نقل قول:
اون یکیو نمی دونم ولی اکسپرس لیچ جدیدا اگه پرمیوم نباشی شدید سرعتتو محدود می کنه
Printable View
نقل قول:
اون یکیو نمی دونم ولی اکسپرس لیچ جدیدا اگه پرمیوم نباشی شدید سرعتتو محدود می کنه
نقل قول:
من پس مودممو ندارم نمی دونم چند مگ بسته شدم ولی نسبت به 10 روز پیش افت سرعت دارم تا 1.8 میرفت
با این ترتیب، مشخصه که وضعیت خط شما جوریه که بیشتر از 2 تا 3 گ رو نمیکشه.نقل قول:
برای آپدیت فیرمویر 2740u هم اگه سختافزار مودمت ریویژن C5 باشه، از اینجا میتونی آخرین آپدیت موجودش رو بگیری:
اما دقت کن که ریویژن مطابقت داشته باشه. در ضمن آخرین آپدیت این مودم نسخه 1.0.13 ظاهراً مربوط به آوریل 2013. جدیدتر نیومده واسش تو این سایت.کد:http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2740U/Firmware/
اتفاقا پرمیوم هم هستم.واقعا واسم جالبه. با سایت آپارات هم مشکلی ندارم. به پشتیبانی زنگ زدم ولی میگفتن که ما محدود نکردیمنقل قول:
پارس داغون کرده
یه فایل 500 مگی دوبار تا 60 درصد رفته ارور خورده از اول امروز 20 درصد دانلود شده
اعصاب واقعا خورد میکنه
دوست عزیز. قبلاً هم عرض کردم خدمت شما که این محدودیت برای همه اعمال میشه. مشکل هم از سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاینه که سرورهای معروف و با مراجعهکننده زیاد رو تو ساعتهای شبانه رایگان یا تو مراکزی که محدودیت پهنای باند داره محدود میکنه. تقریباً اکثر سرورهای داخلی و خارجی اکسپرسلیچ و آپلودبوی محدود شدن.نقل قول:
این محدودیت هم به این شکله که شما اگه یه فایل با حجم بیشتر از مثلاً 1مگابایت رو بخواید از این سرورها دانلود کنید سرعتتون اول میره روی 400 - 500 کیلوبایت بعد یهو صفر میشه و همینطور این نوسان سرعت ادامه داره. جوری که به طور متوسط مثلاً از 100 کیلوبایت بالاتر نره.
ممکنه خود این سایتها هم یه وقتایی محدودیت بذارن تو ساعتهای شلوغی و بار زیاد رو سروراشون. ولی بعیده یه سایت آپلودسنتر معروف مثل اکسپرسلیچ از این قبیل محدودیتها بذاره. ضمن این که اگه محدودیت از طرف اون باشه، شما سرعتت به طور یکنواخت حول مثلاً 100 کیلوبایت میچرخه و برای همه کاربرا چه اینترنت از پارسآنلاین داشته باشن چه از شرکت دیگه اعمال میشه. ولی ظاهر قضیه این جوری نیست.
بنابراین، اگه پشتیبانی هم گفته که ما محدود نمیکنیم بیخود گفته. خودشون قبلاً این رو رسماً گفته بودن. حالا هم دارن اجراش میکنن. حرف پشتیبانی فقط در یک مورد احتمالاً درسته و اونم این که سیستم محدودیت پارسآنلاین روی سایتها و سرورهاست نه روی کاربرای خودش.
512 محدود ده گیگ. تا ساعت 2 و 50 دقیقه تقریبا صفر بود سرعت.نقل قول:
گفتم مودم رو یه روشن خاموش کنم شاید درست شد ! دیدم آره ! این چه وضعیه دگ !؟ یعنی هر شب باید خاموش روشنش کنم ؟ من که نهایتا یک دیگه خوابم. حالا ببینم از این به بعدم اینطوری میشه.
سرعت دانلودم بین 25-200 متغییره. چند دقیقه پایین چند دقیقه 200. برا دانلود تورنت خیلی بده. از ساعت 4 به بعد ندیدم کیفیتش چطوریه ولی تورنتو که میزارم خیلی کم دانلود میکنه. چیزی که استفاده منه.
داداش چند هفته پیش که ازم پرسیدی بت گفتم پارس آنلاین خیلی خوب نیست البته فعلانقل قول:
ولی در مورد خاموش و روشن کردن قبل از شبانه ، اصلا نیازی نیست این کار رو بکنی خودش کارشو میکنه شاید اون موقع مشکلی پیش اومده و موقتی بوده
معلومه باز شدن مدرسهها و دانشگاهها روی سرعت بیتأثیر نبودهها!:n10:
من دو سه شبه که شبی حدود 4.5 تا 5 گیگ دانلود داشتم.:n20::n20::n20:
البته دیگه مثل روزهای خوش گذشته نیست وقتی که شبی 7 - 8 گیگ و بعضی شبا هم تا 12 گیگ دانلود داشتم. یادش به خیر! چه روزای خوبی بود. منم داستانم رو گفتم!:n08::n08::n08:
دوست عزیز.نقل قول:
بعضی وقتا IPهایی که پارسآنلاین تخصیص میده از شرکت شهراده. وقتی این IPها بیافته به پورت شما، سرعتت خیلی داغون میشه و پینگ هم بالاست. اما IPهای دیگه پارسآنلاین که در واقع مال خودشن، این مشکلات رو کمتر دارن. حالا اگه شما تست کردی و دیدی سرعتت کمه دیسکانکت و ریکانکت کردن میتونه کمک کنه. احتمالاً واسه شما هم همین مشکل بوده.
در مورد اون تغییرات سرعت دانلود هم بستگی به سایتها و سرورهایی داره که دانلود ازشون اتفاق میافته. اگه ترافیک روی یه سرور زیاد باشه پارسآنلاین اون رو میذاره تو بلک لیستش و سرعت دانلود ازش محدود میشه. احتمالاً فایلهایی هم که شما با تورنت میگیرین از سرورهای بلکلیست شده است که نوسان سرعت دارید و در مجموع سرعت متوسط شما پایینه.
با این وضعیت کاری از پیش نمیبری.:n03: