مشکل شما از xlive نیست از نرم افزار microsoft visual c++c هست باید تو سی دی بازی باشه بنصبش !!!نقل قول:
Printable View
مشکل شما از xlive نیست از نرم افزار microsoft visual c++c هست باید تو سی دی بازی باشه بنصبش !!!نقل قول:
سـلام دوسـت عـزیزم.نقل قول:
ایـن خـطا مـربوط بـه نـصب نـبودن [Visual C++ 2008 Runtime] هـست.
نـرم افزار زیـر رو دانـلود و نـصب کـنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[هـمچنین اگـر در هـنگام اجـرای بـازی بـا خـطای Time Error روبـرو شـدید، تـنها کـافیست تـاریخ سـیستم را بـه 2006 تـغییر بدید].
مـوفق باشـ:40:ـید!.
سلام.خسته نباشید.آقا من بازی austrian truck رو خریداری کردم اما زبان بازی آلمانی هست ظاهرا.
لطفا مساعدت بفرمایید.
اگر کرکی یا پنچی یا چیزی مشابه این دارید به من بدید.
ممنون میشم...
سلام.من بازی austrian truck simulator رو خریداری کردم.اما زبان بازی آلمانی هست.چجوری میتونم زبان بازی رو انگلیسی کنم؟
راهنماییم کنید لطفا.
ممنون میشم.
سلام سجاد جان ولی مشکل بنده باز حل نشد در ضمن این لینک دومیتو نتونستم نصب کنم ، دانلود که شد ولی نصب نشد دومی فعلا باز همون پیامو میده :(نقل قول:
با سلام به همگی .اقا چرا هرچی پیام میدم حذف میشن خود به خود .
ببینید من بازی flatout 3 را نصب کردم وقتی روی بازی میزنم و اجرا نمیشه و ارور زیر را می دهد .
Flatout has stopped worked
به همین خاطر یک بار بازی را پاک کردم و انتی ویروس را هم غیر فعال و در یه درایو دیگر نصب کردم بازم همین ارور را می دهد .
در ضمن ویندوزم سون هستش .
پیشاپیش از همه کسانی که کمک میکنن ممنونم .
لطفا جواب بدید.
اگه ویندوزتون 32 بیتی هست باید اولی رو دانلود کنی :8:نقل قول:
اول از همه شما تاریخ کامپیوترت رو به قبل از 2008 برگردون...نقل قول:
ثانیا یه کپی از فایل xlive.dll هم توی پوشه_ی system 32 ویندوز بنداز...
ثالثا بازی رو بوسیله آیکون launcher توی پوشه _ی اصلی بازی اجرا کن....
ببین جواب میگیری.
سلام داداش بر گردوندم به 2006 از سیستم 32 به کجا کپی کنم؟نقل قول:
اجرا کردم باز ارور میده
در ضمن قبلا این بازی رو نمیدونم چطور ولی اجراش کردم اما تازگی ها ویندوزم رو دوباره نصب کردم داره اینجوری میکنه!
Direct X نصب
Net Framework 1 2 3 نصب
Xlive نصب (حتی یه بازی دیگه که با Xlive باز میشد (Re5) رو نصب کردم و اجرا شد!
C++ 2010 نصب
دیگه چی مونده؟ ورژن آخر کارت گرافیک چیه و چطور باید انجام بدم؟ولی قبلا هم انجامش ندادم و اجرا شد!
نه اینقدر عقب چون ممکنه از اون ور بوم بیوفتی همون 2008 کافیه:31:نقل قول:
xlive منظورم اینه که اگه توی system 32 ویندوزت نیست بنداز توش که از قرار معلوم بوده:31:
میگم با تعویض ویندوز بازی رو که دوباره نصب کردی؟؟!
نقل قول:
2008 گذاشتم - آره توی سیستم 32 وجود داره ، چرا دوباره نصبش کردم چون نمیرفت تو بازی !
جالب اینجاست دیگه نمیگه مشکل از Xlive هست میگه Run time C++ error C++ هم نصبش کردم 2010 ولی باز همون مشکل رو میده
سـلام.نقل قول:
دوسـت عـزیزم ایـن سـه تـا لـینک پـایین هـم دانـلود کـن؛ شـاید مـشکلت بـرطرف شـه: دی
سلام مجدد .نقل قول:
اقا چند روزه من سوالمو پرسیدم چرا هیچ کس جواب منو نمیده .
در صورتی که یک نفر سوال گفته الان دو صفحه همش در مورد اون میگید به منم یه راهنمایی کنید .
سلام.ممنون می شم کمکم کنید.من پچ بازی زامبی کالاف 7رو می خوام.پیشاپیش از همه کسانی که کمک میکنن ممنونم .درضمن ویندوزم 7.:31:
نقل قول:
آقا باید سال کامپیوترت را به 2008 تغییر بدهی
این ایراد به شدت کلیه!!نقل قول:
شما در ابتدا مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا بهتر بشه نظر داد.
کسی می تواند نرم افزار open al را برای دانلود بگذارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به شما .نقل قول:
دوست عزیز
رم : 4
گرافیک : geforce 9500gt
سی پی یو : amd phenom(tm) II x4 940 processor 3.00 ghz
یاد اور می شوم تا الان بازی بتلفیلد 3 . Need for speed run و.....
که نیاز به گرافیک بالایی میخواهند را به راحتی اجرا کردم.
سـلام.نقل قول:
بـفرمایید دوسـت عـزیزم :
OpenAL | Size : 560Kb | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من که بازی رو حذف کردم اصلا معلوم نیست چشه ولی حیف شد چون دلم برای بازی کردنش تنگ شده بود ولی ولش...:دی
مشکل در اجرای Angry Birds seasons 1.5.1
بازی را نصب کردم کرکش را هم کپی کردم ولی این پیغام را دیدم:
ویندوز 7 ، 64 بیتی
OpenGL 2.0 renderer not supported! Reason:
OpenGL 2.0 is not supported
OpenGL 1.4 renderer not supported! Reason:
OpenGL 1.3 is not supported
روی سیستم های دیگه امتحان کردم اجرا میشه
سیستمت که مشکل خاصی ندارهنقل قول:
در ابتدا تموم نرم افزارهایی که دوستمون sajad-tnt توی این دو پست قرار دادند دانلود و نصب کن چون همین طور که گفتم با توجه به کلی بودن این ایراد خیلی نمیشه ازش چیزی فهمید ممکنه مشکل از کمبود نرم افزار باشه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6759809&postcount=15656
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6757324&postcount=15646
البته nvidia phsyx رو هم فراموش نکن ....اگه جواب نداد کرکت رو با توجه به ورژن بازی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن چون ممکنه مشکل از کرک باشه...
اگه سر آخر جواب نگرفتی یه نکته می مونه اینم اینه که توی کارتهای ویدئویی ساپورتی این بازی تقریبا به همه چیپستها اشاره کرد مگه 9500 !!!:
ممکنه بازی با این گرافیک مشکل خاصی داشته باشه ولی شما تا تموم راههای بالا رو متحان نکردی نا امید نشو.نقل قول:
Note: * Supported Video Card Chipsets: o NVIDIA GeForce 200 series o NVIDIA Geforce 9800 series o NVIDIA Geforce 9600 series o NVIDIA Geforce 8800 series o NVIDIA Geforce 8600 series o NVIDIA Geforce 8500 series o NVIDIA Geforce 8400 series o NVIDIA Geforce 7900 series o NVIDIA Geforce 7800 series o NVIDIA Geforce 7600 series o NVIDIA Geforce 7300 series o NVIDIA GeForce 6800 series o ATI HD 4800 series o ATI HD 4600 series o ATI HD 3800 series o ATI HD 3600 series o ATI HD 3400 series o ATI HD 2900 series o ATI HD 2600 series o ATI HD 2400 series o ATI X1900 series o ATI X1800 series o ATI X1600 series o ATI X1300 series o ATI X850 seriesMinimum system requirements
Operating System Windows XP/Vista
RAM 1GB System RAM (XP)/ 2GB System RAM (Vista)
Processor 2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
Video Card Direct X 9.0c compliant video card with 256MB RAM (NVIDIA 6800/ATI X850 or better)
Recommended system requirements
Processor Intel Core 2 Duo processor 2.4Ghz
RAM 2 GB System RAM
Video Card Nvidia DirectX 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series)
سلام
من بازي battlefield 3 نسخه realoded رو با حجم 13.5 گيگ دانلود كرم ولي بعد از اينكه كرك بازي رو داخل فولدر بازي كپي ميكنم و ميخوام بازي رو اجرا كنم ويندوز ارور ميده كه اين فايل ناشناخته است و نميدونه با كدوم نرم افزار بايد اجرا بشه !!!
