من نمید ونم چرا فیلم برداری و عکس برداری گوشیم نویز داره ، لطفا راهنمایی کنید
Printable View
من نمید ونم چرا فیلم برداری و عکس برداری گوشیم نویز داره ، لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
کیفیت دوربینش توی جای ابری و شب همین طوریه
ای کسانی که Vivaz , Vivaz Pro دارین برای اینکه سونی اریکسون یه فکری به حال سیستم عامل این دو گوشی و ساتیو بکنه تا شاید S^3 رو روی این گوشی ها بریزه یا حداقل بهتر کنه و مشکلاتش رو برطرف کنه بیایید اینجا رو امضا کنید
[PHP]http://www.petitiononline.com/symbian3/petition-sign.html[/PHP]
آقا جون هرکی دوس دارین بگین راضی هستین یا نه؟
بخرم یا نخرم؟
هر مشکلی باش دارین بگید لطفا
و اینکه از دوربینش راضی هستین 8 واقعیه؟و واقعا اچ دیه؟ممنون
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
راستی اگه آدم خوش انصاف و اصل فروش تو علاالدین میشناسید بگین لطفا
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
آها یه چیز دیگه تا دو روز آینده جواب بدید لطفا قیمتشم الان بگین چنده؟
سلام اچ تی سی وابلدفایر تو همین رتج قیمت با تاچ و جی پی اس بهتر اما پردازنده کمی پایین تره و دوربین ضعیف تر و از همه مهم تر با سیستم عامل اندروید هستنقل قول:
من با توجه به راضی بودنم از ویواز شاید اگه الان می خواستم گوشی بخرم اون رو خریده بودم
تمامی دوربین های 8 مگا پیکسل گوشی ها سنسورش پایین تر از 8 مگا پیکسله اما با الگوریتم های پردازش تصویری تصویر رو بهبود می دن و استاندارد 8 مگا پیکسل می رسونن!
به نظر من(این یه تجربه شخصیه) قبل از خرید گوشی دلخواه یه رم کلاس 4 به بالا بخر و بعد برو گوشی رو بخ و به فروشنده بگو رم رو خودم از قبل داشته ام
چون فروشنده های علا الدین توی گوشی چیزی نمی خورن ولی توی لوازم جانبی یه سود نزدیک به 100 یا گاهی 500 درصد می کنن!!!
دوم من دفعه بعد که بخوام گوشی دید بخرم از بازار موبایل می خرم!
چون خاطرم از خیلی جهات جمع تره!
من چند روزه Vivaz™ Pro گرفتم... و همه جوره هم تستش کردم واینم بگم که تو بازی ویواز و ساتیو از ویواز پرو سرتر هستند اینم به خاطر مشکل نرم افزاری هست وگرنه با سایلت کردن گوشی تو اجرای بازی هیچ فرقی با ساتیو و ویواز نداره اگه خاصتی بیشتر توضیح میدمنقل قول:
آقا جون هرکی دوس دارین بگین راضی هستین یا نه؟
بخرم یا نخرم؟
هر مشکلی باش دارین بگید لطفا
و اینکه از دوربینش راضی هستین 8 واقعیه؟و واقعا اچ دیه؟ممنون
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
راستی اگه آدم خوش انصاف و اصل فروش تو علاالدین میشناسید بگین لطفا
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
آها یه چیز دیگه تا دو روز آینده جواب بدید لطفا قیمتشم الان بگین چنده؟
