سلام
بعداز جندماه دوری گفتم بیام یه گزارش از نسل ۴ اهواز بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
بعداز جندماه دوری گفتم بیام یه گزارش از نسل ۴ اهواز بدم
سلام داداش کجای اهوازی؟نقل قول:
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
مگر پینگ نسل چهار نباید کم باشد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تقریبا اکثر جاها که تست کردم همینطوره ولی این تست رو الان از کیانپارس گرفتم. ( فضای بسته)
اشاره کردم که داخل ساختمان تست گرفتمنقل قول:
البته تست لحضه ای هم معیار خوبی نیست
اینجا ایرانه 4g در حد 2gنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اره سیگنال ضعیفه سرعتم پاییننقل قول:
ولی گفته باشم فکر کنم بخاطر ازمایشی بودنه که اینجوری میشه
تست 4g سمت میدان ساحل، دریاچه با آنتن تقریبا پر، این آنتنو حدود ۲هفتس زدن و احتمالا سمت قائم باید باشه و مشخصه که مشکل دان لینک داره
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
در نسل 4 پینگ فقط تا BTS نسبت به نسل 3 کمتره و بعد از BTS دیگه بستگی به لینک ارتباطی و . . . داره.نقل قول:
سلام
شهر ما یه از یک ماه قبل 3جی ایرانسل شده بود البته فقط 2 دکل ولی از چند روز پیش تقریبا سراسری شده ولی تقریبا 15 دکل رو نگاه کردم rru پشت سکتورها نصب نیست.ممکنه هات اسپات کرده باشند؟اون 2 دکل اولیه هم rru به پشت سکتور نصب نیست به خود دکل نصب کردن که ابعادش از نزدیک اندازه در باک پژو هست.سرعت از 2 مگ تا 10 مگ در نوسان هست
سلام
شهر ما یه از یک ماه قبل 3جی ایرانسل شده بود البته فقط 2 دکل ولی از چند روز پیش تقریبا سراسری شده ولی تقریبا 15 دکل رو نگاه کردم rru پشت سکتورها نصب نیست.ممکنه هات اسپات کرده باشند؟اون 2 دکل اولیه هم rru به پشت سکتور نصب نیست به خود دکل نصب کردن که ابعادش از نزدیک اندازه در باک پژو هست.سرعت از 2 مگ تا 10 مگ در نوسان هست
سپاس
دوستان ایرانسل دوباره بستهی ۲۴ گیگ شبانه ۱۰ تومن رو برداشته؟ چون یکی دو هفته پیش نگاه کرده بودم هنوز بود! :n13:
محتوای مخفی: رادیو و تلویزیون باید در گوشه ای از فرکانس 700 مگاهرتز قرار گیرد.
همون روز اول که بسته تریجی خریدم این رو تست کردم . نتیجش این شد که کلا به شبکه وصل نشد :)نقل قول:
حدس میزنم اون بسته رو بخاطر رقابت با همراه اول هم شده باشه دوباره برمیگردونه. احتمالا چون توی تابستون مدارس و دانشگاه ها تعطیل هستن و مصرف پهنای باند بیشتر میشه برش داشته و توی پاییز دوباره برش میگردونهنقل قول:
هیچ دکلی RRU نداره؟نقل قول:
حتی دکل های بلند؟
- - - Updated - - -
هیچ دکلی RRU نداره؟نقل قول:
حتی دکل های بلند؟
[QUOTE=Armin.Computer;8700177]هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟
سلام
خیر قربان .تمام دکلهای ایرانسل بدون rru هستند.تنها یک دکل دیدم که اون هم rru نیست بسیار کوچکتر شاید به ابعاد 20در 20 سانت که به پایه های دکل نصب هستند نه پشت سکتور
- - - Updated - - -
[QUOTE=Armin.Computer;8700177]هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟
سلام
خیر قربان .تمام دکلهای ایرانسل بدون rru هستند.تنها یک دکل دیدم که اون هم rru نیست بسیار کوچکتر شاید به ابعاد 20در 20 سانت که به پایه های دکل نصب هستند نه پشت سکتور