با چند تا كرك ديگه (كرك هاي realoded) هم امتحان كردم ولي نتيجه نگرفتم
ويندوز : windows 7 professional sp1 genuine x64
گرافيك : Ge Force GT430 2GB
رم سيستم : 8GB
سي پي يو : intel i3 3.1GHZ
آخرين آپديت گرافيك ( 2011/10/07)( 6.14.12.8558: driver version) رو نصب كردم
DirectX 11
آقا با این تایپ گل کاشتید !!!!!!!111
من بازی GTA sa را روی کامپیوترم نصب کردم اما وقتی وارد بازی میشم موس نمیچرخه باید چی کار کنم تو رو به خدا جواب بدین !!!!
این پست یک اسپم بود!...لطفا رعایت کنید;)نقل قول:
شما این راهها رو به ترتیب امتحان کن معمولا یکیش جواب میده:نقل قول:
1- توی در حالتی که موس رو حرکت میدی با زدن کلید ESC وارد منوی بازی شو و دوباره به بازی برگرد...
2-توی بازی کلید TAB+ALT رو بزن تا بازی خارج وminimaze بشه سپس بازی رو بالا بیار ببین کار میکنه....
3-سر آخر اگه جواب نداد بازی رو به طور صحیح کامل پاک کن و دوباره در پوشه ای جدید نصبش کن ولی هنگام ورود به بازی هیچ کدوم از intro_های بازی رو رد نکن و تا تموش پخش نشده موس را حرکت نده ببین ایندفعه موس راه میفته...
با سلام
پچ 1.04 بازی splinter cell conviction را از نت دانلود و خواستم نصب کنم اما در هنگام نصب پیغام زیر را می دهد
tom clancy's splinter cell conviction is not inistalled . please inistall the
game and then apply this patch again
درحالیکه بازی نصب است و اجرا می شود
یکبار نیز بازی را حذف و مجددا نصب کردم اما باز هم پیغام فوق را می دهد حتی موقع نصب نیز پچ مذکور را زدم اما باز هم این پیغام را می دهد .
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
با سلام من به بار بازی Left 4 dead2 رو اجرا کردم بازیش کردم ولی بعدش دیگه وقتی میرم توش خودبه خود میاد بیرون!!!
کسی می تونه نرم افزار openal رو برای مشکل،نداشتن صدای بازی call of juarez bound in blood برای دانلود بزاره
ببخشید من نرم افزار openal رو ریختم ولی بازی(call of juarez bound in blood) هنوز صدا نداره نمی دونم شاید نرم افزار خوب ریخته شده نباشه ولی من بار ها دوباره ریختمش ولی صدا نداره کمکککککککککککککک.
