:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی :دی:دی:دی:دی:دی:دی:دینقل قول:
:39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::3 9:
Printable View
:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی :دی:دی:دی:دی:دی:دی:دینقل قول:
:39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::3 9:
پ.ن : فکر کنم تو ارومیه فقط من ثبت نام کردم , LOLنقل قول:
زنگ میزنم پشتیبانی میگم از ارومیه تماس گرفتم اسممو میگه :دی
سلامنقل قول:
دوستان مارو راهنمایی نمیکنید ؟!:37:
Persian-Masoud عزیز ، شما سرویس وی ای پی مکس نت رو دارید ؟! سرعت دانلود شبانتون چطوره ؟ در کل هر شب چقدر میتونید دانلود کنید ؟ یه سوال دیگه هم داشتم ، اینکه برای گرفتن این سرویس چه مدارکی لازم هست ؟ با کپی کارت دانشجویی کار راه میفته ؟ دمت گرم
ایوای جون من دیگه نگونقل قول:
ترکیدم از خنده!!!!!!!!!!!!!!:دی:دی:دی:دی:دی:د ی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:د ی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:د ی:دی:دی:دی:دی:دی
:22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:
درست مثل همون رسانت تو تبریز
من هم وقتی برای دوستم میخریدم دیگه اسممونو بلد بود ما رو با اسم صدا میکرد:31:
درود.نقل قول:
سلام
دوستان مارو راهنمایی نمیکنید ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Persian-Masoud عزیز ، شما سرویس وی ای پی مکس نت رو دارید ؟! سرعت دانلود شبانتون چطوره ؟ در کل هر شب چقدر میتونید دانلود کنید ؟ یه سوال دیگه هم داشتم ، اینکه برای گرفتن این سرویس چه مدارکی لازم هست ؟ با کپی کارت دانشجویی کار راه میفته ؟ دمت گرم
از طریق سایت مکسنت ثبت نام کنید و سرویس رو انتخاب کنید. هیچ مدرکی لازم نیست.
بله من سرویس به اصطلاح vip دارم. برای 8 گیگ در ماه 99 تومن پول دادم اما ترافیک رو طوری مصرف میکنه که هرم اه دارم 100 الی 120 تومن خرج میکنم! سرعت دالنود توی روز از 110 میره تا 400 که اغلب روی 250 هست! شبها هم در بدترین شرایط 30 و در بهترین شرایط 180 کیلو داره. درکل بسیار بد هست! خودم شخصا سر این برج سرویس رو قطع میکنم و 384 نامحدود میگیرم.
نقل قول:
ممنونات:40:
چرا بده برادر ؟! به خاطر پینگش میگی یا قطعی و اینجوری چیزا ؟ این مصرف اضافش قضیش چیه ؟
اگه بشه هر شب 2 گیگ دان کرد که برا من عالیه !
شرمنده سوالام زیاد شد ...
نقل قول:
میدونی چرا بده؟ چون به اندازه تبریز پول میدی و نصف اونها سرعت میگیری! چون پهنای باندت زیاده برای بازی و... ترافیک زیادی از دست میدی! شبها سرعتت مثل تبریز نیست که از 250 تا 400 بره! اگه خیلی خیلی بهت حال بده 1 یا 1.5 ساعت آخر ساعات رایگان تا 180 کیلو سرعت میده! وگرنه شبها سرعتت 60 و 70 هست تازه اگه سروری که از دانلود میکنی خیلی خیلی قوی باشه! چون با خود فایلی که برای تست روی هسات خود شرکت ماکسنت گذاشتن سرعتت به 60 تا هم نمیرسه! دقیقا توی آذربایجان غربی بین سرویس vip و سرویس دیسکاوری هیچ تفاوتی وجود نداره از لحاظ سرعت!
من خودم دوره بعدی یا سرویس دیسکاوری میگیرم و یا به احتمال 80% تخلیه میکنم و میرم نوین نت! سرویس 4 مگابیت با 30 گیگ در ماه میگیرم با 45 تومن! مفت!
VPI , VCI نوبن نت چنده ؟
اکثرا 0 و 35 هستن اما یه زنگ به پشتیبانی بزن! مگه ماله تو وصل شد؟ پری روز برای پسر داییم هم ثبت نام کردم!نقل قول: