اقا حمید من میخام پخشم عوض کنم یه پایونیر بگیرم تا 300 تومن چه پخشی خوبه بعدن بهش امپیلی هم بتونم وصل کنم:n16:
اقا حمید من میخام پخشم عوض کنم یه پایونیر بگیرم تا 300 تومن چه پخشی خوبه بعدن بهش امپیلی هم بتونم وصل کنم:n16:
سلام خدمت دوستان و استادید محترم
راستش یه پخش پایونیر p5850 دارم فلش نمیخوره سی دی خوره اما 6 تا خروجی داره و دمودار هست اطلاعات زیادی ندارم اما فکر میکنم برای یه مینی سیستم خوب باشه.
یه ساب لوله ای jbl 1000 هم دارم که در اینده (3 تا 4 ماه دیگه) که پول دستم امد و آمپلی حدود 300 تومن گرفتم اون سابم کنارش میبندم رو ماشینم - پراید صندوق دار.
الان مشکلم اینه : نمیدونم چه باندی بگیرم که در اینده که خواستم آمپ و سابم اضافه کنم مشکلی نباشه وبا پخشم 5850 پایونیر جور باشه.کیفت شفافیت مهمه برام اما بیشتر دنبال بیس و کوبش خوب هستم - فقط گاهی اوقات صدای بلند گوش میدم بیشتر صدای کم
حالا با اطلاعاتی که دادم با بودجه حدود 320 تا 400 چی بگیرم؟ 6975 v2 ? کنوود 7100 ؟ اینفینیتی کاپا 693.11i ؟ jbl t696L ؟690 هرتز ؟ 609 co آئودیو سیستم ؟ ....پیشنهاد شما؟
اما متاسقانه تو شهر ما اون دوتا اولی که بالا گفتم راحت گیر میاد اگه چیزی دیگه بگین باید از شهرستان بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید.
سپاس گذارم.
سلام آمپیلی های مکسیدر خوبن چون برندهای خوب قیمتهاشون بالاست برای یک جفت باند و ساب حرفه ای خواستم ببینم این 1104 مکسیدر چجوریه کسی امتحان کرده بگه ؟ اساتید محترم لطفا نظرتونو بدید ؟
چرا اینقدر ارزونتره؟! این آمپیلی چهار تا خروجی 1000 وات داره!!!!!!!!!!!!!! یا همش الکیه؟!
سلام حمید جان .:n03:من واقعا شرمندم و منو ببخشید . اخ فکرشو نمیکردم شما نمایندگی فروش داشته باشی 1.2بار بهم گفتی برات بگیرم اما گفتم شاید واسه کمک یا تارف باشه .من واقعا شرمندم . اقا منو ببخش . مشاوره سیتمم رو از شما میگرفتم اما خریدم از جای دیگه بود فکر میکردم فقط مشاوره میدید . روم سیاست .
و براتون از ی سیستم رویایی بگم .حمید جان این سیستم یعنی زندگی یعنی رویا .هرچی از کیفیت بگم کم گفتم .من ک شب خوابشو میبینم خیلی عالی جواب داده
امپلی : هایکس ma40fx قیمت : 600 تومان
ساب : هلیکس p12w قیمت : 450 تومان
باند : هلیکس e69x قیمت : 250 تومان
پخش : مارشال صوتی تصویری اسمش یادم نیست ولی حدود 600 تا800 تومان
بجای خازن باطری ماشینشو 75 ولت کردیم .
8گیج ساب
درست کردن باکس 60 تومان
دست مزد نصاب : 150 تومان
خودرو 206 تیپ 3
نتیجه : هرکی توماشین میشینه باید بزور پیادش کرد .
یکی دیگه از دوستانم میخوای همین سیستم رو ببنده اما این امپی رو نمیخواد بگیره میخواد ی امپ قوی مثل همین امپ ولی دست دوم میخواد چه امپی پیش نهاد میکنید ؟
برای همه چیز ممنون برای همه کمک هاتون . ممنون ک سایت ب این خوبی رو درست کردین و جواب ها در ارز 1 روز میدهید .با تشکر
با سلام خدمت دوستان
اقا حمید گل: باز ما مزاحم شدیم :n02:
اقا حمید یکی از دوستان یه پخش Clarion CZ309 داره کاملا نو هست حتی رو ماشین هم نرفته .
میخوام پخش خودم (7056) رو با اون عوض کنم(سربه سر) راستش درمورد صدای فوق العاده این پخش زیاد شنیدم .
میخواستم نظر شما رو بدونم ایا این کار به صلاحه ؟
لطفا یه مقایسه بین 696 جی بی ال
718کنوود
6975 پایونیر
7100کنوود
6930 سونی
برای کسی که فقط یه جفت باند با آمپیلی ؟
برای کسی که یه جفت باند و 1 ساب و آمپیلی؟
(از نظر صدای ریز - میدرنج - بیس)
فکر کنم سوال خیلیها باشه
ممنون از اساتید این سایت خوب
اقا حمید شما نمایندگی چه برندی رو دارید؟
قیمت و برند پک کامل سیم کشی (اکسسوری) لطفا ؟
سلامنقل قول:
سری رفرنس اینفی آمپخور نیست.ولی میتونید آمپ 75-100واتی براش بگیرید.مسلما دیسورشن موجود ازبین خواهد رفت.ولی خیلی کنترل شده و تنظیم شده چون احتمال پریدن تیوترها تو ولومهای بالا رو داره
اکسسوری کامل منظورم پک برقه حدود 150تومن.
نیاز به ساب ووفر دارید.یه آمپ 4کانال که دو کانالش و بدید به اسپیکر بریجش هم برای ساب.نقل قول:
به نظر من شما اگر کیفیت و قدرت رو باهم میخواهید بهتره از ترکیب کامپوننت +ساب استفاده نمایید.نقل قول:
پیشنهاد میکنم طرفش نروید.1000وات ؟؟؟؟!!!!!!!شوخیی بیش نیست.نقل قول:
سلام کسری جان.من کجا نوشتم یا گفتم نمایندگی دارم!!!!من یه مشاورم.نه مغازه دارم نه نمایندگی هیچ برندی رو.اگر میبینید میگم فلان کالا رو براتون تهیه کنم یکی برای دوستانی براشون قابل دسترسی نیست بعضی برندها همچنین اورجینال بودنشون.یکی هم چون با اکثر شرکتها مدیر فروشها و واردکننده ها دوست هستم میتونم قطعات رو با کمی تخفیف زیر قیمت بازار تهیه کنم.همین و والسلام.نقل قول:
خب خدا رو شکر میکنم که از این پیشنهادی که دادم خدمتتون راضی هستید چون هنوز فرصت نکرده بودم این سری هلیکس و بشنوم.انشاءالله یک عمر براتون بکوبه.
در مورد دوست عزیزتون باید عرض کنم بعد از این سری که گرفتید فکر کنم میشه کامپتیشن که هم گرون میشه و هم دست دومش نیست.بگو صبر کنه گلیدن بیاد ببینیم چیا تو بارشون هست از اون برند بگیریم براشون.
دوستان یک جفت باند معمولی میخوام با ضبط فابریک پراید هم خونی داشته باشه زیاد اهل زیاد کردن و ولوم دادن نیستم فقط شفافیت صدا برام مهمه چه باندی پیشنهاد میکنید ؟
آقا حمید پک کامل سیم کشی شامل چه چیزهای هست قیمت و برند باکیفیت ؟
شما برای فروش دارید؟
سلام مراحمی شما گلم.نقل قول:
من این مدلی که فرمودی رو نشنیدم ولی نکته ای که کلاریون داره کیفیت و دیتیل بسیار بالا تو موزیک هست.در کنار این خصوصیت خوب یه نکته منفی داره و اون ضعف در فرکانسهای پایینه.بیس خوب رو ما تو کلاریون نداریم.اون گرمی صدا که مثلا کن وود یا پاونیر سری prsداره رو نداره.باید ببینی سلیقه تو چه جوریه.
من استاد نیستمنقل قول:
به نظر من 7100حجم بیس بالاتری داره ولی هم درایوش سخته و هم میدرن و تیوتر خوب نداره.
جی بی ال هم همینطوره.بقیه غیر سونی که صداش و نشنیدم در یک حد هستن.
به نظر من کامپوننت با ساب بهترین ترکیب هست
داستان نمایندگی رو هم که توضیح دادم خدمتتون.
پک 4گیج استریت وایرز با یک جفت rcaحدود 140تومن هست.پک خوبیه.نقل قول:
پک 4گیج استریت وایرز با یک جفت rcaحدود 140تومن هست.پک خوبیه.
اینکه فرمودید برای چه لوازمی کافیه؟
آقا حمید برای یکجفت باند و ساب و امپیلی و پخش و خازن کافیه این پک ؟ سیم دیگه ای میخواد ؟
درودنقل قول:
آقا حمید بغیر از این پک چیزه دیگه ای نیاز هست برا سیم کشی باند و آمپلی و پخش؟!
از کجا تهیش کنم؟!
خودتون زحمت یه پک رو میکشین؟!
ا په بهتر اخیش از خجالت در اومدیم . اقا پس بده :n02:
حمید جان میگم اصلا چیزی هست ک فقط صدا تولید که ؟ کار بیس رو ک ساب میکنه . ی چیزی ک فقط صدا باشه یعنی اخر هرچی کیفیت صدا . اصلا داریم ؟
سلام حیمد خان نازنین و آقا حسین گل؛( حسین آقا مدتیه سایه سنگین شده دلمون واسش تنگ شد...:n02:)
حمید خان چه تفاوتی بین 8850 و p80 هست ؟ جزء اینکه 8850 نتورک نداره اما p80 داره.
ضمنا ممنون میشم یه ساب فوق العاده کیفیتی بهم معرفی کنید که بشه رو تاقچه بست.
ممنون:n16::n16::n16:
دوستان یه تجربه ی بدی برام موند گفتم با شما هم در میون بزارم
سراغ برندی به نام Helix اصلا نرید
ما یه کامپوننت هلیکس خریدیم کیفیت صدا در حد بوق !!
دیروز خریدم وقتی جعبه رو باز کردم کراس اور اندازه قوطی کبریتش رو دیدم فهمیدم رفته تو پاچم !! مجبوری بردم نصب کردم و همونطور که حدس میزدم بلندگوهای فابریک 206 صداش بهتر از اینا بود !! تازه اینا رو به آمپ هم وصل کردم
50 وات RMS گفته تحمل میکنه اما روی یه آمپ 60 واتی گین رو باید تا 1/3 باز کرد تا کامپ به خر خر کردن نیفته !
سراغ این برند نرید پولتون رو دور ریختید ، کاش کنوود میخریدم
نقل قول:
اقا حمید این عکس مربوط به کدوم منبعه.تا پیگیرش بشم.
ممنون از راهنماییتون
در ضمن این مدل پایونر رو تو بانه و..... میشه ارزونتر پیدا کرد؟
راستی بین اون مدل 165 و AVH-265BT کدوم بهتره؟این یکی بلوتوث هم داره.
1دوستان یه تجربه ی بدی برام موند گفتم با شما هم در میون بزارم
سراغ برندی به نام Helix اصلا نرید
ما یه کامپوننت هلیکس خریدیم کیفیت صدا در حد بوق !!
دیروز خریدم وقتی جعبه رو باز کردم کراس اور اندازه قوطی کبریتش رو دیدم فهمیدم رفته تو پاچم !! مجبوری بردم نصب کردم و همونطور که حدس میزدم بلندگوهای فابریک 206 صداش بهتر از اینا بود !! تازه اینا رو به آمپ هم وصل کردم
50 وات RMS گفته تحمل میکنه اما روی یه آمپ 60 واتی گین رو باید تا 1/3 باز کرد تا کامپ به خر خر کردن نیفته !
سراغ این برند نرید پولتون رو دور ریختید ، کاش کنوود میخریدم
دوست عزیز pami
1 درصد حرفتو قبول ندارم .معلوم نبود چه برندی رو بهت قالب کرده باشن خدا میدونه . و این ک لوازم الکتریکی همینه . از 100 تا 1 کی بد میشه مال شانس شما همون 1 دونه بود:n08:
این دو مدل پخش پایونیر چطوره PIONEER DEX-P99RS
Pioneer DEH-x3650UI
کدومش رو بخرم بهتره؟ خواستم نظر شما رو بدونم چه فرقی داره من دوست دارم یه سیستم ببندم فقط کیفت صداش خوب باشه صدا رو زیاد میکنم خر خر نکنه بیس برام مهم نیستش
این جی وی سی که دارم اصلا کیفت صداش خوب نیستش
اقا حمید من ی جفت 6991 دیگه هم پیدا کردم که شد دو جفت از یک مدل (از قضا مفت ب دستم رسید):n01:نقل قول:
ضبط هم 4050 پایونیر هست. امپ رو چی بگیرم؟
بعد اقا حمید من توی سایتا ک نگاه میکردم 90% امپیلی ها روی 4 اهم حدود 60 تا 70 وات توان rms داشتن در صورتی ک باندها اکثرا 80 هستن. این چجوریاس .ینی امپا نمیتونن صدای واقعی باندارو به طور کامل در بیارن؟
ممنون:n16:
سلامنقل قول:
هلیکس مدل E69X گزینه مناسبی هست. قیمت 235 تومن
بله فقط چون یک جفت کابل RCA داره اگر بخواهید ساب نصب کنید باید یک جفت کابل RCA جداگانه تهیه نمائید.نقل قول:
سیم اسپیکر هم لازم دارید.نقل قول:
بله اگر مایل باشید میتونم از نمایندگی براتون تهیه کنم.
خواهش میکنم.نقل قول:
یعنی چی فقط صدا تولید کنه؟متوجه سوالتون نشدم.
سلام دوست خوبم. ارادت دارم خدمتتون.:n12:آره نمیدونم حسین کجاست. کم پیدا شده. انشاءالله خیره.نقل قول:
از نظر رده بندی p80سری PRS پایونیر هست و یه پله از سری معمولی بالاتره.متریال بهتری داره. کابل RCA بهتری تو قسمت Pre Amp داره. DAC بهتری داره.و...
سلام پیام جان. اس دادم فکر کنم بی موقع هست در حال استراحت هستید.نقل قول:
پیام جان شما مگه B62C رو نگرفتید؟من صداش رو نشنیدم ولی به هیچ عنوان نباید اینگونه که میفرمائید باشه. این مدل پائینترین رده محصولات هلیکس هست.ولی میتوم بگم از نظر مشخصات فنی اصلا با کن وود و پایونیر تو این رنج قیمتی قابل مقایسه نیست.میخواستم ابتدا با خودتون صحبت کنم .به نظر من یه جا لنگ میزنه.
هلیکس یه برند مطرح هست.شک نکن.شما برو تو سایتش برو کلیپ هاش رو ببین.مطمئنم نظرتون بر میگرده.من فردا باز پیگیری میکنم ازتون و حتما میفرستمتون پیش نصابهای شرکت.باید برای خودم هم مشخص بشه.من پیگیر کارت هستم گلم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گوگل بزن"نصب dvd روی ال 90" منابع فراوونه.نقل قول:
نمیدونم تو بانه هست یا نه.
بله خب 256 بهتره.795 تومن هم هست.
p99 رو با 3650 مقایسه فرمودید؟نقل قول:
دوست خوبم p99 بهترین پخش پایونیر هست و بالای 3 میلیون قیمتش هست:n02:به تعداد محدود هم وارد میشه.
خب به سلامتی. پس جنست جور شد.:n02:ولی باز هم دارم میگم دو جفت و ببندی با توجه به 5Way بودن دیستورش رو داری ها.نگی من نگفتم.نقل قول:
یه 8604 بگیر براش.4 تا 100 وات میده.
یه مدل پخش پاییونیر معرفی کنید زیر 300 باشه چه مدلی بگیرم بهتره
فقط میتونید x2650 بگیرید. حدود 250 هست.نقل قول:
3650 چنده قیمتش؟:n05:
2650 رو تو ...... گزاشته 230 تومن
3650فکر کنم حدود 320باشه.خب ارزونتر رو بگیرید.نقل قول:
یعنی فقط تویتر باشه یا کراس اور داشته باشه . بیس نداشته باشه .
فقط صدا تولید کنه . اگه بازم متوجه نشدید اشکالی نداره جواب ندید .ی کنجکاوی بود دیگه
درود بر همراهان جان...
میخوام یه رادیوفلش بگیرم کدومو پیشنهاد میدین؟ باندم کنووده
Kenwood u156
Pioneer x165
Sony A35
سلامنقل قول:
بیس نداشته باشه یعنی اسپیکرش رو مثلا ووفر یا مید باس نداشته باشه؟
چرا هست. مثلا هلیکس ووفر میدرنج تیوتر و کراس اوورش هم میتونه با هم باشه و هم جداگانه فروخته میشه. برای سیستمهای 3Way یا نت وورک.
u256 بگیرید.نقل قول:
سلام حمید خان؛ واقعا خسته نباشی
ساب کیفیتی میخوام که رو تاقچه ببندم،فقط میخوام تمام فرکانسها رو داشته باشم.