شما بازی رو از اول نصب کن و قبل از اینکه کرک رو بریزی ببین نصب میکنه یا نه...نقل قول:
اگه نصب نشد دیگه بحث یه کم پیچیده میشه!!!...شما اول باید توی منوی run سیستم تایپ کنی regedit فکر کنم آدرسش باید این حدودها باشه:
کد:HKlocal_machine\software\ubisoft
ببین پوشه ای به اسم این بازی هست یا نه... اگه نبودایندفعه توی DVD بازی و محل نصب بگرد ببین فایل اجرایی به اسم register وجود داره یا نه اگه نبود یه سرچی تو نت بزن اگه پیدا کردی که فبها ولی اگه پیدا نکردی باید ریجستری رو به صورت دستی وارد کنی که هم خیلی تخصصیه و هم من به علت اینکه جایگاه ثبت بازی رو به طور دقیق توی ریجستری نمیدونم نمیتونم کمکی بکنم!!مهران جان با مشکلی که از این بازی و بازی قبلی گفتی من به ویندوزت مشکوک شدم مطمئنی ویروسی,بدنرم افزاری...چیزی به جونش نیفتاده؟؟نقل قول:
شما طبق راهنمایی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کن ببین درست میشه...نقل قول:
سلام خدمت دوستان خودم .من بازي sillenthill:homecoming را با هر ورژني تو كا مپيوتر نصب كردم . دمو بازي صدا داره ولي توي بازي نه صدا داره ونه وسايل را ميگيره.ويندوزم xp است.همsp2 وsp3 را نصب كردم.جواب نگرفتم.لطفا كمكم كنيد.بدجور گير افتادم.لطفا يكي كه اطلاعاتي داره كمك كنه.ممنون
آقایون و خانم ها لطفا صبر کنین.من مشکل دارم و کسی مشکلم رو حل نکرده.من می خوام بازی زامبی کلاف 7رو انجام بدم نیاز به پچ دارم کمکم کنید
سلام
من یه مشکلی که دارم موقع اجرای بازی این ارور بهم می ده
می دونم که مربوط به دایرکست هستش ولی تا حالا بیشتر از 10 نوع دایرکست نصب کردم ولی بازم جواب نمی ده
ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا سلام خسته نباشيد
من نسخه black box كه 8 گيگ دانلود كردم دي وي دي 1 4 گيگ است وقتي اكستركت ميكنم اخرش ميزنه file is corrept
keep broken ميكنم ايمجش در مياد ولي موقع نصب وسطاش ارور 07 مزنه مپر بيرون
حالا من نرم افزار سيگمنت دانلودر گرفتم لينك فايل مستقيم با برنامه كه فايل رو باز ميكنم ميزنه 99 درصد رفته
با برنامه 100 درصد ميشه ولي سيو نميشه دوباره كه پارت يكو با برنامه باز ميكنم همون 99 هست وصد نشده ايا راه ديگري هست كه من فايل ريپير كنم و دوباره دانلود نكنم
به نظر شما اساتيد ارور از اونه يا از ويندوز ويندوزم سون سروس پك هم نيست ايميجو هم با ديمين تولز نصب كردم هم با ورچوال درايو كلن سيدي خواهش ميكنم كمك كنيد
سلام به همه.
لطفا کمکم کنید.من محتویات دو سی دی بازی Call of Duty: United Offensive رو هم رو هم ریختم و هم جداگونه تو دو تا پوشه گذاشتمشون ولی وقتی رو ستاپ کلیک میکنم وقتی خط اول نصب تموم شد بعد کمی انتظار ارور زیر برام میاد.:41:
لطفا کمکم کنید.:41:نقل قول:
نه داداش قبلا هم این L4D 2 اینجوری بود! بابا ویندوزم تازه تازه هست Mafia2 اجرا میشه!
سلام
منrevelationsرو خریدم ولی وقتی کرک می کنم و رو بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی یوفته
در واقع کرکی که دارم از یک فایل به اسم orbitو چهار تا ایکن بازی که ار فایل اربیت 80 مگا بایت هست و اون یکی ها 50 کیلو بایت
و فقط کپی می کنمشون میشه بگید چی کار کنم