آخه توی این صورت فقط همون یه خطی ه انتخاب کردم تغییر می کنه. چه جوری کل این خط ها رو که توی چند صفحه هستند رو انتخاب کنم؟؟یعنی ctrl رو داشته باشم و خط ها رو یکی یکی انتخاب کنم؟چون 20 صفحه هستشنقل قول:
Printable View
آخه توی این صورت فقط همون یه خطی ه انتخاب کردم تغییر می کنه. چه جوری کل این خط ها رو که توی چند صفحه هستند رو انتخاب کنم؟؟یعنی ctrl رو داشته باشم و خط ها رو یکی یکی انتخاب کنم؟چون 20 صفحه هستشنقل قول:
دوست من منظور تون از add-ons چیه؟نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
منظور دوست خوبم Add-Ins بوده است که در اصل برنامههایی هستند که جزء خود برنامه Word محسوب نمیشوند و باید آنها را به صورت جداگانه نصب کنید تا در پارهای موارد به کمک ما بیایند.
به عنوان مثال میتوان به Add-In کل قرآن مجید اشاره نمود که روی برنامه Word نصب میشود و شما میتوانید با وارد کردن شماره سوره و آیه مورد نظر متن را دریافت کنید و یا چند Add-In دیگر که برای رسم فرمولهای شیمی و اشکال آن مورد استفاده قرار میگیرند.
سلام دوست عزیز
اگر ممکنه لطفاً توضیح بدید چطور باید فایلهایی رو که تو سایت parsup آپلود کردید باید دانلود کرد.چون هیچ گزینه ای برای دانلود کردن نداره.
متشکرم
سلام دوست عزیز
اگر ممکنه لطفاً توضیح بدید چطور فایلهایی رو که تو سایت parsup آپلود کردید (مثل مریم) باید دانلود کرد.چون هیچ گزینه ای برای دانلود کردن نداره.
متشکرم
با سلام و تشكر از تذكرتوننقل قول:
اشتباه تايپي بود كه اصلاح شد
موفق باشيد
سلام
مي خواهم طوري صفحه word را تنظيم كنم كه وقتي آن را باز مي كنم هميشه خطوط بصورت :
1- فارسي
2- از راست به چپ
3-تراز شده از دو طرف (justify)
آماده به كار باشد و هر بار مجبور به تنظيم مجدد آن نباشم. لطفاً توضيح دهيد كه اين كار چگونه صورت مي گيرد؟
شما در ابتدا یک صفحه خالی ایجاد کنید. بر روی منوی File رفته و سپس گزینه Page setup را انتخاب کنید و از کادر محاورهای باز شده حاشیهها و ابعاد صفحه مورد نظر خود را انتخاب کنید و در برگه Layout شما در قسمت Section direction گزینه Right to left را انتخاب کنید. در نهایت بر روی گزینه Default در پایین این کادر کلیک کنید و از کادر باز شده نیز گزینه Yes را انتخاب کنید.نقل قول:
سپس به منوی Format رفته و گزینه Font را انتخاب کنید و از کادر محاورهای باز شده در قسمت Complex scripts مشخصات فونت فارسی مورد نظر خود را وارد کنید و در قسمت Latin text مشخصات فونت لاتین خود را وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه Default در پایین این کادر کلیک کنید و در کادر باز شده نیز گزینه Yes را انتخاب کنید.
در نهایت بر روی منوی Format رفته و گزینه Paragraph را انتخاب کنید و در قسمت Alignment گزینه Justify را انتخاب کنید و Ok کنید.
از این پس هر بار که Word را باز میکنید. فونتهای شما به همان صورتی است که تعیین نمودهاید خواهند بود و متن شما به صورت فارسی و از راست به چپ است و متن تراز از دو طرف است. اگر تراز از دو طرف نبود خودتان دو مرتبه تنظیم کنید مطمئن باشید که در دفعات بعدی متن شما تراز از دو طرف خواهد بود.
سلامنقل قول:
قبل از هر چيز بگم كه بهتره در سوال خودتون ورژن آفيس رو هم ذكر كنيد تا بشه بهتر پاسخ داد
همچنين پاسخهايي كه دوستمون دادن در برخي موارد درست هست ولي در برخي موارد هم نه
مثلا اينكه right to left از page setup تنظيم بشه هيچ ربطي به اين موضوع نداره
يا اينكه اگه يه بار justify رو انتخاب كرديد در دفعات بعد هم همونطور باشه اصلا درست نيست
البته در آفيس 2003 دكمه default در كادر paragraph وجود نداره كه اين نقطه ضعف در آفيس 2007 برطرف شده و شما ميتونيد حالت justify رو در افيس 2007 بصورت default داشته باشيد
ولي پاسخ در مورد فونتها و كادر font درست هست
دوست عزيز در صورتي كه پاسخي رو دقيق نميدونيد جاي اونو خالي بذاريد و به بقيه سوالات دوستان پاسخ بديدنقل قول:
در مورد right to left كه از باكس section direction سربرگ layout كادر page setup تا بحال چند بار به اون اشاره كرديد و در هر چند مورد هم غلط بوده بايد بگم كه طبق help مايكروسافت آفيس اين گزينه فقط در دو مورد تاثيرگذار هست و نه چيز ديگه
پس مطالعه كنيد و با دقت بيشتر پاسخ بديد تا بيشتر بتونيم از حضورتون توي تاپيك بهره مند بشيم
موفق باشيد
Specify the direction of sections in right-to-left documents
The feature or some of the options described in this Help topic are only available if support for right-to-left languages is enabled through Microsoft Office Language Settings
On the File menu, click Page Setup, and then click the Layout tab.
In the Section start box, select where you want the section to begin.
In the Section direction box, click the appropriate direction, Right-to-left or Left-to-right
++++
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Effects of section direction on line numbering and footnote separators
When you switch the section direction, the following occurs
Line numbering that you set by using the Page Setup dialog box moves to the opposite side of the document.
Footnote separators move to the right or left accordingly
با سلام و خسته نباشید من این سوال رو در قسمت مشکلات windows 7 مطرح کردم گفتم شاید بهتر باشه اینجا مطرح می شد
من از windows 7 استفاده می کنم برای تایپ در word 2007 به مشکل بر می خورم وقتی جمله ای را می نویسم این جمله برعکس نوشته می شه مثلا
من با ورد مشکل دارم
دارم مشکل ورد با من
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر