حالا کسی مثل من که خیلی علاقه داره باید از کی بگیره ؟نقل قول:
Printable View
حالا کسی مثل من که خیلی علاقه داره باید از کی بگیره ؟نقل قول:
نوین نت:31:نقل قول:
یکی از بچه ها میخواد شاتل بگیره میخوام ببینم الآن ART رو هم رو شبا محدود میکنه؟ آخه خودم دو ساله از شاتل رفتم مخابرات نمیدونم وضع شاتل بهتر شده یا بدتر.
نقل قول:
آره دوست عزیز محدود میکنند!
وضع شاتل بهتر که نشده؛ بدتر هم شدهاست.
قابل توجه دوستانی که میخوان از شاتل بگیرن!
برخورد عوامل شاتل خیلی خوبه ، خصوصا بخش مالی و فروش! حواستون باشه گول نخورید
بخش فنی (حداقل ۳ بار بحث ) نتونست مستقیم بگه آره ما محدود میکنیم سری آخر فرمودن ! شما یه فیلم دانلود کردی دیگه دانلود نکن اونو ببین !! یه چند روز به خودت استراحت بده! (به خداوندی خدا عین حقیقت) بعد دوباره دانلود کن
تو ۳ ماهی که داشتم با این شرکت سرو کله میزدم ، نه با دانلود چند روز در میان ، نه با اتمام یه دوره و شروع دوره بعدی و نه با خرید ترافیک از محدودیت نتونستم فرار کنم!
تو این ۱۵ روز گذشته فقط ۲ گیگ و اندی دانلود داشتم و همچنان محدود هستم
دانلود ماه قبلم ۱۵ گیگ بوده....پس حتی برای دانلود متوسط هم روی شاتل نمیتونید حساب کنید
از روز بیست هفتم هر دوره اساماس و قطعی موقت شما شروع میشه تا مجبور بشید شارژ ماه بعد رو انجام بدید
به نظر من یکی از دزدترین شرکتهای حال حاضر شاتل گرامی میباشد ، چرا که از اول با گرفتن ۲۵ هزار تومن پول نصب اجباری! اصرار زیاد برای خرید مودم از شرکت
نداشتن سرویس بیش از ۳ گیگ (برای مجبور کردن شما به خرید ترافیک) و محدودیتهای شبانه... به راستی که دارای مقام اول در...!
من رفتم تو فاز جمع آوری این ماه آخر رو مجبوری تحمل کردم تا خط دیگه بخرم و مجبور نشم هر روز برای از رانژه در آوردن خط از شاتل خواهش و... کنم
سلام هم خود ترافیکی که خریدید هم هدیه اش رو اگر استفاده نکنید به دوره بعد منتقل میشهنقل قول:
واقعا دوست داشتی چندتا فیلم دانلود کنی و محدود نشی ؟ :sq_24:نقل قول:
محدود نه به اون شکلی که بترسی :31: اگه خیلی دانلود کنینقل قول:
کم کم دانلود کن :sq_24:
کسی نمیدونه :sq_24: هر چند شب یه بار یکم دانلود کن خب. قانون کپی رایت میگه دانلود جیزه :31: به جای فیلم دانلود کردن بخرش! هم حقوق تهیه کننده حفظ میشه هم خودت سرعتت بالا میمونه هم سرعت بقیه مردمی که با شما توی یک پهنای باندنو نمیگیرینقل قول:
دیده بودم تو نوشتههات سنگ شاتل و به سینه میزنی حدس میزدم از روی کمبود اطلاعاتت باشه! احتمالا از دم و دستگاه شاتل نیستی شما؟ عزیزم من اصلا فیلم دانلود نمیکنم فرمایش دوستان شما دربخش فنی بود!نقل قول: