منم دقیقا از شنبه هفته قبل سرعت روزانم خیلی کمتر شده قبلا با دانلود منیجر تا 600 هم میکشید الان حدود 100 میچرخهنقل قول:
Printable View
منم دقیقا از شنبه هفته قبل سرعت روزانم خیلی کمتر شده قبلا با دانلود منیجر تا 600 هم میکشید الان حدود 100 میچرخهنقل قول:
داداش خیلی کم شده؟؟؟؟؟؟؟ میشه یه تست بزاری؟؟؟؟نقل قول:
همون طور که گفتم، اسپلیترها خودشون میکروفیلتر هم داخلشون دارن. در واقع اسپلیتر سیگنالهای ترکیبی تلفن (POT) و DSL رو میگیره و با استفاده از میکروفیلتر داخلیش از یه خروجی فقط سیگنالهای تلفن رو بیرون میده. خروجی دومش هم عملاً ارتباط مستقیم با ورودیه و کار خاصی نمیکنه. مثل این میمونه که مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل کنی.نقل قول:
به هر حال گذاشتن میکروفیلتر اضافی میتونه به افزایش کیفیت تماس تلفنی کمک کنه. اما رو میزان نویز خط ADSL احتمالاً تأثیر زیادی نخواهد داشت.
حالا شما هر دو حالت (با میکروفیلتر و بدون میکروفیلتر) رو امتحان کن و نتیجه رو اینجا اعلام کن تا به دوستان دیگه کمک بشه.
1 مگا بیت اومده پاییننقل قول:
الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوونیا :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه تلفن بی سیم پاناسونیک تو پذیرایی دارم اون رو اگه بدون اسپلیتر وصل کنم adsl به هیچ عنوان وصل نمیشه ولی با اسپلیتر راحت وصل میشهنقل قول:
تو اتاق هم مودم رو بدون اسپلیتر که میزنم snr بهتری داره ولی att افزایش پیدا میکنه ولی با اسپلیتر snr یه مقدار افت میکنه و att یه مقداری کاهش پیدا میکنه من یه جا خونده بودم خود مودمها داخلشون اسپلیتر دارن و نیازی نیست و یه جا دیگه هم خونده بودم اگه با اسپلیتر وصل نکنی ممکنه مودم آسیب ببینه
راستی از دم در پریز مخابرات سه شاخ رو برعکس کنید امتهان کنید یکی از دو حالت چپ و راست snr بهتری داره من امتهان کردم
قن شکن هر چند دقیقه قطع میشه
:n27:
رو مخابرات هم همینطوره، دلیل کم شدن سرعت تو یه هفته گذشته معلوم شد. داشتن قندشکنهارو میبستن :n03:نقل قول:
قند شکن چیز پی ان سرور خارجی پینگ 8.8.8 و پینگ 4.2.2.4 داغونه.فقط یه سوال چیزی دیگه میمونه که اسمشو گذاتش اینترنت؟؟؟؟؟؟:n13::n08:نقل قول:
تایید میشه فیل شکن ها بعد از هر 7 8 دقیقه دی سی میشن
چه مرگی زدن به قند شکن من نکست وی ... ان دارم کلافم کرده بس که سر یه تایم مشخص قطع میشه باید دستی کانکتش کنم بازم یه محدودیت جدید اختراع کردن!!