نه عزیز اون خروجی HDMI هست.نقل قول:
نه عزیز اون خروجی HDMI هست.نقل قول:
نقل قول:
adook جان بد خواهتو خودم ... :21:
جالبه پس تنها فرقش اینه ؟
منو بگو ناراحت بودم که شاید رو ایکس باکسای قدیمی تر از تمامه امکاناتش نشه استفاده کرد.:8:
پس چجوری میشه XBOXرو به مانیتور لپ تاپ وصل کرد؟؟؟؟؟:19:
نقل قول:
اصلا چه کاریه!؟:13:
من که فکر نکنم بشه اگرم بشه باید از این کابل گرون پرونا که پیدا نمیشه بگیری:27:
دوست عزیز لب تاپ فقط خروجی تصویر میده ورودی نداره.نقل قول:
دوست عزيز باطري شارژي شما چند ولته؟نقل قول:
باطري هاي شارژي اكثرا 1.2 ولتن
منم همه جارو گشتم تا شارزي 1.5 گير بيارم ولي نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت PrimeSense در کنفرانس E3 (بازیهای ویدیویی) هفته گذشته شرکت کرد و فناوری خام بکار گرفته شده در محصول Kinect را به نمایش گذاشت. این فناوری ابتدا توسط PrimeSense توسعه داده شد و سپس امتیاز آن توسط شرکت مایکروسافت خریداری گردید.
این شرکت سازنده، «توسعه روش سختافزاری» و« نرمافزار اصلی دوربین/کنترلگر» مایکروسافت را بر عهده داشته است. نمونه اصلی این فناوری که حرکات بدن انسان را میخواند در غرفهی شرکت PrimeSense مشاهده شد. اما متاسفانه کارشناسان این شرکت از اظهار نظر در مورد جزئیات فروش امتیاز این محصول به مایکروسافت خودداری کردند.
PrimeSense در این کنفرانس اعلام کرد که فناوری نرمافزاری Kinect بطور کامل از سوی مایکروسافت است و تنها فناوری خام پشتیبان این محصول توسط PrimeSense تولید شده است. بنابراین هنگامیکه از PrimeSense در توسعه این فناوری نام برده میشود نباید اعتبار ساخت منوها، رابط کاربری، گرافیکها و حتی بازیها به اشتباه به PrimeSense داده شود.
پیش از فناوری «پرایم سنس»، بیشتر کنترلگرها/حرکت خوانها مبتنی بر روش «زمان-پرواز» بودند. این فناوری اشعه مادون قرمز را در محیط سه بعدی ارسال میکرد و سپس از این طریق طول موج و زمان بازگشت اشعه را توسط دوربینهای مخصوص بازیابی میکرد. به این ترتیب اندام اشکال، حرکت و اندازه واقعی آنها را تحلیل میکرد.
اما فناوری PrimeSense اطلاعات را در الگوهای تابشی ارسال میکند و بازیابی این اطلاعات وظیفه آن دوربین اختصاصی مایکروسافت است.
هنگامیکه دوربین، نور «مادون قرمز» را در بازگشت دریافت میکند، رایانه شیء سادهای راشبیه سازی مینماید. برای مثال در عکس زیر، دوربین تعدادی انسان و یک لپ تاپ را تشخیص داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PrimeSense تراشه هوشمندی را طراحی کرده است که واقعاً در خود دوربین قرار میگیرد و در حین دریافت اطلاعات مادون قرمز نسبت به پردازش تصویری آن اقدام میکند. در تصویر بدست آمده پردازشگر مذکور بدنبال هر سر نخی که شبیه انسان باشد میگردد و پس از یافتن دست، پا و … مسیر حرکت انان را تحت نظر قرار می دهد. برای مثال این دوربین قادر خواهد بود که مسیر درست حرکت آرنج را پیش بینی نماید تا بازتابهای اشتباه را انکار کند.
PrimeSense همچنین اظهار کرده است که این دوربین قادر است بطور کاربردی هر تعداد انسان قرار گرفته شده در اتاق را شناسایی کند و بطور شگفتی همهگی آنها را تحت نظر قرار دهد. اما این پردازشگر تنها قادر است تا در آن واحد حرکتهای فقط ۲ بازیکن را پردازش کند زیرا برای پردازش دیگر آدمهای حاضر در اتاق نیاز به قدرت بیشتری است.
حرکت شخص ثالث در مقابل دید دوربین و بازیکنان اصلی باعث «سرقت تمرکز» دوربین میشود و شاید تجربه خوبی را به جای نگذارد. اما خوشبختانه فناوری PrimeSense قادر است که بطور دستی تنظیم شود تا تنها حرکات افراد مورد انتخاب را دنبال کند.
پرایم سنس گفته است که این فناوری تنها مختص کنسولهای بازی نیست و دستگاههای دیگری مانند «مراکز رسانهای» یا media centerها نیز میتوانند از این فناوری استفاده کنند.
تا کنون مایکروسافت بوده است که از پتانسیل این فناوری حداکثر استفاده را کرده است و با ارائه سخت افزار منحصر به فردش و رابط نرمافزاریاش، کاربرد این فناوری را چند برابر کرده است.
با تلویزیون معمولی کیفیت تقریبا در حد ps2 (البته بستگی به بازی داره). ولی خوب طبیعیه که با هم فرق دارن و کیفیت xbox 360 به مراتب بالاترهنقل قول:
حیف که آدم از LCD استفاده نکنه .
به نظر من با تلویزیون معمولی 50% از بازی لذت میبرید.با استفاده از LCD یا LED هم لذتش به 85% درصد میرسه و برای کامل شدن حتما باید از کابل HDMI با کیفیت و اصل استفاده کنین :5::8::46:
آقا این چه وضعیه؟!؟ از هر 5 تا دیسکی که تو دستگاه میزارم 2 تاشو نمیخونه ! میگه کثیفه در حالی که تمیز تمیزه !
سلام
من یه لپتاپ msi گرفتم مانیتورش 720p هست
خروجی hdmi و RGB هم داره میخوام XBOXام رو به مانیتورش وصل کنم
میخواستم ببینم برنامه ای هست که خروجی تصویر لپتاپو به ورودی تبدیل کنه؟؟
MER300000
با سلام
خواهر زاده ایی دارم که با زی های کامپیوتری می کنه . سیستمش قدیم شده و قصد ارتقا یا خرید سیستم جدید را داره . من مامور این کار شدم . و تجربه ایی هم در مورد ایکس باکس ندارم . به من خرید این کنسول را توصیه کردند . ببخشید اگه سوالام ابتداییه و فرصت خوندن کل این مجموعه را ندارم .
قیمت فعلی این دستگاه چقدره ؟
بهترین مدلش چیه و چه چیزایی توش مهمه
قیمت بازی اونا چقدره ؟ بازی فوتبال مخصوصا دوست داره
به مونیتور سامسونگ p220 وصل میشه یا خیر؟
به طور کلی خرید این کنسول را پیشنهاد می کنید یا خرید سیستم جدید کامپیوتری را
خیلی ممنون از صبر و حوصله شما برای پاسخ گویی
فک نکنم همچین چیزی اصلا بشه ... خروجی و ورودی با هم فرق دارن کاملا !نقل قول:
میخواستم ببینم برنامه ای هست که خروجی تصویر لپتاپو به ورودی تبدیل کنه؟؟
خوب معلومه ، جدید تره :31:نقل قول:
صبور باشید :11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
-قیمت فعلی Elite که هارد هم داره توی بازار تهران 365 تومن که هر روز به این قیمت اضافه میشه (در ایران برعکس سایر کشورها که ارزونترش میکنن) پس بهتره اگه میخواین بخرین زودتر اقدام کنیدنقل قول:
قیمت فعلی این دستگاه چقدره ؟
-مدلهاش هیچ فرقی از نظر قدرت اجرای بازیها ندارن و فقط در داشتن امکانات جانبی مثل هارد تفاوت دارن که مدل Elite که هارد داره فعلا بهترین انتخابهنقل قول:
بهترین مدلش چیه و چه چیزایی توش مهمه
-قیمت بازیهاشون حدودا 3 هزار تومننقل قول:
قیمت بازی اونا چقدره ؟ بازی فوتبال مخصوصا دوست داره
به هر مانیتوری وصل میشه ولی باید برای مانیتور کابل جدا بخرید...ولی پیشنهاد میشه حتی الامکان روی تلویزیون LCD بازی کنید چونکه کیفیتش روی tv بسیار بالاترهنقل قول:
به مونیتور سامسونگ p220 وصل میشه یا خیر؟
-شدیدا خرید کنسول رو پیشنهاد میکنم چون خودم عمری رو به ارتقای سیستم و هدر دادن پولم صرف کردمنقل قول:
به طور کلی خرید این کنسول را پیشنهاد می کنید یا خرید سیستم جدید کامپیوتری را
-خواهش میکنم!نقل قول:
خیلی ممنون از صبر و حوصله شما برای پاسخ گویی
برادرای گرامی:
من یه جا الان یه متنی رو خوندم گرخیدم:18:.نوشته بود این ایکس باکس جدید نازوکه که یه 2 ماه دیگه میاد فقط بلورین میخونه و کپی خور کردنش امکان نداره. درسته؟؟ اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه
بعد من یه یک ماه دیگه (بعد کنکور) میخوام به شماها بپیوندمو یه ایکس باکس بگیرم:8: به نظر گرامیتون یکمی بیشتر وایسم این جدیدرو بگیرم یا همین الیتو بگیرمو خلاص؟؟
کینکت به الیت میخوره؟
ممنون از همه :11:
BlueRay تکنولوژی سونی هست ، و خیلی بعیده که مایکروسافت ازش استفاده کنه .نقل قول:
در ضمن Ps3 به خاطر بلوری بودنش نیست که کپی خور نمیشه ، به خاطر باج و ها پول های هنگفتیه که سونی به هکر ها و تولید کنندگان مودچیپ میده که بیخیال کنسول بشند ، و گرنه هر کنسولی (بلا استثنا) با یک وسیله ای به نام شبیه ساز درایو (توی Wii اسمش هست SunDriver) کپی خور میشه ، ولی قیمت این مدل وسایل زیاده و کنسول رو از حالت طبیعی خارج میکنه .
