به نظر شما تا سقف یک میلیون بهترین انتخاب برای مصارف خانوادگی چی میتونه باشه ؟ بدجوری گیر کردم ، هر چی بیشتر سرچ میکنم بیشتر قاطی میکنم . :n13:
به نظر شما تا سقف یک میلیون بهترین انتخاب برای مصارف خانوادگی چی میتونه باشه ؟ بدجوری گیر کردم ، هر چی بیشتر سرچ میکنم بیشتر قاطی میکنم . :n13:
من خرید دوربین دست دوم رو توصیه نمی کنم اگر چند صفحه آخر رو بخونید بهترین دوربینهای که توی این رنج قیمت هستن معرفی شده. من در ضمن دوربین شبه اس ال آر مثل همین hx1 رو که کیفیت عکس یک کامپکت داره و قیافه و وزن حرفه ای رو توصیه نمی کنم مگر اینکه زوم بالا برای شما الویت داشته باشه مثل عکاسی حیات وحش یا پرندگان. در غیر این صورت برای مصارف خانگی بهتره سراغ دوربینهایی با واید مناسب و دیافراگم باز برید اگر تونستید 700 تا 720 پول دوربین بدید (توجه کنید برای کیف و محافظ نمایشگر و حافظه ی جانبی 40 تا 50 تومن باید بیشتر هزینه کنید) s110 کانن گزینه ی مناسی هست . گفتم صفحات آخر رو مطالعه کنید علت رو متوجه می شید. در غیر این صورت canon sx230,240,260 یا نیکون s9100 یا فوجی فیلم f660exr گزینه های مناسبی هستن. مواظب باشید با توجه به اینکه دنبال دوربین ارزان قیمت هستید به جای دوربین نو دست دوم نخریدنقل قول:
فکر می کنم مدلهایی که معرفی کردم شما رو دچار سر درگمی کرده اگر کامپکت خوب برای این مصارف می خوایید g15 و بعد از اون 300 تومن ارزون تر می تونید همون s110 رو بخرید.نقل قول:
دوستان کسی نمیتونه با اطمینان بگه مشکل باتری sx280 حل شده یا نه ؟
توی 2-3 تا ریویو دیدم که گفتن با آپدیت فریمور باتریش حدود 57 دقیقه جواب داده ، اما باز مطمئن نیستم !
بعد اینکه الآن هیچ دید کلی نسبت به عمر باتری دوربینا ندارم . 57 دقیقه عادیه ؟ کمه ؟ زیاده ؟
ارزش داره به جای sx280 مدل sx270 بگیرم ؟
ممنون ....:n16:
من دیشب یه G15 'گرفتم، هال خونمون با 4 تا لامپ کم مصرف داره... با فلاش که عکس می گیرم بدجور تصویر قهوه ای میشه، تنظیماتش چجوریه؟ ممنون می شم کمکم کنید..
لطفا نمونه عکس ریساز شده و exif عکس رو بزارید. برای دونستن exif یا از روی عکس که توی دوربین نمایش داده می شه بخونید یا اینکه توی کامپیوتر روی عکس راست کلیک کرده properties رو انتخاب کنید برید روی تب Details و بعد جزییات رو تو بخش Camera بدید در ضمن مد عکاسی رو هم ذکر کنید یه راه دیگه نصب نرم افزار fast stone که رایگان هم هست بعد عکس رو باهاش باز کنید فو ل اسکرین و کلید i رو فشار بدید تا exif رو نشون بدهنقل قول:
راستی بین دوربین های 300-350 تومنی، چه دوربینی خوبه؟ می خوام همیشه همراهم باشه...
نقل قول:
در ضمن مبارک باشه به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنید
این آپدیت فریم ویر برای SX270 هم امده پس احتمالا این مشکل تو این دوربین هم باشه. اگر سریال دوربین رو چک کنید و 6 مین عدد از سمت چپ 2 یا زیر 2 باشه به آپدیت فریم ویر نیاز داره. می تونید چک کنید یا ورژن فریم ویرش رو تو دوربین چک کنید یا حتی باهاش فیلم بگیرید اگر بیش تر از 5 دقیقه ارور مربوط به باتری رو نداد خوب مشکلی نداره در ضمن با فروشنده هم صحبت کنید که به شرط عدم مشکل فیلم برداری دوربین رو می خرید. تنها تفاوت دو دوربین در WIFI و GPS هست کهSX280 به اونها مجهز شده روشن بودن هر دو باعث کاهش عمر باتری می شه. در ضمن بر اساس استاندارد CIPA عمر باتری رو بر اساس تعداد عکسی که دوربین با باتری فول شارژ می تونه روی مد اتو و شرایط تعریف شده بگیره می سنجن که برای این دو دوربین 220 عکس هست و فکر می کنم این زمان فیلم برداری برای این سری دوربینها طبیعی باشه. به هر حال همراه داشتن باتری یدکی هم خیلی موثره و می تونه استفاده از هر دوربینی رو لذت بخش تر کنه. اینم لینک و روش آپدیت فریم ویرنقل قول:
اینم نمونه عکسهایی که خواسته بودید، چرا با فلش اینقدر قهوه ای شده؟نقل قول:
عکس با فلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس بدون فلش:
دوست من وقتی توی اتاق و بدون فلش عکس به این خوبی می گره چه اجباری به استفاده از فلاش هست! :) خوب شما دوربینی خریدید که باید بهتر بشناسید هر دوربینی یه سری ویژگیها داره که باید اونها رو بدونید عکس شما قهوای نشده کمی دم به زردی می زنه که مربوط به وایت بالانس تعریف شده تو خوده دوربین هست . دوربینی که خریدید قابلیتهای زیادی داره و شما می تونید وایت بالانس رو روی custom قرار بدید و اون طور که خوتون دوست دارید براش تعریف کنید بجای Flash . یا اینکه فلش مد رو روی Slow Synchro بذارید توجه کنید در این حالت سرعت شاتر و شرایط عکاسی رو حالت بدون فلش تنظیم می شه در ضمن فلش هم می زنه. این باعث می شه در حالی که پشت زمینه روشن تر بشه سوژه هم با نور فلش روشن تر بیوفته . فقط مواظب باشید اگر نور محیط کم باشه ممکنه عکس بلور بشه هرچند چون دوربین شما دیافراگم بازی داره احتمالش کمتره .شاید بهتر باشه از زوم استفاده نکنید یا کمتر زوم کنید به هر حال عکس بگیرید و مد ها و تنظیمات رو تغییر بدید تا بهترین عکسی که باب میل شماست گرفته بشه. یا توی Photo effects برید و my colors off رو on کنید و تغییر بدید. به هر حال باید با دوربنتون کار کنید تا لمش دستتون بیاد . اینم بگم عکسهایی که با فلش مستقیم گرفته می شه خیلی جذاب نمی شه خیلیها دوست دارن دوربینی داشته باشن که توی اتاق هم بدون فلش عکسهای قابل قبولی بگیره.
سلام
میگم این S 110 که تعریفشو کردید قیمت باتریش چنده ؟ ( باتری یدک )
همچنین گفتند با یه بار شارژ میشه 200 عکس گرفت برا این 200 عکس رم چند گیگ نیازه و قیمتش چنده ؟
همچنین اگه حدود قیمت رم های ظرفیت بالاتر که با این سری دوربین ها سازگاری دارن هم دارید بگید
باتشکر موفق باشید
سلام یه سوال داشتم من می خوام دوربین بخرم تا 1 تومن بین s110 و g15 و hx50v موندم فیلمبرداری برام مهم زوم داشته باشه بدنیست . یک نمونه فیلمبرداری hx50v دیدم در حالت زوم خیلی عالی بود بنظرتون کدوم بگیرم ؟ کیفیت عکسم برام مهم تو این چند صفحه اخر که خوندم بیشتری یا نظر داشتن s110 کیفیت عکس بهتر واقعا اینطور یعنی s110 کیفیت عکس خیلی بهتر از hx50v ؟
من همه نوع تنظیمی روش انجام دادم، ولی آخرش وقتی با فلش می زنه، تصویر به زردی می زنه، فلش رو اتوماتیک تنظیمه، آخه با این وضعیت برد فلشی که من اینقدر روش حساس بودم به چه دردی می خوره؟نقل قول:
کلا تا فلش میزنه، تصویر زرد میشه، حتی من گذاشتمش روی فلوروسنت باز هم هیچ تغییری نکرد. رنگهای من، رو هم عوض کردم و روی شارپ کمتر و شارپ بیشتر گذاشتم باز هم تصویر با فلش باشه همون میشه، اصلا انگار تمام تنظیمات برای بدون فلش میشه، چون در تمام تنظیمها عکس که با فلش باشه یکی میشه...
اینجا هم ظاهرا همن مشکلات رو دارن:
هیچکس جواب منو نمیدی ؟
سلام یه سوال داشتم من می خوام دوربین بخرم تا 1 تومن بین s110 و g15 و hx50v موندم فیلمبرداری برام مهم زوم داشته باشه بدنیست . یک نمونه فیلمبرداری hx50v دیدم در حالت زوم خیلی عالی بود بنظرتون کدوم بگیرم ؟ کیفیت عکسم برام مهم تو این چند صفحه اخر که خوندم بیشتری یا نظر داشتن s110 کیفیت عکس بهتر واقعا اینطور یعنی s110 کیفیت عکس خیلی بهتر از hx50v ؟
در مورد S110 و HX50 گفتنیها گفته شده می تونید عکسهای هر دو رو از سایتهای عکاسی دانلود و تو حالت فول سایز مقایسه کنید . همچنین نمونه فیلمها اونها رو . اگه چند صفحه آخر رو مطالعه کرده باشید لینک بعضی از سایتها رو می تونید پیدا کنید تو Google می تونید سرچ کنید بین دوربینهایی که گفتید اول G15 بعد S110 تو صیه می شه. S120 هم کیفیت فیلم برداری فول اچ دی 60 فریم در ثانیه داره و توصیه می شه ولی تازه اومده وقیمتش کمی بالاست. در ضمن کمی صبر حوصله داشته باشید 10 شب تا 7 صبح شاید شما پای اینترنت باشید و بقیه دوستان ممکنه مشغول کارهای خودشون باشننقل قول:
به نظر شما چقدر طول میکشه قیمت S120 افت کنه ؟
کنن برای عید جشنواره گذاشته ؟
نقل قول:
وقتی دوربین از فلش استفاده می کنه مخصوصا روی مد اتو , وایت بالانس رو بر اساس تنظیمات از پیش تعیین شده کارخونه که اونم مهندسان ساخت دوربین تعریف کردن تنظیم می کنه این yellow cast که شما دارید می بینید ربطی به قدرت فلش نداره اون لینکی هم که گذاشید در مورد yellow cast هست در شرایطی که نه از فلش استفاده می کنید نه از نور خارجی تنهایی نور خورشیده که وارد ساختمون می شه و با وجودی که دیوار ها رنگ سفید دارن و لی عکس دم به زدی می زنه در ضمن اسمی هم از دوربین g15 برده نشده.نه شرایط عکاسی مشابه شرایط عکاسی شماست نه دوربین مبحث شونه. شما اول از مد اتو خارج شید بزارید روی p بعد تنظیماتی که گفتم رو انجام بدید. مد فلش رو روی Slow Synchro گذاشتید ؟ تو my colors شما رنگ رو از حالت neutral به standard یا vivid و هیچ اتفاقی نیافتاد؟ در ضمن شارپنس هیچ ربطی به این قضیه نداره.
این عبارت canon g15 flash sample images رو تو google سرچ کنید و عکسها رو با خروجی دوربین خودتون مقایسه کنید. من یه عکس نمونه برای شما گذاشتم . در ضمن فکر می کنم برای این که بتونید از دوربینی که خرید خوب استفاده کنید نیاز داشته باشید کتابی در مورد عکاسی بخونید.
لطفا یه زنگی به فروشگاه ها بزنید و پر سو جو کنید فکر می کنم 60 تا 70 تومن باشه لزومی هم نداره همین اول کاری با دوربین خودتون بخرید یه مدت ازش استفاده کنید اگر احساس نیاز کردید بخرید شما حداقل یه رم 4 گیگ می خوایید نه به خاطر عکسها بلکه به خاطر فیلم برداری که حداقل 20 دقیقه بتونید فیلم بگیرید در ضمن کلاس کارت حافظه 6 یا بالا تر باشه در زمینه قیمتها هم تو سایتها چک کنید قیمتهای مختلفی دارن سیلیکون پاور کلاس 10 با ظرفیت 4 حدود 20 تومنهنقل قول:
اینم یه رویو ی فارسی از این دوربین
وقتی مدل جدید تر بیادنقل قول:
کنن برای عید جشنواره گذاشته ؟
اسم دوربین تو عنوان تاپیکه، ولی حق با شماست، بدون فلاشه... :)نقل قول:
برا راهنمایی هم ممنون، گذاشتم رو حالت P با اون حلقه چرخنده ی جلو دوربین رنگ رو بردم رو آبی، رو B2 و B3 که گذاشتمش خوب شد...
اینم بگم که تمام تنظیمات دیگه ای رو که فرموده بودید، انجام داده بودم ولی اصلا تا ثیری نداشتن، الان این عکسی که گذاشتید خیلی خوب افتاده، چرا مال من اینطور نشد؟ ممکنه به خاطر اینکه هال با لامپ کم مصرف روشن میشه باشه؟
خوب exif عکسی روکه گذاشتم نگاه کنید و بر اساس اون تنظیم کنید metering mode رو روی Multi-segment بزارید نه pattern بعد focal length رو هم روی 16.5 mm یعنی به اندازه3X زوم و پشت سوژه رو هم دیورا قرار بدید خالی نباشه امتحان کنید اگر لازم شد ایزو رو هم رو 320 بزارید سعی کنید عکس از شخص باشه. یه نکته ی دیگه اگر قرار باشه که دوربین با همون قدرتی که از فاصله 7 متری فلش میزنه از فاصله 2 متری فلش بزنه مطمئن باشید تو عکس چیزی نمی مونه. وقتی صحبت از برد فلش 7 متری می شه یعنی دوربین شما کم نمی یاره . یکی از دوستان توی مراسمی می خواست عکس بگیره چون انتهای سالن ایستاده بود و می خواست از اون فاصله عکس بگیره در ضمن برد فلش دوربینش هم 4 متر بود عکسها همه تاریک بودن از بی کیفیت دوربین گله می کرد . در صورتی که جایی واسه گله نبود اگر با توجه به این نکته تو فاصله کمتر از 4 می ایستاد عکسهای خوبی می تونست بگیره .هر دوربین و ابزاری محدودیتهای خودشو داره و خارج از تواناییش نمی تونه کاری انجام بده هنر اینه که کسی که از اون ابزار استفاده می کنه خوب این محدودیتها رو بشناسه تا بتونه به خوبی ازش استفاده کنه.نقل قول:
منظور از metering mode چیه؟ کدوم قسمته؟ فلش هم رو اتومات گذاشتمش که خودش قدرتش رو تنظیم کنه....
نقل قول:
دکمه کنار menu پشت دوربین توی دفترچه راهنما صفحه ی 127. در ضمن حتی توی مد M که همه چیز دستی تنظیم می شه قدرت فلش اتوماتیک تنظیم می شه پس تا وقتی که تو تنظیمات مربوط به فلش قدرتش رو کم و زیاد نکنید خروجی فلش به صورت هوشمند و با توجه به ارزیابی از فاصله سوژه تنظیم می شه
این Multi-segment کدوم گزینه اشه؟ هم کل صحنه تنظیمش کردم، هم مرکز صحنه و هم قسمت داخل کادر... فرقی نکرد. فقط وقتی رنگ آبیش رو می ذارم روی 2 یا 3 خوب میشه...
متاسفانه من g15 ندارم و بیشتر از این فکر نمی کنم کاری ازم بر بیاد دیگه بقیه اش بر می گرده به همت خوده شما موفق باشیدنقل قول:
بازم ممنون، خیلی کمک کردی، الان کیفیتش بهتر شده، دیگه می ذارم روی همون B3.
دوستان من یه دوربین حرفه ای ولی با تنظیمات اتوماتیک خوب که کار باهاش راحت باشه میخوام برای عکاسی کودک و خانگی
البته توی رنج زیر 1تومن مثل اینکه بهترین همین S110 باشه و خیلی عالی هست
ولی من بیشتر از G15 و X10 خوشم اومده و همینطور XF1
اول اینکه قیمت دقیق این مدلها الان چنده
و دوم اینکه ایا کار با این مدلها برای افراد مبتدی هم راحت هست و تنظیمات اتوماتیک جوابگو هست چون من یه چیزی میخوام هم خودم به صورت حرفه ای باهاش کار کنم و هم افراد خونه بتونن راحت باهاش عکس و فیلم بگیرن و کار باهاش راحت باشه
وسوال دیگه اینکه توی بعضی ریووها گفته S110 تشخیص لبخند نداره بعضی جاها گفته داره بلاخره داره یا نداره؟
اگر دوربین حرفه ای می خوایید باید برید دنبال دوربینهای اس ال آر مثل canon 1100d , nikon d3100 , nikon d5100 . این دوربینها رو مد اتو هم عملکرد خوبی دارن و کاملا حرفه ای هستن. اگر کامپکت بودن براتون مهمه تو این قیمت باید بین همون مدلهایی که اسم بردید انتخاب کنید که بیشترین امکانات حرفه ای رو g15 و x10 داره عملکرد هر دو خوب و قابل قبول هست ولی کلا کانن به نظر می رسه یوزر فرندلی تر هست. شاید بهتر باشه از برند کانن انتخاب کنید. در ضمن دیروز که سرچ می کردم دیدم تو سایت نورنگار نیکون p330 هم با قیمت 810 هست که مشخصاتش خیلی شبیه s120 کاننه. در ضمن s120 حدود 1100 . این دوربین هم دوربین خوبیه نقطه ضعف عمدش اینه که تو عملکردش نسبتا کنده. مثلا وقتی رو raw عکس می گیرید 3 , 4 ثانیه وقفه می یوفته تا بتونید عکس مجدد بگیرید . در مورد قیمت دوربینها هم لطفا عبارت فروشگا دوربین دیجیتال رو تو google سرچ کنید و از لیست سایتها و فروشگاهها قیمت دوربین مورد نظر خودتون رو چک کنید. درستی یا عدم درستی وجود تشخیص لبخند رو از مشخصات درج شده در سایت خود کانن سرچ کنید لازم شد منوال رو دانلود کنید.نقل قول:
مقایسه عکسها خروجی p330 و s110در ایزو 80
دوباره ایزو 80 در حالت کراپ شده از فول سایز
دوباره ایزو 1600 در حالت کراپ شده از فول سایز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر دوست عزیز دوریبن اس ال ار نمیخوام یه کامپکت میخوام ولی همونطور که گفتم هم کار باهاش برای افراد مبتدی و خانواده راحت و بدون دردسر باشه و هم بشه باهاش عکسهای حرفه ای هم گرفت البته در حد یه دوربین کامپکتنقل قول:
حالا ایا G15 این خصوصیات رو داره و کار باهاش برای افراد خیلی مبتدی در حد عکسایی کودک و خانگی راحت هست؟و حالت اتوماتیکش در حد S110 کارایی داره؟
توی رنج 700 که S110 مطمعنا بدون شک بهترین گزینه هست ولی من میخوام ببینم ارزش داره بیشتر هزینه کنم و دوربین بهتری بگیرم؟
مثلا g15 ارزش 400تومن بیشتر نسبت به S110 داره؟
یا
p330 که گفتین هم مثل اینکه دوربین خوبی هست ولی من جایی نخوندم که این کندی رو داشته باشه؟ یعنی اینقدر این کندی حاد هست و ازاردهنده؟
یه توضیح هم درباره XF1 اگر بدید و مقایسه با g15 و S110
ممنون از توضیحات خوبتون
نقل قول:
تا اونجایی که من دیدم فکر می کنم خروجی دو ربینهایی از کنن که اسم بردیم اشباع رنگ بهتری نسبت به فوجی دارن به خصوص در ایزوهای بالا. یادمه دوستانی که فوجی X10 داشتن برای رسیدن به بهترین کیفیت , عکس raw می گرفتن و با فتو شاپ پردازش می کردن و فوجی جزییات بیشتری تو عکساش داره . فوجی چه XF1 و چه X10 از تکنولوژی EXR بهره می برن که در حالی که می تونه کمک کنه کیفیت عکسها از لحاظ نویز و داینامیک رنج بهبود پیدا کنه می تونه باعث بشه کارکردن با دوربین هم پیچیده تر بشه. در ضمن xf1 حدود 900 تومن قیمت داره در این شرایط به خاطر امکانات بیشتری که g15 داره فکر می کنم انتخاب بهتری باشه . اما در مورد p330 باید بگم من شخصا با این دوربین کار نکردم ولی در مورد سرعتش جاهای مختلفی دیدم که کمی نارضایتی داشتن. اینکه اعصاب خورد کن باشه بستگی داره به خصوصیات اخلاقی افراد و نمی شه نظر داد. برای مثال اشاره شده چون استارت آپ دوربین طولانی هست توی منو با تغییراتی نمایش آرم نیکون رو در هنگام شروع بکار دوربین حذف کنید. بهترین راه اینه که شما حضوری برید فروشگاه و دوربینهای مورد نظر دست بگیرید با اونها کار کنید ودر نهایت در این مورد تصمیم بگیرید. شما باید امکانات دوربینها رو هم در نظر بگیرید . مثلا نیکون 60 فریم در ثانیه فیلم می گیره و s110 24. از این لحاظ برتری شاید با نیکون باشه اونم شاید بهتره فیلم ها شون رو تو نت پیدا کنید و مقایسه کنید ولی از نظر وایت بالانس توی عکسهایی که بالا گذاشتم بازم خروجی کانن وضیت بهتری داره هرچند اینم دلیل برتری کانن بر نیکون نیست ودر نهایت اگر با تنظیمات تو خوده دوربین مشکل رفع نشد با تغییر وایت بالانس تو نرم افزار این مشکل قابل حله. قبلا که دروبینها آنالوگ بودن تصیحیحاتی رو وایت بالانس و رنگ عکسها صورنت می گرفت تخصص و تجربه ی زیادی می خواست ولی الان این طور نیست. هرچند هنوزم خیلیها ترجیه می دن دوربینی بخرن که خروجی اون در بیشتر شرایط بدون هیچ تغییری به اندازه کافی خوب باشه.