من دوست داشتم گوشی که می خرم همه چی داشته باشه مثلا رزولوشن بالای ال سی دی اندازه ال سی دی 16 میلیون رنگ بودن ال سی دی دوربین خوب و فیلم برداری خوب ( ویواز پرو تو این زمینه خیلی خوب عمل میکنه چون فوکوس داره فیلم بردایش) باطری خوب و فای فای جی پی اس ، سی پی یو ، رم بالا،کارت گرافیک،تی وی اوت،کیبرد و... که ویواز پرو هموشن رو داره
یکی از رفیفام X10 داره بزرگترین حسرتی که از گوشی X10 می خورم که چرا ویواز پرو یا ویواز با این سخت افزار نداره ولی X10 داره اینکه تو X10 اکثر فیلم ها رو با پسوند های مختلف و کدک های مختلف رو پخش میکنه(البته تو این زمینه فقط MKV رو تست کردم که راحت پخش کرد ولی مطمئنم تو AVI هم همین طوری هست ) که این به خاطر سیستم عامل X10 هست که انروید هست البته سرعت خیلی بالای اندروید رو هم باید بگم من تو مدت کمی که با اندروید کار کردم این ها رو فهمیدم وگرنه باید بیشتر از اینها مذیت داشته باشه که داره
من اندروید رو رو گوشی با سی پی یو 1GHz و 354 مگ رو و کارت گرافیکی دیدم این طور بود نمیدنم واید فایر هم این طوری هست یا نه چون سی پی یو ش نصف X10 هست کلا اندروید آینده خیلی خیلی خیلی خوبی داره و سیستم عامل خیلی خوبی هست
چون برای من امکانات مهم بود رفتم اینو گرفتم و البته بیشتر از این هم نمی تونستم هزینه کنم و گرنه X10 یا Galaxy S یا و... می خریدم که تو اینده این کا رو خواهم کرد وتا اون موقع اندروید یک سیستم عامل شدید کاملی شده
قبل از اینکه من ویواز پرو بخرم واید فایر ور هم دیدم چون ال سی دی این گوشی رزولوشن پایینی داره تو این رزولوشن نمیشه اینترنت رفت ( راحت نمیشه تو ایترنت گش و گذار کرد ) نه میشه راحت PDF نگاه کردن کلا رزولوشن خوبی نیست
اینم بهت بگم اگه من واید فایر میخریدم شاید از نظر سرعت و دیدم فیلم هیچ مشکلی نداشتم ولی میدونم اون ال سی دی ش (رزولوشن) باط ری دوربینش ( البته دوربینش رو نمیدونم ولی اینو میدونم که فیلم برداری ویواز پرو خیلی خیلی بهتر) تی وی اوت نبود کیبرد من رو اذیت میکرد ولی الان فقط حسرت پخش فیلم رو می خورم(اینم بگم گوشی برادرم 5800 هست و با دید خیلی باز سمته این سیستم عامل یعنی S60v5 اومدم) اینم بگم که الان سرعت گوشی منو کمی اذیت میکنه نه اینکه پایین هست ، سرعت ش مثل اندروید نیست اذیت می کنه البته خیلی کم اذیت میکنه ، سیستم عامل زیاد جالب نیست یعنی مثل اندروید نیست ولی تو زمینه دوربین ال سی دی باطری و... مشکل خاصی ندارم بیشترین چیزی که من اذیت میکنه این پخش نکردن فیلم هست که فقط باید کانورت کنم تا بتونم تو گوشی فیلم ببینم البته این مشکل به خاطر گوشی نست بلکه به خاطر سیستم عامل گوشی هست وگر نه من یه کلیپ با حجم 100 مگ و رزولوشن 1280*720 و بیت ریت 8مگ و پسوند MP4 رو با گوشی ویواز پرو خیلی خیلی راحت پخش میکنم حتی بیت ریت های بالاتر رو هم پخش میکنه در حالی که X10 با اون رم و سی پی یو این فیلم رو تو پخشش گیر می کرد و لگ داشت
در کلا اندروید آینده وحشتناک خوبی داره ....
