و سیم کارت در کنار شما باشه امکان استراق سمع باش وجود داره. وقتی در دنیایی به این پیچیدگی زندگی میکنیم و تهدیدات امنیتی جدی ای همه کاربرهای اینترنت را تهدید میکنه چطور میشه به محصولی که فایل exe کمپانی خودش رو نمیتونه بعنوان یک فایل safe تشخیص بده اعتماد کرد؟
کدوم فایل ؟
نقل قول:
3. من از سیستم سکوریتی کومودو بعلاوه چند نرم افزار رایگان دیگش استفاده میکنم. همشونم آبدیت و در نهایت سختگیری تنظیم شدن ( البته بعضی تنظیمات فایر وال نه . مثلا من نگفتم برای هر کاری ازم اجازه بگیر بلکه رو همون حالت پیشفرضش هستش ) ولی سایت اسپمه پیوندها هر وقت عشقش بکشه تو سیستمم باز میشه. میتونم بپرسم چه کسی مسئول اینه که نذاره هیچ سایتی خود به خود باز بشه؟ نکنه برنامه ی یاهو مسنجرم مسئول این کاره؟
این یعنی چی ؟ اسپم پیوندها دیگه چیه ؟ عزیزم شما وقتی سایت فیلتری بری سایت پیوندها واست باز میشه کمودو چی کار کنه دیگه ؟:دی
نقل قول:
5. من میخوام که برای دسترسی برنامه هام به اینترنت اولا محدودیت و ثانیا ارجحیت قائل شم. مثلا من میخوام بگم بفرض اگر IDM و Bittorrent هر دو در حال کار بودن 70 درصد پهنای باند به IDM و مابقی به تورنت اختصای داده شه. یا مثلا میخوام بگم اگر در حین اجرای IDM خود کومودو خواست آپ بشه کلا ارجحیت با IDM است و کومودو حق آپ شدن نداره. میخوام بگم اگر svchost خواست ارتباط برقرار کنه فقط در حالتی که مربوط به آپ ویندوز هست براش ممکن باشه نه حالت دیگه. چه نرم افزاری ( سنخا نه اسما ) مسئولت این کار رو باید داشته باشه؟ من میگم سیستم امنیت کامپیوتر نه مثلا یه نرم افزار جانبی دیگه یا استفاده از تنظیم ساعت خود برنامه ها. اینها کوچکترین خاسته هائیه که کسائیکه مثل من اینترنت نامحدود دارن و 24 ساعته سیستمشون روشنه از یک سیستم امنیته کامل انتظار دارن.
دیگه نمیخوای فایروال بره واست یه نونی هم بگیره و بیاد ؟:دی (شوخی )
هر کدام از این نرم افزارها که گفتی خودشون محدودیت سرعت دارن شما باید خودت تنظیمش کنی
فایل svchost هم وقتی قصد اتصال به سرورهای مایکروسافت رو داره بهش اجازه داده میشه اگر تغییری در برنامه داده بشه و قصد خرابکاری داشته باشه مطمئن باش کمودو پیغام میده
نقل قول:
6. من از کلاینتهای تورنت برای دانلود استفاده میکنم ولی مطمئن نیستم که آیا این برنامه ها دقیقا اونچه که می بایست آپلود کنن رو آپلود میکنن یا نه ممکنه چیزهای دیگه ای هم آپ کنن. چه کسی این وظیفه رو داره که عملکردشون رو بررسی کنه؟ به زبون ساده تر. چه نرم افزاری رو باید من توجیه کنم که اگر تورنت خاست به فولدری غیر از فولدرهای مربوطه اش دسترسی پیدا کنه مانع بشه؟ چرا کومودوئی که من بخاطر امنیتم نصبش کردم از من میپرسه که "بیت تورنت یه نرم افزار سیف هست اما ما نمیتونیم تشخیص بدیم که عملکردش سیف هست یا نه. در صورتی که شما بهش اعتماد دارید میتونید بهش اجازه دسترسی به اینترنت یا ( اکسپلور ) را بدید"؟
چرا میگه سیف است ؟ چون تورنت برنامه سیفی هست به همین راحتی !
در مورد آپلود هم طبق شرایطی که اول برنامه شما قبولش میکنی و با زدن گزینه قبول دارم به نوعی یک تفاهم نامه رو امضا میکنی تورنت اجازه داره که فایل ها رو آپلود کنه و طبق گفته خودش که شما هم اون رو پذیرفتی فقط فایل هایی که شما دانلود کردین آپلود میکنه و کاری به فایل های خصوصی شما نداره
اگر با شرایط نرم افزار موافق نیستین پاکش کنید