[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yahoo messanger 9 betaنقل قول:
كشيدن اي دي از ليست ادم مزاحم ..... خب اين واسه يه سرياس كه ادم مزاحم اونارو ادد زده هيم امارشونو داره با اين برنامه پس از زدن اي دي خودتون اي دي مزاحمو بزنيد از ليسش اي دي تون مياد بيرون لينك دانلود :کد:http://www.2shared.com/file/2558258/91c6b03b/DaB3.html
اگه واقعان طلبه باشين من هر برنامه اي بخاين براتون مي زارم فقط فارسي بگين از ياهوو چي مي خاين
من هنوز منتظرما:31:.
مشکل اونایی که نمیتوستن با یاهو 8و9 لاگین بشن حل شد؟
من بااینکه ویندوزمو عوض کرده بودم و میتونستم لاگین بشم، اما بازم دیگه نمیذاره لاگین بشم
کسی راه حلی پیدا نکرده؟
نمیدونه مشکل از کجاس؟؟؟
سلام دوستان . یه مشکلی برای من پیش اومده. پسورد یاهو مسنجرم رو فراموش کردم. اون سن و .... رو هم یادم نیست که چی وارد کردم برای آیدیم . ولی پسوردم سیو هسته، یعنی می تونم آن شم ولی پسوردو نمی دونم . آگه می تونین کمک کنین که من چی کار کنم ؟ مرسی
سلام.روی گزینه ی messanger بر روی yahoo messanger کلیک کن.بد هم account info رو باز کن.بد می تونی پستو عوض کنی.نقل قول:
سلام .دیدمکه خیلی درباره ی پی بردن به invisible بودن طرف سوال مشه.اینم یه راه دیگه:
آیدی kikeykoja_robot رو که یک روبوت هست ادد کنید.بد هم بنویسید: id/o (بجای id , آیدی مورد نظر رو بنویسید.) . بهتون میگه طرف off هست یا invisible یا on.
:46:
چطوري ميشه با چند تا آي دي اومد بالا ؟