هر جا یه سرعتی دارهنقل قول:
برای همین نمیشه دقیق گفت
ولی یه چیزی رو که با قطعیت میشه گفت اینه که شاتل 2 هزار نمیارزه!!!!!!!!!:31::31::31::31:
Printable View
هر جا یه سرعتی دارهنقل قول:
برای همین نمیشه دقیق گفت
ولی یه چیزی رو که با قطعیت میشه گفت اینه که شاتل 2 هزار نمیارزه!!!!!!!!!:31::31::31::31:
داداش ناراحت نشو منم اوایل تمام پست هام بازبینی میشد و تقصیر خودم هم بودنقل قول:
البته نمیگم شما تقصیری داری ها ولی معمولا یک هفته ای درست میشه و دیگه نیازی به تایید پیام ها نیست
سلام این برای اینه که شرکت های مخابراتی پورت 8080 رو بستن واسه همین ف*ی - ل - ت *ر شکن کار نمیکنه ربطی به نوع شرکت اینترنتی نداره :sq_24:نقل قول:
سرعتش 128 نا محدود حدود 70/80 هستش :sq_15:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بی انصافیه اگه این رو بخواهید تقصیر شاتل بندازید چرا که سایت هایی که شارژ ایینترنتی هم میدن این اتفاق ممکنه بیافته ولی چرا اول چک نمیکنید 2 بار پرداخت می کنید ؟ با 23099 تماس بگیرین خوب :11::7:
دوستان ، کسی خبر داره اگه بخوایم نمایندگی شاتل بزنیم باید چیکار کنیم ؟
سایت بدنسازی که درباره اینترنت نظر سنجی بزاره معلومه نتیجش چی میشه :sq_2:نقل قول:
با نگاه ساده میشه متوجه شد که بیشتر ناراضی ها مال بزرگترین ISP هاست که طبیعیه
جالبه انجیر نت که من خودم تا حالا اسمشم نشدیم 8 تا ناراضی داره (کلا مگه چند تا کاربر داره!!! )
تقریبا 80-90 ولی اگر دانلود زیاد کنی شیرت می کنننقل قول:
نقل قول:
البته پورت ها از سمت مخابرات معمولا بسته میشه و ربطی به ISP نداره و با تغییر پورت مشکل برطرف میشه
زیاد یعنی چند گیگ ؟؟نقل قول:
دوستان گرامی اگر پکیج 5 گیگابایتی در این ماه رو که جشنواره بوده و (5 گیگ خرید + 5 هدیه) خریده باشیم. چیزی که زیاد میاد به دوره بعدی افزوده می شه یا صفر می شه؟
دوستان کیفیت سرویس های نا محدود شاتل چطوری هست ؟