کسی نیست جواب بده .نقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب بده .نقل قول:
سلام دوست خوبم.نقل قول:
خواهش میکنم. خیر. به هارد و اطلاعات سایر درایوها آسیبی وارد نشده. شما میتونید توسط دیسک ویندوز، فایل
بوت رو ریکاوری کنید و یا میتونید کلا ویندوز رو پاک کنید. در صورتی که درایو ویندوز شما حاوی اطلاعات مهمی نیست
این کار رو حتما انجام بدین.
سلام.نقل قول:
چه کاری انجام دادین که لب تاب هنگ کرد؟؟؟
برنامه خاصی بالا بود؟؟؟
با باتری یا شارژر؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
سلام.
ضربه شامل گارانتی نمیشه.
با نرم افزارهای تست هارد از سلامت هارد مطمئن بشین. بد سکتورگیری هم انجام بدین.
نقل قول:
فرمت سطح پایین کردین؟؟؟
سلام.نقل قول:
صدای ناهنجار و غیر عادی شنیده میشه از هارد؟؟؟
هنگام کار با نرم افزار خاصی این پیغام ظاهر میشه یا موقعی که سیستم بی کاره؟؟؟
باHard Drive Inspector یا HD Tune Pro هارد رو تست کنید و نتیجه رو به صورت شات اعلام کنید.
نقل قول:سلام.نقل قول:
هارد رو با نرم افزارHD Tune Pro چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
یه بدسکتور گیری هم از هارد بکنید.
اگر میتونید صدا رو آپ کنید تا بشه بهتر نظر داد.
من هاردم یه مشکل پیدا کرده نمیدونم چج.ری درستش کنم.کسی میتونه کمکم کنه؟
دیروز میخواستم یکی از درایوهاشو فرمت کنم وسطش دیدم کنده زدم کنسل. از اون اون موقع مشکل پیدا کرد و اون پارتیشن رو به عنوان raw partition میشناسه و هیچ کاریش نمیتونم بکنم. توی این پارتیشن هیچ اطلاعاتی ندارم و خالی و فقط میخوام که درست بشه.
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
این مشکل به چه دلیل به وجود اومده و راه حلش چیه؟
کارهایی هم که خودم تست کردم:
1- chkdsk که این پارتیشن رو تا تهش رفت و هیچ مشکلی نداشت.پارتیشن رو تو لیست درایوها میاره ولی به عنوان raw . برای امتحان یه سری فایل ریختم روش .همه رو نشون میده ولی همه فایلها رو به صورت read only هستند و هرچقدرم که تیکش رو ورداشتم تغییر نکرد
2- از disk management رفتم پارتیشن رو فرمت کنم بازم ارور داد که فرمت نمیشه.
بعدش پارتیشن رو پاک کردم و دوباره ساختم که شاید درست بشه. ولی بازم فرمت نشد و به شکل raw آوردش
سایز پارتیشن رو کوچک کردم و دوباره فرمت کردم باز فرمت نکرد
3- دیسک ویندوز xp گذاشتم که بره تو تنظیمات برای نصب ویندوز. بعد اونجا که میپرسه رو کدوم درایو نصب کنم، زدم این درایو مشکل دار که فرمتش کنه و بعد ویندوز نصب کنه، تا 45% رفت و باز دوباره وسط فرمت ارور داد.
مشخصات سیستمم هم بگم: ویندوز 7 نصبه. همین هاردی که الان باهاش مشکل دارم،1 هارد 1 ترا هست که 3 تا پارتیشن داره . روی یکیش ویندوز 7 نصبه که سیستم با این کار میکنه.یکی دیگش فیلم و اینجور چیزهاست.این یکیم که خالی و حجمش 470گیگ. (2 تا هارد دیگه هم رو همین سیستم وصله که هیچ مشکلی ندارن)
این مشکل الان سخت افزاریه؟ یعنی قطعات مشکل دارن یا به خاطر برنامه ها و سیستم و اینهاست؟ آیا درست شدنیه؟ خودم میتونم درست کنم یا متخصص میخواد؟ ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز اگر اطلاعات مهمی روی هارد ندارین، بهتره که کل هارد رو حذف پارتیسن کنید. فکر میکنم با ایننقل قول:
کار مشکل مرتفع بشه.
اگر هم نمیتونید این کار رو بکنید،
با یه نرم افزار بدسکتورگیری هارد رو چک کنید.
از سلامت هارد مطمئن بشین.
هارد رو Queek Formatکنید.
نقل قول:
من هر کاری که فکر کنید انجام دادم . llf ، paragon ، acronis ، ویروس یابی و ...... اما درست نشد . چتدین ویندوز هم امتحان کردم اما فایده ای نداشت
سلام دوستان
من اون هارد ساتایی که داشتم رو برای امتحان کردن می خواستم وصل کنم به یه کامپیوتر دیگه چون کابل برق ساتا نداشت از تبدیل استفاده کردم و تبدیل هم مثل اینکه خراب بود ..... بعد چند دقیقه روشن شدن کامپیوتر یه دودی از زیر هارد اومد بیرون :41: بردم تعمیراتی میگفت اصلا درست بشو نیست .... درسته ؟ راهی نداره ؟