ممنون عزیز
آقا حميد کنوود kiv-700 تاريخ گارانتي گذشته و آکبند چه قيمتي ارزش داره بگيرم؟ طرف 430 قيمت داد البته فکر کنم اشتباه برچسب قيمت رو زده بود کارت يا پول همراهم نبود فردا ميخوام برم ببينم واقعا اين قيمت بوده بخرمش حالا ميخوام بدونم ارزشش چقدره
سرچ کردم ديدم پنلش جدا نميشه از خيرش گذشتم يه بار پنل پخشمو يادم رفت بردارم دزدينش اينکه فيکسه فقط باعث اعصاب خوردي ميشه
فکر کنم بايد برم سراغ 7056 و x400، اختلاف صداي اين دو مدل چقدر هست ارزش 180-190 هزينه بيشتر رو داره 7056؟ امکان بلوتوث برام مهم و کاربردي نيست
درود
سوال اصلی: Audio System Co609 Plus بهتر هست یا Infinity Kappa 693.11i {{ لطفا دقیق مقایسه کنید }}
آمپ Hertz HCP 5D میخواستم از کجا میتونم بخرم و چند؟
سلام ایوب جان خیلی متشکرم.نقل قول:
گلیدن rs 12 free air موجود هست.380 تومن. مخصوص فری ایره
به نظر من 7056 رو بگیرید.ارش داره بیشتر هزینه کنید.نقل قول:
من خودم هنوز صدای اینفی رو نشنیدم ولی میگن اسپیکر خوبیه. منتها تقلبی این برند و جی بی ال چون خیلی زیاده دوستانی که میخواهند تهیه نمایند باید خیلی مراقب باشند .حتما فاکتور فروش و گارانتی رو دریافت نمایند.نقل قول:
من فکر میکنم co بهتر از اینفی باشه. قدرت بیشتری هم داره و با توجه به 2Way بودن دیستورت کمتری داره.
آمپلیفایر مورد استفاده خیلی نقش داره. اسپیکر نونش رو از آمنپ تغذیه کننده اش میگیره.
باز م باید خودم با آمپ خوب بشنوم تا بتونم قطعا نظرم رو بدم
سلام داش حمید خوبی ؟ آقا نظرت در مورد سری F1 آلپاین چیه ؟ یه مدل کامپونت داره مدلشم SPX - Z18T هستش بد جوری دلم رو برده البته قیمتش خیلی بالاس حدود پنج میلیون تومن هست
سلام حامد جان.نقل قول:
بله سری های آلاپین هست. خیلی هم کمه.
من جات بودم اگر میخواستم تو این رنج هزینه کنم برکس میگرفتم.ماتریکس 3way
یا مدل فیز دارش
7.000.000 ناقابل:n02:
بقیه عکسها رو تو تاپیک:
مشاهده بفرمائید.
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم یه امپلی 4 کانال ببندم از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید
یه جفت باند 6993 پایونیر و یه جفت باند 6965 v2 و پخشمم 7250 پایونیر هست دوستان بهترین انتخاب چی هست؟؟؟
سقف بودجه هم 300 تومن
سلام و عرض ادب خدمت آقا حمیدنقل قول:
عجب چیزیه این :n04:
7 میلیون :n04:
شما قراره با این کامپوننت چی گوش بدید :n28:
7 میلیون اصلا به قیافش نمی خوره!نقل قول:
امیدجهان!:n02:
نقل قول:
سلام
پایونر 6604 / قیمت 295 / تقریبا خوبه
گول فروشنده هارو نخورید و سمت مکسیدر /مارشال/بوشمن و.... نرید! مارک متفرقه هستن و اصلا توصیه نمیشن
اگر ممکنه 100 تومن بذارید رو بودجه و 8604 پایونر بگیرید عالیه ....
چون 6604 برای 6965 ضعیفه ....
سلامنقل قول:
آیزا جان از نزدیک اگر ببینیش و لمس کنید مطمئا به شاهکار بودنش اعتراف خواهید کردم. برکس بالاترین و جزو سری های اند کمپانیه آدیو فیشر هست.
این کامپوننت با حتما با آمپلیفایر خودش بسته بشه.
این هم حدود 7 میلیون قیمتش هست.:n12: