مدیافایر به ملکوت اعلا پیوست
بازگشت همه به سوی هیتلرینگ است
روحش شاد یادش گرامی
Printable View
مدیافایر به ملکوت اعلا پیوست
بازگشت همه به سوی هیتلرینگ است
روحش شاد یادش گرامی
بچه ها این ترافیک دزدی تو ساعت رایگان هنوز برنگشته/همه پارس انلاینی ها پایه اید بریزیم تو شرکتشون؟:31:
رفع مشکل مدیافایر
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6877817&postcount=6
من امروز تا 7 صبح دانلود کردم چیزی از ترافیکم کم نکرد خوشبختانه
امسال عید قرار نیست کل یوم اینترنت رایگان بشه ؟ :31:
شما همچنان شبی 4 گیگ میزنی به رگ؟نقل قول:
12:30 تا 1 و 6 تا 7 سرعتتون چنده
1 تا 6 چطور؟
مهمه برام چون من تو یه منطقه خلوت هستم ولی بی دلیل سرعتمو اوردن پایین واینکه شما از آخرین کسانی هستی که سرعتت بالا مونده و برام عجیبه
اکانت من gaming هست!نقل قول:
بیس سرعت 1 مگ شده ولی پینگ فوق العاده مخصوص بازی انلاین!
من دیگه کلا سقف سرعتم 128 کیلوبایته ولی سرعت 5 کیلوبایت شبانه 6 7 هفته هست گریبان گیرم شده
سلام بچه ها پارس عیدی چی میخواد بده ؟؟؟؟:5:
کسی خبر داره ؟؟
نقل قول:
فعلا که خبری نبوده و احتمالا هم خبری نباشه چون اگر خبری بود حتما زودتر از موعد شروع میکردن به بیان اون
عیدی پارس آنلاین اعلام شد:نقل قول:
ضمن تبریک فرا رسیدن عید نوروز و برای تشکر از حسن انتخاب شما مشترکین در ایام عید کلیه ترافیک شما در ساعات رایگان دزدیده خواهد شد:31:
بیشتر از این هم توقعی نداشتیم از این پارس ....نقل قول:
اینجاست که میگم ای کاش رفته بودم سمت شاتل .....:41:
آخه دلمونو به چی خوش کنیم عید که خبری نیست اینجور که بوش میاد ....
اونم از تولد که گیگ نمیدن ....
سرعت شبانه هم که افتضاحه واقعا که این چه وضعیتی اگه رفته بودم شاتل که بهتر بود نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه شاتل چه پارس انلاین جفتش دوتاست:31:نقل قول:
چه سرویسی گرفتین/سرعتتون رو چنده؟
بدبختی من مازندارانی اینه که کسایی که تو مازندران نوری دارن باید پارس بگیرن
تولد که هیچی نمی ده
عیدی هم فک نکنم
پارس 128 3ماهه سرعت روزا خوبه شبا افتضاحه .....نقل قول:
یعنی تو این 2 شب که وصل شده اعصابمو داغون کرده
خب مشخصه که بخاطر رایگان بودن شبا سرعت رو کم میکنن/واسه منم اولاش کم بود ولی الان خوب شده و تا 195 هم میرهنقل قول:
اگه راهی داشت الان برمیگشتم شاتل باور کنید .....
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
الان این با محدودیت های شاتل چه فرقی داره تازه این که بدتره ......نقل قول:
من هم تجربه شاتل دارم و هم پارس آنلاین .
به نظر من شاتل سرعت شبانه اش نسبت به پارس بهتره و البته پشتیبانی نسبتا خوبی داره .
بــه نــظرم پــارس میــخواد یـــهویی همــمونو سورپرایز کــنه! :دی :دی :دی(توهــم زدم در حد المپیک:27::31:)
دقیقا موافقم با شما یکی منو اینجا درک کرد بالاخره .....:20:نقل قول:
منو که 50 روزه سورپریز کرده با سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه شبانه
دیگه چی میخای؟شما میتونی دنیایی از اینترنت رو دانلود کنی:31:نقل قول:
باز برای من 16 هستنقل قول:
ای بــابــا ...نـاشکری نکنیــن دوســتان ...فــردا پس فردا کـه اینترنت مــلی بــشه آرزوی همیــن نــت قراضــه پـارس رو می کــنین ! :31:والـــا!:دی
کی گفته اینترنت ملی ما باید اروزی همین نت معمولی رو بکنیم؟
مگه چی میخواد بشه؟ نه ارتباط با جایی قطع میشه و نه چیز خاص فقط ارتباطات داخلی دیگه از خارج از کشور دیتا نمیگیرن مثلا اداره جات و بانک ها
این تاپیک هم دیگه خز شده رفت همه گله سرعت دارن من الان دقیقا 2 ماه هست سرعت روزانه ام رو 40 بیشتر نمیشه گور بابای همشون
نمیبخشمشون حوصله هم ندارم دنبالشو بگیرم
هیچ چیز تو این دنیا بی جواب نیست
عدالت نیست نت من رو ببندند رو 5ک واسه 1.5 2 ماه (نه که قبلش خیلی خوب بود؟ :دی) یکی هم همیشه پینگ عالی سرعت سقف تعرفه و شبانه 5 گیگ...
تازه میگن هر وقت درست شد بهت خبر میدیم!!
off Topic !
عــزیــز دل؛ مــن کــه از خــدامــه نتمون اوضاعش خــوب بــشه ...اصلـا لـعنت بـه اون که آرزوی بد بودن نت ما رو داره!
امــا شــما ایــنو ببین:
زمان انتشار: ۶:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
بنیانگذار اینترنت در ایران: اینترنت ملی یعنی فیلتر بودن بسیاری از سایتها
اینترنت - دکتر شهشهانی رئیس دانشکده ریاضیات دانشگاه صنعتی شریف که از وی به عنوان بنیانگذار اینترنت در ایران یاد می شود به روزنامه قدس گفت:
اگر بیشتر مردم بدانند اینترنت ملی یعنی چه با آن مخالف خواهند بود. چون مدلی که مطرح است، شبیه چیزی است که در چین وجود دارد. متأسفانه این روزها تمام الگوبرداری های ما از چین است، شاید در بسیاری امور تقلید خوب باشد، ولی در همه امور جواب نمی دهد. جریانی که واقعیت دارد و از آن به اینترنت ملی یاد می شود یعنی اتصالهای داخلی خوب و گسترده ای داشته باشیم، ولی همه اتصالهای خارجی مان از یک کانالهای قابل کنترل عبور کند. اکنون هم شاید 95 درصد اتصال ایران از طریق مخابرات انجام می شود، با فیبر نوری، بنابراین وقتی وارد بسیاری از سایت ها می شوید فیلتر شده است. در واقع اینترنت ملی یعنی همین! پس چندان نمی تواند مورد توجه واقع شود.
منبع:خـبرآنلاین
!
اینترنت ملی هم داستانیه
فعلا این پارسمونو بچسبیم با سرعت بسیار !:دی (حداقل یه :دی بنویسیم دلمون شاد شه پوسیدیم
بالا من از سرعت روز راضیم ولی شبو قربونش برم دایل آپیست در لباس ای دی اس ال
این ترافیکی که تو ساعت رایگان دزدیدن واسه کسی بر نگشته هنوز؟؟؟؟؟؟؟
ترافیک منم برنگشته هنوز
پشتیبانی گفت همه با هم بر می گرده یه دفعه!
سرعت شبانه م هم خیلی خوب شده.دور و بر 200
سلام یه مشکلی پیش اومده برام که با کابل لن مودم به سیستم آیپی نمیده هم رو وایمکس هم رو Adsl اگه میشه یکی راهنماییم کنه که چیکار میتونم کنم ممنون
اینجوری که اینا کردن تو پاچمون حالا حالا ها بر نمیگردهنقل قول:
دلم به حالشون سوخت گفتم درست نیست از 12:30 تا 7 دانلود کنم یه هفته ای از 1 تا 6 دانلود کردم دیدم دوباره از حجم کم کردن از امشب دوباره مثل قبل دانلود میکنم .
کسی تو این تاپیک هست با سرویس 128 هر شب 2.5 گیگ دانلود کنه ؟(مثل من)
خوشبحال شما.نقل قول:
ما که هنوز سرعتمون داغونه فکر نمیکنم هیچ وقتم درست بشه
سرعتمو چشم زدم در حد پریمیر لیگ.الان از 30 بالاتر نمیره !نقل قول:
با 256 سرعت دانلود شبانه رو 10 2 ماهی میشه اینجوری شده دوستان... باسه کسی هست درست شده باشه مصله قبل.. من که هر بار زنگ می زنم میگن ارجا می دیم درست میشه اما هنوز همون اشو همون کاسه... دوستان ایا امیدی هست.. باسه کسی درست شده
سلام
کسی از مرکز مخابرات پیام نور هست با پیش شماره 4443 از کدوم شرکت اینترنت پرسرعت بگیرم واسه اونجا سرعتش خوبه.... قبلا" شاتل داشتم تو مرکز مخابرات زارعی عالی بود 4 سال داشتم ولی الان خونه رو عوض کردیم توی این مرکز هم سرویس اکو نداره شاتل و سرویس آرت هم خیلی گرونه
اگر کسی میتونه ممنون میشم کمک کنید
این حجم دزدی مال چه تاریخیه ؟
واسه من 12 ام همین ماه 750 مگ الکی کم کرده !
همینه ؟
احتمالا نهنقل قول:
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
شب بین پنج شنبه و جمعه به عبارت دیگر بامداد جمعهنقل قول:
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
تو بنری که در نمایندگی شهر ما زدن 1 تا 6 هستنقل قول:
گوش شیطون کر بعد از وضعیت بد پینگ تایم در چندروز اخیر از امروز پینگ تایم خیلی بهتر شده!