[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً تبریک میگم برگتشیم به دوران بسیار شیرین دایال آپ :19:
Printable View
واقعاً تبریک میگم برگتشیم به دوران بسیار شیرین دایال آپ :19:
اینم از پینگ امروز صبح من ! مثلاً سرویس 1 مگ ! ساعت حدود 6:30 بود .
اما پینگم همین الان :
فرض کنیم توی ساعت رایگان ، کسی کار واجبی داشته باشه که نیاز به سرعت بالا داشته باشه ، اونجوری تکلیف چیه ؟!
چرا ما یاد گرفتیم فقط منافع خودمونو ببینیم ؟!؟ یه بار مدیرای آسیاتک یا هر شرکتی خودشونو بذارن جای کاربرا .
فقط کلک و کلک ...
میان دم از خدمت به مردم و رفاه عمومی میزنن ، اینه خدمتشون . یا سرویس رایگان ندن ، یا وقتی میدن ، جوری باشه که 1:59 نیمه شب با 2:1 نیمه شب اینقدر فرق نکنه .
چرا هیچ وقت آساتک تو لیست نیست؟!نقل قول:
شاتل تو کوچه با ما فاصله داره راسته که اگه ISP نزدیک باشه سرعت بهتر میشه!؟
-------------------
من الان نمیتونم شارژ بگیریم . وقتی شارژ میکنم پولو به حسابشون میریزه اما موقع شارژ ارور میده و تو بانک مجازی هم که نگاه کردم دیدم پولو ریخته اما تایید نکرده ! همه همین مشکل رو دارن ؟
کسی مشکل مشابه نداره ؟ تا حالا 5 بار از من پول کم شده اما شارژ نشده ! مشکل از بانک هم نیست چون بانک میزنه بدون خطا اما موقع میخوام بیام تو سایت آسیاتک ارور میده ! 2 بار هم تایید کرد و پولو کم کرد اما هنوز شارژ نشده !
پشتیبانی هم جواب نمیده مشکل داره مثل اینکه ! واقعا آسیاتک گند زد از اون وقتی سایتشو تغییر داد ...
چه اروری میده ؟ شارژ موقت 3 روزه کردی قبلش؟نقل قول:
کسی میتونه یه زحمت بکشه و سایت gameranger.com رو پینگ کنه و نتیجهاش رو اعلام کنه؟
برای راحتی این عبارت رو توی Run تایپ کنید:
ping gameranger.com -t
ممنون
سلام دوستان من میخوام از آسیا نت بگیرم ولی با تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که نگیرم :دی بعد کلی تحقیق کردم دیدیم همه جا اوضاع خرابه ... نظر شما چیه ؟ بگیرم !؟
من نهایتا 128 یا 256 با 3 گیگ محدودیت میخوام بگیرم ، سرعت دانلود چطوره ؟ قطعی ؟ شبا چطوره !؟ :20:
آخه اگر سرعت دانلود 13 اینا باشه ارزش نداره که ، فقط یک محدودیت اضافه تر از مخابرات داره :21:
مرســیـ :40:
سلام اگه کمتر از 5گیگ بگیرید شبانه نیم بها حساب میشه:2:نقل قول:
سرعت دانلود که 128 داشتم 15 بود الان هم 256 بترکونه 35 میده شبا هم افتضاح بعضی وقتا مثل دیال آپ میشه:2:
خو پس واقعا با مخابرات چه فرقی داره !؟ تازه اون نامحدوده این محدودیت داره ، احتمالا باید پشتیبانی مناسبی داشته باشه !؟ خلاصه پول چیه که میگیرن پس :دی
راستی برا بالا 128 باید مدرکی چیزی ارائه کرد ؟