بسته به خودت داره از گوشی چی می خاهیوگرنه بنظرم بزرگ ترین مضیت واید فایر سیستم عامل هست که اینم مضیت خیلی کمی نیست در مقابل یه گوشی با سیستم عامل S60v5
از من میشنوی برو با هر دو سیستم عامل کار کن ببین چه طوریه که میدونم از اندروید بیشتر خوشت میاد هم سرعت خوبه هم شکیل تره منظور از سرعت اینه که اندروید خیلی نرم کار میکنه انگار گوشی داره تو روغن کار میکنه
راستی ویواز و ویواز پرو اون اسکرول گوشی های نوکیا رو هم نداره و خیلی بده
در کل به خاهی خیلی دوست داشتم رو گوشیم سیستم عامل اندروید باشه البته و البته فقط و فقط با در کنار بودن همه امکاناتی که ویواز پرو داره که این میشه X10 که خود این X10 هم مشکلاتی داره که میشه گفت 65 کیلو رنگ بودن ال سی دی این خیلی بد واسه یه گوشی با سی پی تو 1گیگ و ال سی دی 4 اینچ
فیلم برداریش فوکوس داره ولی فریم ریتش پایین تره از ویواز پرو هست و صدای هم X10 و هم Vivaz™ Pro بدرد نمی خورن فلان همینا رو میدونم
اینم بگم که قاب ویواز پرو کلا پلاستیک هست و یک بنظرم ظریف و شکستنی میاد اینو چند نفر بهم گفتن ولی X10 این طوری نیست
این نظرم من بود واسه کسی که تازه ویواز پرو خریده
آرمین خان و سعید اسپورت از راهنماییهاتون واقعا ممنون دارم تحقیق میکنم ببینم چی میشه راستی اگه برند گوشی زیر 300 تومان خوب سراغ دارین معرفی کنین لطفا من آخه واسه گوشی بیشتر این توان پرداخت ندارم ممنون.راستی واید فایر Mkv و Avi رو پخش میکنه؟
یکم راجع به اسکرول بیشتر توضیح میدین سعید جان
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
میگم سعید جان من تو gsm.ir ندیدم بزنه Avi و Mkv رو پخش میکنه .مطمئنید؟
X10 فایل های MKV و AVI رو با برنامه پخش میکنه پلیر داخلی گوشی نمیتونه پخش کنه وایدفایر رو نمیدونم زور ش برسه یا نه بهتر بری تو کلوب ش بپرسی
در مورد اسکلورینگ تو بعضی از جا های گوشی مثل موزیک پلیر گوشی که مثلا کلی موزیک هست به جای اینکه از نوار سمت راست ال سی دی (تو کامپیوتر برای بالا پایین کردن صفحه تو اینترنت چی کار میکنه ) همیشه یه چیزی هست که با اون بالا پایین میکنن ولی تو گوشی ها برای راحتی کار یه چیزی ساختن به اسم اسکورول جنبشی که خیلی راحت صفحه رو بالا پایین کرد که تو گوشی های نو کیا و اندروید هست ولی تو ویواز و ویواز پرو تو مدیا پلیر ش فقط هست مثل این فیلم که داره البوم عکس رو بالا پایین میکنه رو اسکورول جنبشی میگن که تو کانتکت ها ، فایل منجر و موزیک پلیر و تمام جا هایی که نیاز به اسکرول باشه تو گوشی های نوکیا و اندرویت از این روش ستفاده میشه که ویواز نداره که البته تو سایتی دارن فریم ور های این گوشی رو -- میکنند که اگه این کار بشه احتمال داره نمیدونم احتمال داره این نوع اسکرول کردن پخش فایل های DivX, Xvid و... به گوشی اضافه بشه مطمئن نیستم که بشه یا نه
[PHP]http://www.4shared.com/video/lXig3NO0/New_-_YouTube_-_Sony_Ericsson_.html
[/PHP]
وحید اسپورت:31:نقل قول:
میگم سعید جان
من با نرم افزار smart movie آخرین ورژنش فایلهای avi رو راحت روی ویواز پخش میکنم.
وحید جان ببخشین بابت اسمتون گیج بودم.
میگم وحید جان ویدفایر که صفحش افتضاحه Xperia X10 هم که فکر کنم گرونه (چنده؟).
حالا بین ویواز پرو و ویواز شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