سرویس 256 حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
هر روز بدتر از دیروز:n03::n03::n03:
سلام. گفتيم سرويس رو 9 مگ بستن، ولي اينترنت قطع شده! مشكل از چي مي تونه باشه؟ بايد تو تنظيمان مودم چيزي رو تغيير داد؟
داداش از منم همیجور شده اول تا 10 میکشید شد 7 حالا شده3:n27:نقل قول:
امروز حدود چند ساعت بعد که این پست را زدم مشکل برطرف شد ، اما من نفهمیدم چرا ایجاد شد و چی شد بر طرف شد.نقل قول:
بعد از اون با پشتیبانی تماس گرفتم برای 16 مگ گفت من اختیارش را ندارم ولی برات تیکت ثبت می کنم که کارشناسای لایه های بالاتر ببینند چون خطتت میکشه برات انجام بدن.
حالا منتظرم ببینم چی میشه.:n13:
کسی میدونه چطور با برنامه dmt میشه output power مودمو کم کرد؟
من الان ترافیک خریدم تو صفحه پرداخت بانک نوشت پرداختتون موفقیت آمیز بود پول هم کم شد ولی به صفحه تایید پرداخت پارس آنلاین منتقل نشدم هیچ کدوم از عددا رو هم ندارم:n03:
چکار کنم الان؟
(ترافیکم تموم شده بود و با درگاه سومی (سینا بود فکر کنم) پرداخت کردم ولی وقتی داشت منتقل میشد به صفحه مدیریت adsl اون صفحه ای که میگه ترافیک تموم شده اومد الان هم که اومدم از درگاه خاورمیانه شارژ کردم)
دوستان یه سوال فنی داشتم در مورد نویزی که تلفن روی خط میندازه
من اگه از سر خط یه کابل مستقیم بکشم حدودا 8 متری بندازم پشت مودم وصل کنم ( بینش هم تلفن یا هر دستگاه دیگه نباشه ) ولی روی اون خط از مسیر دیگه ای غیر اون کابل دستگاه تلفن وصل باشه بازم نویز ایجاد میشه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا من وارد نیستم ولی همینجوری هم فک کنی:n01: شما به جای اینکه انشعابو از اسپلیتر بگیری رفتی سر خط گرفتی فرقی ندارهنقل قول:
ولی چون از سیم کشی داخل خونه استفاده نکردی شاید بهتر شه
اگه روی اون مسیر قبلی اسپلیتر نذاری، آره بازم نویز میاندازه. یعنی فرقی نمیکنه. شما کلاً باید برای تمامی دستگاههایی که به یه خط تلفن که روش ADSL فعاله، وصلن (تو هر نقطهای که باشه) یه اسپلیتر بذاری. خود مودم نیازی نداره که به اسپلیتر وصل باشه. بنابراین کابل مستقیم شما تا پشت مودم اوکیه. اما برای اون یکی مسیر باید حتماً از اسپلیتر استفاده کنی و گرنه موقع تماس تلفنی احتمالاً خط ADSLات قطع میشه.نقل قول:
یه توصیهای من تو بعضی فرومهای خارجی دیدم اونم این بود که بهتره، همون جا دم در خونه یه اسپلیتر با کیفیت بذاری و خط تلفن رو از همونجا سوا کنی و کابل مودم هم جدا باشه. این جوری دیگه داخل خونه هر چند تا تلفن یا دستگاه دیگه رو به این خط وصل کنی نیازی به اسپلیتر جداگانه و اضافی نداری.