برای کانفیگ موردم خودتون اقدام کردید؟ همان پسوری که توی مودم زدید همان است!نقل قول:
اگر پسورد را ندارید زنگ بزنید پشتیبانی بگید پسورد را بهتون بگن!
Printable View
برای کانفیگ موردم خودتون اقدام کردید؟ همان پسوری که توی مودم زدید همان است!نقل قول:
اگر پسورد را ندارید زنگ بزنید پشتیبانی بگید پسورد را بهتون بگن!
نه ! همه سرویس هاشون اینطوری نیست ! الان مخابرات تهران سرعت واقعی میده و نامحدود ! 1مگ نا محدود ماهی 34ت ! با سرعت دانلود 128 کیلوبایت و همینطور 512 با سرعت 56کیلوبایت با قیمت 20ت !نقل قول:
البته فک کنم 1مگ رو به کاربرا عادی ندن
من یه یوزر پس دارم که بوسیله ی کانکشن باهاش متصل میشمنقل قول:
همون که شماره تلفن خط به اضافه ی 1سری عدد دیگه
ولی وقتی اونا داخل اون پیج میزنم ارور میده!
واقعاً ممنونم از جواب ندادن به سوال من
خییییییییییلی نامردین
زنگ بزن 2030 البته 3 شب که جوابت بدن اشغال نباشه میتونی این یوزر و پسوورد بگیرینقل قول:
عزیز بذار یک مدت طولانی بگذره بعد ببینیم آیا نامحدود به صرفه بوده یا نه باید صبر کنیم الان مخابرات اصفهان حجمی هست و تو نامحدود در بدترین حالت نسبت شیر 1 به 10 و باید ببینیم بعد از چند ماه آیا صدای مشترکان مخابرات مشهد و تهران در میاد یا نه.اگه اومد یعنی نامحدود بدتر کرده اگر نه بریم نامحدود.
این قانون SOPA انگار میخواد جدی جدی اجرا بشه . اگه بشه که دیگه دانلود نامحدود به دردی نمیخوره .
کجا بدتره ! الان ملت شادن :دینقل قول:
بعدم حرف من ارائه سرویس های متفاوت هست ! نه مثل الان تک تعرفه ای .
این SOPA چیه دقیقا ؟ :-/
Stop Online Piracy Actنقل قول:
یک قانون است که داره توی امریکا تصویب میشه! کلا کار برای فعالیت های غیر قانونی خیلی محدود میشه! اما بیشتر کاربران نگران هستن وضعشون مثل ایران و ... نشه!
لطفا هر کس توی سایت های تورنت private عضوه به من پی ام بده!
دوستان سلام.من وقتی دکمه ی رزور را برای گرفتن سرویس میزنم پیغام میده که منبع آزادی برای شماره شما وجود نداردکسی میدونه این یعنی چه