براي پست 999 يه ماجراي جالب براتون بگم!!
يكي از دوستان من كه ساكن كانادا هست به تازگي با صاحب يك ماستنگ دهه شصت آشنا شده..ماجرا اينجوري بود كه چند وقت پيش براي تميز كردن و سرويس ماشين خودش مياد توي محوطه نزديك مجتمع..در همين حال ميبينه يه ماستنگ هم مياد!
طرف كانادايي بوده و ماشين رو تازه بعد از يك خواب سنگين زمستانه روشن كرده بود..چون ماشينهاي قديمي و ارزشمند رو اونجا زمستان ميخوابونن تا دچار زنگزدگي شديد بدنه بواسطه نمكهاي ريخته شده توي خيابان نشن..
خلاصه اين دوست ما باهاش سلام و عليك ميكنه و ميگه ماشين زيبايي داري..اونم تشكر ميكنه و ميگه آره..اما نميدونم چرا وقتي روشن ميكنمش زود خاموش ميشه؟ شايد از كارب اونه!
دوستم ميگه مطمئني كه تايمينگ و تنظيم دلكو درسته؟؟
طرف ميگه اره! مطمئنم!..و مشغول باز كردن كارب ميشه..اين دوست ما ميگه باشه..اگر كمك خواستي من هستم..يه مقداري هم كمكش ميكنه تا كارب را باز كنن..
بعد از معاينه كارب ميبينن كه مشكلي نداره..ولي باز ماشين چند لحظه بعد از روشن شدن خاموش ميشه و روي سلو نمينونه و بايد مدام گاز بخوره..
دوستم ميگه اگر اجازه بدي تايمينگ ماشين رو چك كنيم و يه تنظيم مجدد دلكو انجام بديم..اگر درست نشد دوباره برميگردونيم سر جاي اولش..
طرف قبول ميكنه و استارت ميزنه..دوستم پايه دلكو رو شل ميكنه و با كمي ادوانس و ريتارد كردن جزئي محل مناسب رو بر اساس صداي موتور پيدا ميكنه و پيچ پايه رو دوباره سفت ميكنه..
ماستنگ درست ميشه و ديگه خاموش نميشه و روي سلو ميمونه!!!
صاحب كانادايي ماستنگ خيلي خوشحال ميشه...و بعد ميپرسه چطوري متوجه شدي؟؟؟!!!
دوستم براش توضيح ميده كه يه زماني توي ايران بوده و يه نوا داشته و با يكي از دوستاش( من!!:31:) كه كامارو داشته دوراني رو با هم گذرونده بودن و داستانها داشتن...
كانادايي خيلي خوشش مياد و ميگه نميدونستم اونجا هم اين ماشينها رو دوست دارن و سوار ميشن! و بعد ميپرسه وسائلش رو از كجا گير ميآوردين؟ تعميرات چكار ميكردين؟؟
دوستم براش توضيح ميده كه لوازم يدكي اونها كما بيش هست و مقداري هم اوراقي پيدا ميشه..خيلي از كارها رو خودمون هم انجام ميداديم و بعضي وسائل رو هم بجاي تعويض كامل از نو تعمير ميكرديم..
خلاصه اين دوست كانادايي رفيق ما خيلي خيلي خوشش مياد و به دوستم ميگه: هوا كه بهتر شد يه بار بريم با هم يه دوري بزنيم!!!!
اينهم عكسي از اون ماستنگ...
اميدوارم اين داستان كوتاه براي همه دوستان هم جالب بوده باشه..