نقل قول:
خب اینهام همینو میخوان 2 مگ بگیری باید کلی هزینه های اضافه تری بدی نصبت به 512 پس برات نمیصرفه پس یا باید پول 2 مگ رو بدی یا سرویس ارزونترش رو بخری اهداف اسیاتک هم همینه.
Printable View
نقل قول:
خب اینهام همینو میخوان 2 مگ بگیری باید کلی هزینه های اضافه تری بدی نصبت به 512 پس برات نمیصرفه پس یا باید پول 2 مگ رو بدی یا سرویس ارزونترش رو بخری اهداف اسیاتک هم همینه.
مرکز مخابرات ت داغونه !!
دوستم 4 مگ کولاک برنزی نامحدود داره سرعت 90 کیلوبایت یعنی 100 هزار تومن بدی اینترنت 1 مگ بهت بدن به اسم 4 مگ یا خدا مملکت دزد و رو نگاه کنید بر پدرو مادر شون لعنت.تازه هنوز 1 مگ هم نیست 120 کیلو میشه 1 مگ :n04:
این جدوله عالیه ! :n02::n19: یه 5 ثانیه به عقب برگشته كه خدای نكرده حجمی از دستش در نره !نقل قول:
برای حجم کم شده زنگ زدم پشتیبانی میگه 200مگ حجم زیادی نیست که ما بخوایم از شما کم کنیم گفتم اره روزی 100 مگ هر روز کم کنید میشه ماهی 3گیگ ضربدر هزاران کاربر میشه ماهی بیش از سه هزار گیگابایت/3ترابایت که کاسبی خوبی هست براتون!
در اخر هم گیر داد به مودم و گفت فریمور مودم را اپدیت کن! اخه مودم الکی 100مگ مصرف میکنه!:n04:
گور پدرشون!شانس ما فقط اسیاتک روی خط فیبر ما سرویس میده!
پدرسگ میگه شما اولین نفری هستید که زنگ زدید همچین مشکلی دارید!
الان 2 مگ محدود سرعت شبانش چنده؟:n13:
60 بدترین حالت 90 معمولا و 120 بهترین حالت.نقل قول:
سلام.
من امروز 512 نامحدود برنزی زدم ولی سرعت دانلودم 20 کیلو هستش.این طبیعیه؟ سایت هم خیلی دیر باز میکنه...آخه 2 ماه قبل همین رو داشتم بهم 60 کیلو دانلود میداد...
منم همینجور شد 133 مگنقل قول:
طرف میگفت هنوز 10200 تا داری 133 ک چیزی نیست
باید راس 1 و 8 صبح مودم رسیت شه وگرنه تو بافر میمونه و میندازه توضیح دادم اگر میخواید باز توضیح بدم
دوستان می بخشید این وسال رو می کنم ولی الان من به تازگی اسیا تک تعرفه ی نامحود برنزی گرفتم سرعتش که روی 5-6 کیلوبایت هست به کنار :)))) ولی سوالم اینجاست که چرا بعضی سایت ها برام باز نمیشه درست نیست ادرسش رو بذارم ولی مثلبعضی پسوند ها .ir اصلا باز نمیشن ولی چیلتر شکن شیلد رو که باز میکنم باهاش باز میشه و در ضمن تمامی پسوند های Tk همه برام چیلتر هستن خواستم بدونم مشکل از کجاست ؟ سپاس و تشکر
دوستان برای نابودی اسیاتک با این برنامه میتونید حرکات موس و کیبرد رکورد کنید و تایم بدید تکرار کنه
مثلا بزارید ساعت 7:58 بره مودم رو تو کانفیگ رسیت کنه و سیستم خاموش کنه اینجوری تو سایت لاگ میخوره و نمیتونن ازتون دزدی کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا باید کجا ریست داد تا درست بشه؟
منم با DNS گوگل نمیتونستم بعضی سایت های داخلی رو باز کنم باید یکی از DNS هاتو ماله خود مخابرات رو بزاری 217.218.127.127نقل قول:
شما با ایپی مودمتون وارد کانفیگوریشن و تنظیمات مدم بشید و باید بدونید کجای مودمه هر مودم فرق داره نوشته ریبوت یا ری استارت برید اونو بزنید و همه این حرکات رکورد کنید با برنامهنقل قول:
بعد تایم بدید سر ساعت اون کار براتون بکنه ک نتونن حجم بدزدن
برا منم اینا باز نمیشه و باید شیلتر شکن استفاده کنینقل قول:
farsnews.com
yjc.ir
bistnet.ir
نقل قول:محتوای مخفی: حجم
من 256 نامحدود داشتم ا سرعت 32 دانلود می کردم. راضی بودم. ماهی هم 80 گیگ دانلود داشتم.
الآن سرعتم زیر 10 کیلو اومده! هی هم قطع و وصل می شه.
الآن 4 ماهم مونده. درست می شه یا همین جوری می مونه؟
الآن می خوام بینم سرعت حجمیهاش چه جوریه؟ اونها هم سرعتشون کم شده؟
اگه بخوام از یه شرکت دیگه گیرم از کجا گیرم که نامحدودش خوب باشه و دزدی نکنن؟
نه به اون هم قطعی و کمبود پهنای باند و تخلیه مشترکا
نه به اینکه مرکزمون 50 نفر تو صف انتظار هستن
میخواستم بیام اسیاتک میبینم اینجاهم همه شاکین موندم چیکار کنم:n13:
نه سیاست جدیدشون هست!نقل قول:
درست نمیشه دیگه
سرعت روزانه حجمی ها بد نیست ولی شبانه هم کم کردن سرعتها را
توی شبانه هم حجم دزدی میکنن حجم ازت کم میکنن!
پارس انلاین
ما دنبال یه جا هستیم که خط ما را ساپورت کنه فرار کنیم از اسیاتک شما میخوای با این وضع بیایی اسیاتک؟!نقل قول:
اینکه سرعت 20 طبیعی هست و حدود 10 روزی هست این سیاست اعمال شده که نامحدود تبدیل به محدود بشند.از اول که خوب بود 512 برنزی برای من 40 تا 45 حداکثر بود که به همون راضی بودم ولی اگر سایت خیلی دیر باز می کنه یک زنگ به پشتیبانی بزن شاید حل شدنقل قول:
شما اگه سرویس محدود و حجمی میخوای آسیاتک خوبه ولی برای نامحدود اصلا روی آسیاتک حساب نکننقل قول:
بدبختیش اینه در سرویس های محدود هم از سرعت شبانه میزنه و هم از حجمت 100 مگ کم میکنه!نقل قول:
سلام
بچه ها یکی توضیح میده به من جریان دزدی های شبانه رایگان اسیاتک چیه؟
و راه مقابله با اون؟
سلام من اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) دارم سرعت دانلود من باید چقدر باید باشه ؟ الان 15 تا 30 کیلوبایت هست و من بسیار ناراضی هستم چون اگه اون 18 گیگ هدیه رو هم حساب نکنیم باید سرعت دانلود من 64 کیلوبایت باشه چند ماه هم اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی 1024 داشتم سرعت دانلود رو 110کیلوبایت بود این دوماه اخر به 60 تا 65 رسیده بود و این اخرها هم سرعت به زیر 40 رسیده بود و من به دلیل نارضایتی. چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) رو گرفتم. و شما حتی سرویس منو عوص کردید به 256 طلایی با حداقل دانلود مشخص
مشترک گرامی با سلام
سرویس 256 نامحدود طلایی ضریب اشتراک 1 به 4 دارد.سرعت دانلود این سرویس بر اساس این ضریب اشتراک 8 کیلوبایت بر ثانیه میباشد.اما سرعت دانود در گیگ هدیه چون ضریب اشتراک 1 به 1 میباشد 32 کیلوبایت بر ثانیه است.
جهت اطلاعات بیشتر با 1544 تماس حاصل فرمایید.
با تشکر
256 تقسیم بر 4 میشه 64 یعنی سرعت دانلود من باید 64 کیلوبایت بر ثانیه باشه نه 8 . واینکه شرکت مخابرات 256 نامحدود رو باسرعت دانلود 32 میده 15 هزار شما چرا 40 هزار میدید؟
و اینکه ممنونم جواب دادید ولی دیر جواب دادید . من چند روز دیگه از اسیاتک میام بیرون اگه سرعتم درست نشد و میرم مخابرات .
باتشکر پدرام
حالا ببینم جواب چی میدن
ظاهرا اگر مودمت بعد از ساعت8 روشن باشه حجم کم میکنه!برای من دیروز 100مگ حجم کم کرد پریروز 60 مگنقل قول:
راه مقابله با اون هم ابنه که قبل از ساعت 8 مودم ریست بشه یا خاموش بشه
نقل قول:
اقا ممنون بابت راهنماییتوننقل قول:
لطفا اگر براتون مقدور یه اموزش در مورد روش تنظیمات بزارید یا حداقل با عکس یه نمونه تنظیماتی که قرار دادین نشون بدید
تو چه قسمتی میشه تنظیم کرد بره مودم ریست کنه؟
اقا حتما باید رسیت بشه نه خاموش!!!نقل قول:
علت: وقتی خاموش میکنید تا 5-6 مین انلاین میمونه وای اگر خاموش و روشن شه چون زیر 1 مین دوباره متصل میشه اتوماتیک متوجه میشه که مودم خاموش روشن شده
من این برنامه که براتون قرار دادم امروز چک کردم 100% کار کرد 1500مگ دانلود شده بدون 1مگ حتی دزدی از روزانم!!!
