نقل قول:
سر این داستان بازگشت 16 مگ از دانشگاه پهنای باند شدیدا شیر شده من قشنگ سرعتم کمتر شده !:n13:
Printable View
نقل قول:
سر این داستان بازگشت 16 مگ از دانشگاه پهنای باند شدیدا شیر شده من قشنگ سرعتم کمتر شده !:n13:
تا جایی که من شنیدم این اسپلیترها خودشون میکروفیلتر هم هستن. فکر نمیکنم احتیاج به میکروفیلتر جداگانه باشه.نقل قول:
دوستان كسي نمي دونه دليلشو؟نقل قول:
مشخصات مودمت بذارنقل قول:
از سر خط امتحان کن
تنظیم خاصی نداره و قاعدتاً بعد از این که پروفایلتون رو به 9مگ تغییر دادن مودم باید به راحتی دوباره به اینترنت وصل بشه. کاش از بخش تنظیمات داخلی مودم عکس میگذاشتین اینجا. شاید مربوط به تنظیمات مدولاسیون ADSL تو مودم باشه. البته اونم معمولاً باعث قطع شدن اینترنت نمیشه. فقط ممکنه باعث بشه مودم روی سرعت پایینتری آپ بشه.نقل قول:
در ضمن طرح نمایشگاه داره 9 ماه 9 گیگ 29 تومان، نظرتون چیست؟نقل قول:
پارس انلاین طرح نمایشگاهی دیگه ای ندارهنقل قول:
برای تمدید؟
برای من هم چند ماه پیش گذاشت روی 9 اینجور شد گفتم مودلاسیون رو عوض کن الان روی gdmt هست ولی 8 مگه(قبلش رو adsl2plus) بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیز باحال! میخواستم 15 گیگ از سرور ایرانی دانلود کنم اما پارس آنلاین سرور رو محدود کرده بود و شب اول اینجور شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعصابم ریخت به هم گفتم پس پارس آنلاین بچرخ تا بچرخیم!:n24:
اینم دیشب ( دانلود همون فایل ها از همون سروره که محدودش کرده بودن!):n09:
:n10:
(ممنون از شما بچه های انجمن به خاطر راهنمایی!):n16:
کل بازار رو گشتم میکرو فیلتر پیدا نکردم
الان رفتم مرکز فروش خود پارس آنلاین گرفتم
میکرو فیلتر کلا قسمت دیتا خط رو میبنده و فقط کال ( تلفن ) رو میده بیرون که به همین دلیل بهتره اگه تلفن جدا از مودم روی خط هست میکرو فیلتر رو به تلفن بزنید و اسپلیتر هم پشت مودم
اینم عکس میکروفیلتر و اسپلیتر دی لینک هست که گرفتم :
Sent from my iPhone using Tapatalk