در مورد کپی خور 360 مدل جدید هم : 100% مایکروسافت یک تکنولوژی جدید استفاده کرده و یک مدتی طول میشکه تا کپی خور بشه ، شاید هم هرگز نشه . که اگر هرگز کپی خور نشه عملا 360 بازار رو در برابر Ps3 از دست میده .
ضمن تشکر و عذر خواهی از UNDERWORLD لازم دیدم یه سری چیز ها رو اضافه کنم ...نقل قول:
- قیمتش دیروز تو میدون امام 372 elite و 260 arcade و 459 limited edition with modren warfare2 و limited edition final fantasy 473 بود ؟...
- بهترینش همون limited edition final fantasy است ... البته هیچ فرقی بین پردازشگر این 4 مدل نیست ... یعنی همشون یه نوع برد ( jasper ) و همشون یه نوع GPU دارن ... تنها تفاوت در نوع هارد بین مدل هاست جدول زیر را نگاه کنین :
1.elite 120GB
2.arcade 0 GBو البته فرق دو بین limited edition در نوع بازی آن هاست . ( limited edition ها 2 دسته ی بیسیم ، و یه بازی اوریجینال دارن . )
3. limited edition 250GB
-قیمت ها کمی ( حدود 1000 ت) متفاوت است ... ولی میشه گفت حدوداً بین 3000 تا 5000 تومان ( اینکه شد 2 تومن :13:) .... مثلاً متفاوته که از میدون امام بخری یا از ولی عصر یا از کارگر یا از بقال سر کوچه ... چون رایتی هست بازی سال 2006 با الان یه قیمته ... پس کلاً در پیدا کردن بازی مورد نظر مشکل نخواهید داشت ...
-فقط کنسول ... به نظر من رایانه شخصی فقط برای کار کامپیوتری است ... من خودم یه مدت با کامپیوتر بازی می کردم و مشکلاتی قبیل نصب نشدن ... گرافیک نخوردن ... و هنگ کردن برخورد داشتم ... ولی یه 7 سالی هست که با خرید PS1 به دنیای کنسول ها اومدم ... و قصد رفتن ندارم ( مگه اینکه بندازنم بیرون ... ) ...
به طور کلی بگم خیالت راحت ... برو بگیر ضرر نمی کنی ...
- من اینو نفهمیدم :18: ... دوربین مخفیه ؟؟؟؟؟
شما بازیهای رو از کجا خریدید؟نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد بد رایت شدند! و این مسئله لنز رو داغون میکنه!
ضمن توضیحات کامل دوستاننقل قول:
اگر مانیتورش ورودی DVI داره حتما برای وصل کردن از یه کابل HDMI به DVI استفاده کنید(قیمت 14-20 تومن) و در جعبه تمام xbox ها به غیر از ARCADE یه تبدیل کوچیک هم برای صدا تو جعبه هست که وقتی از مانیتور استفاده میکنید بتونید دستگاه رو به اسپیکر و یا ضبط وصل کنید:46:
من اومدم همین کارو کنم ولی وقتی به مانیتور وصلش کردم دیگه نتونستم به اسپیکر هم وصلش کنم .جاش هستا ولی نمیره توش.چیکار کنم؟؟؟؟نقل قول:
راستش من دقیقا منظورت رو نفهمیدم.نقل قول:
شما ELITE داری یا ARCADE؟
تو جعبه ELITE یه تبدیل این شکلی هست برای صدا ::46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الیت دارم.این شکلی نیستنقل قول:
این شکلیه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تو elite مدت هاست دیگه نه کابل HDMI میزارن نه تبدیل صدا نه حتی Component
توش فقط کابل Composite هست که دوستمون گذاشتن عکسش رو
برای اتصال همزمان کابل HDMI To DVI و گرفتن صدا باید اون قسمت سر کابل Composite رو لاکش رو جدا کنی که خیلی راحت باز میشه از وسط و انوقت وصل کنی با هم
ولی استانداردش خرید همون کابل تبدیل صدای Official از خود MS هست
بله دوست عزیز ولی من به طور کلی منظورم همون تبدیل بود که بهترین و درست ترین راهه :46:نقل قول:
منظورت ایناست که دیگه نمیذارن؟؟برای چی آخه؟؟خیلی نامردننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وقتی xbox360 های جعبه سفید اومدخ اینا هم نیستن و دلیلشم فکر کنم کم کردن هزینه باشهنقل قول:
منظورت ایناست که دیگه نمیذارن؟؟برای چی آخه؟؟خیلی نامردن
Plz answer:31:نقل قول:
tnx
کینک که به الیت وصل میشه در زمینه منتظر موندن هم ریسک داره که ایکس باکسهای جدید کپی خور نشه , به نظر من یه لحظه هم صبر نکننقل قول:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
از اینا جدا میفروشن قیمتشم 20 تومنهنقل قول:
سلام بچه ها
خوبین؟
آقا نظرتون در مورد این مونیتور ال جی چیه؟
LED / W2286L
led هست ولی خب فول اچ دی نیس
بنظرتون واسه بازی کدوم ملاک مهم تریه؟
این سوال خیلی بدیهیه که نه کسی پرسیده نه کسی جواب داده؟
آیا با بازی کردن یک بازی بدون stealth patch به صورت آفلاین اگر با یک بازی با پچ یا فقط برای آپدیت به live وصل بشم کنسولم بن میشه
آقا میثم باطری دسته هم شما دارید؟
میشه از kinect برای بازی های کپی استفاده کرد؟؟
بنظر من ال ای دی بودن زیاد تاثیری بجز در مصرف برق ندارهنقل قول:
نقل قول:
آقا میثم باطری دسته هم شما دارید؟
سلام. بله هست.
فکر کنم ۳ تیکه هاش ۱۸ تومن بود. دقیق یادم نیست
اینکه اینقدر تفاوت کنتراس دارن؟تاثیری نداره؟و این فول اچ دی به چه درد میخوره؟نقل قول:
بنظر من ال ای دی بودن زیاد تاثیری بجز در مصرف برق نداره
دوستان دیگه نظر ندارن؟
به نظر من هم LED بودن تاثیر خاصی روی کیفیت تصویر ندارهنقل قول:
اما وقتی که Full HD باشه شما میتونید روی حداکثر رزولوشن بازی کنید که رزولوشن خیلی توی کیفیت تصویر دخالت داره
جدای از اینها اگه فقط برای کنسول میخواین مانیتور بخرید به نظرم تلویزیون full hd کیفیت بهتری برای کنسول بهتون میده تا مانیتورش
سلام. اگه فقط برا اپدیت میخواهید به لایو وصل بشید که بهتر هست LT داشته باشید.نقل قول:
این سوال خیلی بدیهیه که نه کسی پرسیده نه کسی جواب داده؟
آیا با بازی کردن یک بازی بدون stealth patch به صورت آفلاین اگر با یک بازی با پچ یا فقط برای آپدیت به live وصل بشم کنسولم بن میشه
در افلاین هم اهمییتی نداره بازی stealth patch باشه یا نه
دوستان این بازیهای ارکید رو به صورت دیسک هم میشه تهیه کرد یا فقط به صورت انلاین میشه بازیشون کرد ؟
به نظرم بیشتر مهمه که تلویزیون HD باشه و ابعاد صفحه 16:9 باشه! اینطوری هم کیفیت خوبه و هم نوشته ها رو میتونید به راحتی ببینید!نقل قول:
دوست عزیز بهترین انتخاب ها تو مانیتور های ال جی برای بازی :نقل قول:
W2261VP و M2794DP و M2394A هستند
کنتراست تو مانیوتور ها بیشتر تو کار های گرافیکی خودش رو نشون میده و مثل تلویزون تاثیرش خیلی مشخص نیست
و در ضمن full hd بودن مهمتره