عجیبه!! ... :18: :23:نقل قول:
Printable View
عجیبه!! ... :18: :23:نقل قول:
وضع همه خراب شده؟
چه وضعشه اینا چرا اینجوری شدند؟ من دیشب 5 تا فایل 400 مگی گذاشتم از هر کدوم 60 70 درصد دانلود شده تازه نه ساعت pc روشن بوده اونم با این وضع برق و ...
نه بابا یکساله کجا بود.نقل قول:
من سه ماهه میگیرم همیشه.
البته شایدم 2 تا 6 شده باشه، زیاد مطمئن نیستم :31:. اگه سایتش عین آدم باز میشد حداقل وقتی داشتم دنلود میکردم مقایسه میکردم ببینم از کی رایگانه!
اوهوم :31:نقل قول:
دیشبم از ساعت 3 یه فایل 1.4 گیگی گذاشتم، گرفته بود، دیگه نمیدونم کی تمومش کرد! :8:
امروز زنگ زدم شبکیه گفتم چرا اینقدر سرعت شبانه داغونه طرف میگه چون شیره اینجوریه. بهش گفتم خوب باید فرقی بین کسی که 128 داره و یک مگ باشه. خیلی موادبانه بهم جواب داد واسه دانلود شبانه هیچ فرقی نمیکنه. چه شما 128 باشی چه یک مگ. از صداقتش خوشم اومد اما مشکل همچنان باقیست. سرعت شبا افتضاح شده. ناجووووووووووووووور.:41:نقل قول:
چی چیو شیره بابا یعنی تا چند روز پیش هیچ کس دانلود نمیکرده فقط من میکردم؟:13:نقل قول:
اینا دقیقا خرابی شون بعد از اون نمایشگاهشون بود یهو چند تا مشتری که خودم 4 تاشون رو براشون جور کردم براشون اومد دست و پاشون رو گم کردند نمیدونم چرا اینجوریند به جایی که بهتر بشند وقتی مشتری هاشون بیشتر میشه بدتر میشند (انگار گم نام بود بهتر بود:خودم کردم که ....):27:
ای بابا!
مطمئن شدم یکی از عوامل پیشگامان تو پیسی ورلده !! : دی
دیشب از 2 یه فیلم 700 مگ رو نتونست بگیره! :19:
تو هم بالاخره افتادی تو کوزه!! :21:نقل قول:
اون که آره.من یه بار متن ایمیل مدیر عاملشون رو گذاشتم اینجا بعد مدیر عامله ایمیل زد گفت ایمیل منو تو اینترنت پخش نکنید!!!
خدا رو شکر یک ماهه گرفتم.13 روز دیگه تمومه.تا اون موقع باید یه جا رو پیدا کنم.
یکی دو هفته بدون اینترنت رو هم تحمل میکنم ولی این اوضاع رو نه! :13:
سلام. من تازه میخوام ADSL وصل کنم. پست های قبلی رو دیدم. ولی گفتم شاید بسته به گذشت زمان سرویس ها تغییر کرده باشن.
میشه به من یه شرکت خوب ارائه بدین؟ من دانلود زیادی ندارم. ماهانه 5 گیگ کافیه. ولی سرعت برام مهمه. یکی بهم پارس آنلاین رو پیشنهاد داد. شما چه شرکت و چه سرویسی رو پیشنهاد میدین؟
من اینترنتن 3 روز پیش وصل شد !
فعلا که عالیه.
1 مگ پیشگامان گرفتم شبی حدودا 2 تا فیلم 700 مگی دانلود میکنم.تازه بازم جا داره .... !
فعلا که راضیم .
البته خونمون به مخابرات نزدیکه ...
آقا شما مهم مثله من میخوای از پیشی برینقل قول:
تو هم بالاخره افتادی تو کوزه!!
اون که آره.من یه بار متن ایمیل مدیر عاملشون رو گذاشتم اینجا بعد مدیر عامله ایمیل زد گفت ایمیل منو تو اینترنت پخش نکنید!!!
خدا رو شکر یک ماهه گرفتم.13 روز دیگه تمومه.تا اون موقع باید یه جا رو پیدا کنم.
یکی دو هفته بدون اینترنت رو هم تحمل میکنم ولی این اوضاع رو نه!
منم میخوام برم تا 10 روز دیگه
نتیجه تحقیقاتت رو برای ما هم بزار
راستی سایت پارس آنلاین برای شما بالا میاد؟