جاهایی که شرکت اریکسون کار تجهیز دکل ها رو بر عهده گرفته خیلی از جاها RRU پشت سکتور نمیزاره..یا به صورت مستقیم از BBU کابل فیدر به سکتور وصل میشه یا RRU پایین کنار رک گذاشته میشه که با چشم نمیشه از دور دید.نقل قول:
دلیلی داره مهندس؟نقل قول:
چرا اینجوری هست؟
عجب سرعت و پینگی داره ماشالا.اینجا داغونه هنوز سرعت زیر 1 مگابیت.پینگ هم بالای 100 هستنقل قول:
خداروشکر یکم وضعش بهتر شدنقل قول:
دقیقا مال من هم اینجوریه از بس سیگنال ضعیفه فقط لب پنجره به زور یه خط آنتن نسل 3 همراه اول دارمنقل قول:
آپلودش از دانلود بالاتره سرعتش.تو اون منطقه همه دارن دانلود میکنن کسی آپلود نمیکنه به خاطر همین سرعت پایینه.اینجا نسل 3 اینجوریهنقل قول:
یه دیش مانند هست به نام آنتن مایکروویو با اون سیگنال رو به دکل دیگه میدن شایدم به خاطر همون باشهنقل قول:
بله از پیمانکار پرسیدم اینو گفت آفریننقل قول:
دوست دارن اینجوری طراحی کنن :n02:نقل قول:
مهندس جان الان منطقه ما 3 تا دکل تو دو هفته تجهیز شدن.بازم آنتن نسل 3 ضعیف هست.همراه اوله برای بچه هارو گرفتم تست کردم
فقط زیر دکل آنتن میده.تجهیزاتش هم اریکسون و هوآوی هست.سکتور هوآوی و rru اریکسون هست.داشتن نصب میکردن سریع رفتم پیششون گفتم با پیگیری من اینجا درست شد.تعجب کردن.گفتن باید کارشناس بیاد تست کنه بعد سایتش روشن شه.الان 1 هفته شده بازم آنتن تو محل ضعیفه.به نظرت چرا اینقدر طول کشید
3 تا سایت بالای شیرینی لاریسا و سروستان 6 و بلوار اقاقیا مجهز شدن به 4G ولی من الان 2 هفتس پیگیر قضیه هستم دارن مشکل رو حل میکنن.نگران نباش .یه سایت جدید هم سر قائم 7 بالا تر از میدان موج زدن هفته پیش که فعلا نسل 2 روش فعاله...3G هم مشکل داشت یادت باشه انقدر تماس گرفتم که درست کردن.نقل قول:
ببخشید دوستان من زیاد سر در نمیارم
کار rru دقیقا چیه؟
همراه اول بین نصب تجهیزات و فعال سازیش 2-3 هفته زمان میبره.ایرانسل هم همینطوره حالا یکم اینور اونورنقل قول:
یه جعبه مانند مربعی شکله بالای دکل ایرانسل پشت سکتور ها نصب میشه کارش 3G هستنقل قول:
امروز از مخابرات مرکز بهم زنگ زدن گفتن مشکل شما حل شد.گفتم نه بازم آنتن ندارم میزارم سر نسل 3.گفت مگه میشه.سایت محل شما داره دیتا میده.گفتم خانوم فقط زیر دکل 3 تا آنتن داره به محض این که دور میشی ازش دیگه آنتن به کل قطع میشه.گفتم همون پیمانکارا گفتن درست میشه باید صبر کنی.گفت آدرس دقیق محل رو بده.دادم گفت پیگیری میشه
در شهر ما حدود سه ماه است یک سایت ایر انسل تجهیز شده اما فعال نشده استنقل قول:
می تونه به شرایط آب و هوایی مربوط باشه؟؟؟نقل قول:
پیمانکار گفت در عرض 1 هفته فعال میشه.ولی بازم آنتن نسل 3 ندارم
نه چون توی تهران هم با RRU هست هم بدون RRUنقل قول:
مهندس جان من یه دکل نزدیک خونمون یه ماهه تجهیز شده ولی هنوز فعال نشده.
حالا من از همون دکل سیگنال وایمکس 22 تا 30 دسی بل میگیرم. میخوام ببینم سیگنال تریجی حدودا چقدره?
فرکانس های وایمکس و 3G متفاوتهنقل قول:
بسته به خیلی چیز ها آنتن دهی 3G متفاوته
- - - Updated - - -
فرکانس های وایمکس و 3G متفاوتهنقل قول:
بسته به خیلی چیز ها آنتن دهی 3G متفاوته
سلامنقل قول:
دوست عزیز با نرم افزار advenced signal دکل ایرانسل رو 14.4mbps نشون میده در صورتی که 42.2mbps هست.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
سپاس
اینو که میدونمنقل قول:
منظورم اینه که چه کاری انجام میده که نسل بالاتر رو اضافه میکنه؟