فعلا که بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ راحت داره دانلود میکنه از سرور داخلی، روز اوله احتمالا از دستشون در رفته.:3:نقل قول:
Printable View
فعلا که بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ راحت داره دانلود میکنه از سرور داخلی، روز اوله احتمالا از دستشون در رفته.:3:نقل قول:
والا منم امروز اولین روزمه ! 512 نامحدود دارم؛ منطقه فرشچی هم هستمنقل قول:
اما دانلود کردنم لگ داره !! تازه فک کن خطم رو روی 6 مگ بستن ! نویز هم ندارم :n27:
تو خصوصی جواب میدمنقل قول:
در مورد نویز تو عکس مشخصه
فعلا ندارم
با دانلود منیجر تستت هس؟
نقل قول:
اونی که گذاشته بودم دانلود منیجر بود دیگه
این هم سرور خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیغام خصوصی هم فرستادم.
واقعا این شرکت پشتیبانیش حرف نداره من حول و حوش 7 سال که مشترک صبانت بودم هر وقت مشکلی بابت قطعی یا که دانلود با این شرکت داشتم با پشتیانی صبانت که تماس داشتم انگاری که از دماغ فیلم افتادن فقط همیشه مشکل میگفتن از زیر ساخت یا که خططون مشکل داره بعدشم گوشی رو سریع قطع میکردن در صورتی که مشکل از طرف خود شرکت بود محدودیت اعمال میکرد رو خط
اما امروز برای من خطم 4 ساعتی قطع بود البته 4 روزی میشه خط من رانژه شده اول که اس ام اس اومد مخابرات منطقه شما تهجیزاتش در حال ارتقا هست بعد که خودم باز با پشتیبانی تماس داشتم خیلی عالی و مودب گفتن تهجیزات منطقه شما در حال ارتقا هست درست راس 4 ساعت خورده ای مشکل نت من مرتفع شد تازه بعدشم پشتیبانی در تماسی که داشت اومد داخل سیستم پینگ مابقی موارد تست کردم واقعا از این شرکت راضیم
فقط افسوس میخورم که 7 سال مشترک شرکت دزد صبانت بودم این آخری که دیگه راهزن سر گردنه شده و بدترین شرکت ازاول:n09:
همون 2730 هست که دو آنتنش کردن! :دی مودم خوبیه. من که از 2730 راضیم. ولی اگر بتونی تا 120 خرج کنی پیشنهاد من TP- Link 8968 v3.0 هست (تاکید میکنم ورژن 3 اش رو چون تراشه اش جدید شده و گرمای تولیدیش کمتر). امکانات بی نظیری داره. USB Sharing هم بیشتر به درد انتقال یه اطلاعات از منبع خاص (فلش یا هارد) بین چند سیستم، اشتراک پرینتر و اشتراک اینترنت سیمکارت هست. در کل با توجه به نیاز باید خرید کرد. اگر واقعا میبینی نیازت با همین 2740 رفع میشه شک نکن و همینو بخر :n06:نقل قول:
همین دو سه روز پیش که مرکز مخابراتی ما که تعمیر داشت، علاوه بر پیامک تماس تلفنی هم گرفتن با من. خیلی عزت و احترام گذاشت. اینقدر گفت شرمنده هستیم و ببخشید و اینا من خیس عرق شدم!!! :دی واقعا خیلی مودب و خوبن دمشون گرم :n12:نقل قول:
والا من اول هدفم خرید مدل 2750 بود؛ همون که USB Sharing هم داره؛نقل قول:
ولی بعد دیدم که این قابلیت خیلی برام کاربردی نیس؛ چون سرعت انتقلاش هم شنیدم خیلی جالب نیس؛ که البته بستگی به سرعت وایرلس سیستم هم داره
خود فن اوا که امروز با پشتیبانی مشهد صحبت کردم، میگه که برای این شرکت مودم های D-link و Zyxel خوبن ! حالا نمیدونم چرا Tp-link رو نگفت؛ چون گفتم که خودم الان Tp-link دارم
الان موندم که بالاخره کدوم برند رو انتخاب کنم
اگه برات هزینه مهم نیست linksys بگیر یه عمر خیالت راحت باشهنقل قول:
ممنون ولی یه خورده گرونه !نقل قول:
2 تا سوال داشتم :
1. VPI/VCI که پیشنهاد میکنین، چیه ؟؟ خود پشتیبانی که گفت 8/35؛
2. مقدار MTU توی سرعت دانلود یا لود صفحات ول تاثییری داره؟؟ الان مقداری که روی مودم من هست، 1300 ــه
512 نامحدود برنزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]