نقل قول:
قا ممنون بابت راهنماییتون
لطفا اگر براتون مقدور یه اموزش در مورد روش تنظیمات بزارید یا حداقل با عکس یه نمونه تنظیماتی که قرار دادین نشون بدید
تو چه قسمتی میشه تنظیم کرد بره مودم ریست کنه؟
اقا شما برنامه که دادم نصب کن رکورد رو بزن بعد ارووم این کارا رو انجام بده برو تو بروزر بعد تو کانفیگ مودم و ریبوت کن مودم رو
این کارا رو برنامه رکورد میکنه بعد میتونید تایم بدید مثلا 7:57 که این کارو براتون تکرار کنه اینجوری مودم هر روز ساعت که دادید رسیت میشه و تو سایت لاگ میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای مودم های زاکسل به این ادرس مراجعه کنید:
Maintenance > Tools > Restart
یه سوال اگر 2-1 ساعت قبل از پایان زمان شبانه رایگان دانلود تموم شده باشه ایا بازم کم میکنه؟
زمان شروع دانلود از چه زمانی قرار بدم بهتر؟
7 ساعت بدون دزدی اسیاتک!
12:58-8:06 این ساعت برای من رایگان هست ممکنه برای بقیه فرق کنه!
خیر کم نمیشه شما شروع رو دستی انجام میدی دانلود استارت میکنی بعد برای رسیت مودم تایم میدی زمان هم راس 1 مودم ری استارت کن بزار دانلودنقل قول:
مهم هم هسا بعد رسیت مودم سیستم خاموش شه چون مودم که رسیت میشه بعد دوباره وصل میشه برنامه دانلود دوباره شروع میکنه دانلود و حجم از روزانه میگیره
اینم تست بنامه امروز ببینید از خود 1 داشته دانلود میکرده
پس یعنی هم زمان شروع کردن دانلود بعد از ساعت 1 یک بار باید مودم ریست بشه بعد دانلود شروع بشه و هم قبل از زمان خاتمه شبانه رایگان درسته؟نقل قول:
بعد از رکورد تو قسمت Scheduled Task تنظیمات روی Every Day قرار بدم و زمان بدم دیگه تمومه؟
دادن Date هم مهمه یا نه با دادن این تنظیمات دیگه از این به بعد هرشب همین کار انجام میده؟
دیت رو بدید هر شب انجام میده اما 2 تا مشکل هستنقل قول:
یکیش اینه که هر بار انجام شه خودش 1روز دیت رو میبره جلو که برا فردا اماده شه اینو فقط گفتم که حواستون باشه
مشکل دوم برنامه رجیستر نشده و فکر کنم هر اسکجول رو بیش از 5 بار نمیتونه تکرار کنه چون فری هست
کرک پیدا کردید خبر کنید
و یک چیز دیگه این برنامه مکان موس رو رکورد میکنه
مثلا اگر ساعت مشخصی میره کروم باز میکنه و....
اگر جای کروم حتی 1 ایکون اینور اونور شه کارش تمومه!!
به زبان ویندوز هم دقت کنید که همون زبانی باشه که میخواید
مثلا شما موقع رکورد انگلیسی جایی چیزی مینویسید موفع تکرار هم زبان سیستم رو انگلیسی باشه
ایا قبل از شروع دانلود نیازی به ریست مودم هست؟
اینم فول ورژن + کرک
تمام فایل کرک تو مسیر برنامه کپی کنید ( برنامه بسته باشه )
و اسکجول رو دوباره پاک کنید و برنامه ریزی کنید (اگر قبل کرک اسکجول زدید بعدش پاک کنید اسکجول باز بزنید)
من 512 یکساله نامحدود گرفتم ، بعد یک ماه از 65 رسید به 40 ، الانم بعد دو هفته به زور با 20 دانلود میکنه ، مثل چی ... بگم پشیمونم ، آقا نخرید از آسیاتک ، نخرید ...
دوستان کسی نامحدود طلاای یا نقره ای داره ؟ اینها هم بعد مصرف ایکس در روز محدود می شن ؟