من كه فونتا رو ريختم هيچ مشكليم نداره شايد روش كارتون درست نيست؟
Printable View
من كه فونتا رو ريختم هيچ مشكليم نداره شايد روش كارتون درست نيست؟
اره عزيز منظورم همون P990 بود.نقل قول:
در مورد عكسم فكر كنم مال M600 باشه.
البته اگه بخواي ميتوني آيكنهاي شبكه،باطري و ... رو به راحتي عوض كني ها.کد:http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/6/0/d/2/0/60d2036c6db581a4250684cb65991fb9_full.jpg
خوب چه جوري حسين جون !؟!؟ البته من خودم يه مدت پيش تو اينترنت ديدم و اومدم گفتم اگه کسي مي خواد بگه تا بزارم ؟؟!؟!؟!؟ و نه خودم استفاده کردم و نه کسي خواست !!!!
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
در این مقاله چگونگی تعویض آیکون ها اصلی سونی اریکسون P990 را خدمت شما توضیح خواهم داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل کار:
1) ابتدا Package زیر را که حاوی آیکون های مورد نیاز است را با نام P990 Icon Package-by Professional.zip دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) مموری کارت گوشی را در آورده و توسط یک ram reader به پوشه زیر رفته:
code :
M:\resource
(که منظور از M نام درایو مموری کارت شماست)
3) هر پوشه از Package را در جای خود کپی کنید و اگر وجود ندارد آن را بسازید.
مثلا در پوشه apps تعدادی فایل وجود دراد که باید در آدرس نظیرشان در مموری کارت و پوشه resorce کپی شوند)
4 ) مموری کارت را داخل گوشی قرار دهید و پس از روشن کردن گوشی از آیکون های جدید لذت ببرید.
نحوه پاک کردن آیکون ها:
برای پاک کردن آیکون ها و برگرداندن آیکون های اصلی گوشی کافی است مموری کارت خود را در ram reader قرار دهید و فایل هایی را که کپی کردید پاک کنید .سپس مموری کارت را به گوشی برگردانید .
به همین سادگی......
توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
بچه ها من که نتونستم اصلا فايله رو دانلود کنم شما اگه تونستيد بزاريد ما هم دانلود کنيم .
با سلام خدمت دوستان و اساتید
می خواستم بدونم گوشی p990 اصلی و تقلبی یا درجه 1 و 2 داره؟ و اگه داره از کجا میشه تشخیص داد.
مثلا این نکته تو k750خیلی تابلو هست . دوربین k750 درجه 1 در بالا ترین کیفیت عکس خودش زوم میکنه ولی درجه 2 یا همین 160 .70 تومنی ها میزنه امکان زوم وجود نداره.
لطفا توضیح بدید ... مرسی
من گوشیم فارسی تو Word ساپورت میکنه اما صفحه کلید به صورت مربع هست، علت ؟
حسین جان از راهنماییت ممنونم.نقل قول:
در ضمن نمی شه این انجمن هم مثل باقی انجمن ها یک دکمه برای تشکر داشته باشه که تاپیک ها کمتر شلوغ بشه؟!
نقل قول:
سلام دوست عزيز . تا اونجايي كه من اطلاع دارم . گوشي ها اصل p990 ساخت فرانسه هستند .
2 . ميگن كه اگه رقم 8 و 9 كد imei گوشي 00 باشه گوشي اصله .
پيشنهاد ميكنم w950 بگير
خيلي ببخشيدا اينشماره 8 و 9 رو كه گفتي بايد 00 باشه خيلي اسون حتي بدون استفاده از كامپيوتر با يه كد از تو خود گوشي ميشه عوض كرد من به شخصه اين كارو ديدم كه كردن جلوي خودم البته اگه پشت باطري رو نگاه كني يه برچسب داره كه اگه 10 تا برش دورش باشه يعني اصله ولي فكر كنم ما ايرانيا با اين مخي كه داريم اونم دست كاري كنيم