برای کاربر عادی خروجی دوربین مهم هست و تغییرات توسط نرمافزار اصلا بهش فکر نمیشه و جای کار نداره چون کاربر خانگی عکس و فیلم میگیره و همون رو ذخیره میکنهنقل قول:
پس با این اوصاف انتخاب بین s110 و g15 هست با توجه به امکانات و اختلاف قیمت
شخصا الان نظرم روی g15 هست و از همه لحاظ بنظرم کامل هست
تنها نگرانی من این هست که کارکردن باهاش برای افراد خانواده مشکل باشه و تنظیمات پیشفرض و اوتوماتیک جوابگوی یه عکاسی و فیلمبرداری عالی نباشه
ایا رابط کاربری و فیدهای پیشفرض این 2دوربین یکی هست یا نه؟
چون گفته میشه حالت اتوماتیک s110 بهترین عکسها رو میگیره و زیاد لازم نیست تغییرات دستی اعمال کرد
سلام
میگم میشه یه نظری هم در مورد L 820 نیکون بدید ؟ من اونو با s110 یه جورایی مقایسه کردم
طبق همون فاکتور هایی که گفتید مثل اندازه حسگر ، فاصله کانونی ، محدوده دیافراگم و ... کدوم تو کیفیت عکس تاثیر بیشتری داره ؟
+
نظرتون در مورد دوربین هاییب که باتری قلمی می خورند مثل همین
ممنون
تصور نمی کنم یکی باشه چون دو دوربین از نظر امکانات یکی نیستن شاید مشابه باشن. در مورد عکس روی پیش فرض اتو نمی تونم نظر بدم لازمه اش اینه دو تا دوربین رو داشته باشم و به شخصه یادم نمی یاد آخرین باری که روی مد اتو عکس گرفتم کی بوده. عموما به جای اتو از مد p استفاده کردم و وقتی هم دوربین رو در اختیار افراد نا آشنا قرار دادم اونها هم رو همون مد عکس می گرفتن تقریبا مشکلی هم نبوده. اما وقتی صحبت از فیلم برداری و عکاسی عالی می کنید منو کمی نگران می کنید. چون اون تعریفی که از عالی من می تونم داشته باشم مثلا فیلم برداری با canon 60 d هست یا عکاسی با اون یا نیکون d7100 . امید وارم از یه دوربین کامپکت که در رده قیمتی خودش کم نظیره یه همچنین انتظاراتی نداشته باشید. حتما قبل از خرید کیفیت عکس و فیلم این دوربین رو با اس ال آر هایی که تو رنج قیمتش هستن مقایسه کنید. 206 تیپ 5 شاید در رده قیمتی خودش از لحاظ شتاب و قدرت موتور ماشین خوبی باشه و کم نظیر , نباید انتظار پورشه رو ازش داشته باشید.نقل قول:
نقل قول:
دوربینهایی که باتری قلمی می خورن یه حسن بزرگ دارن اون اینه که هیچ وقت شما رو لنگ نمی زارن . حتی تو یه روستای دور افتاده هم 4 تا باتری قلمی پیدا می کنید که با هاش 10 یا 20 تا عکس بگیرید و یه عیب هم دارن به ویژه این مدل که 4 تا باتری می خوره وزن دوربین رو سنگین می کنن و حمل و نقلش رو سخت.
اما در مورد این دوربین با و جود تکراری بودن مطلب اگر زوم برای شما اولویت نداره دوربین سوپر زوم نخرید. این دوربین 16 مگاپیسل هست روی چیپ تصویری کوچک تر چیپ تصویر s110 که 12 مگاپیسکله. خوب چه اتفاقی می افته . دینامیک رنج پایین تر . مصنوعی شدن عکس نویز بالا تر در ایزو های بالا. با افزایش مگاپیکسل کیفیت عکس افت می کنه مگر که شرکت های سازنده تکنولوژی جدیدی ارایه بدن که ندادن. اساسا منظور اینه که با کوچیک شدت فوتو سلها کیفیت عکس کم می شه.
یه نکته رو اشاره کنم که کلا خروجی S110 به طور جزیی سافت هست. برای من یک مزیته چون با نرم افزار می تونم به میزان دلخواه شارپنس رو افزایش بدم. ولی وقتی عکس شارپ بود نمی شه کاری کرد. برای مقایسه عکس دو دوربین رو می زارم در شرایط outdoor من عکس s110 رو به اندازه رزلوشن l820 بزرگنمایی دیجیتالی کردم و 5 واحد با نرم افزار شارپنس رو افزایش دادم