من نفهمیدم بعد از اینکه بازی تموم شد و همه جا منفجر شد تکلیف این آقای فروشنده چی شد ؟!!!؟؟؟!!!؟؟؟!!؟؟!؟ خدایی خیلی با حال بود مخصوصا وقتی می گفت Stranger مو به بدن آدم سیخ می شد .
Printable View
من نفهمیدم بعد از اینکه بازی تموم شد و همه جا منفجر شد تکلیف این آقای فروشنده چی شد ؟!!!؟؟؟!!!؟؟؟!!؟؟!؟ خدایی خیلی با حال بود مخصوصا وقتی می گفت Stranger مو به بدن آدم سیخ می شد .
من همیشه بعد از خرید این یارو فروشنده رو میکشتم ، ولی بازم پیداش می شد.
داشتم با مشقت بسیار بازی رو تو حالت پرفشنال می رفتم و هر وقت به غول ها می رسیدم غصه ام می گرفت که تیر ندارم و باید با کلت بزنم. یهو فکری کردم و آر پی جی خریدم. بعد از اون همیشه تیر داشتم چون غول رو با یه آر پی جی می زدم و تمام تیر ها و خون های دور و بر رو جمع می کردم تو جیبم. سر کراوزر هم در یک عملیات انتحاری یه خون زدم بالا و وقتی کراوزر به یک قدمیم رسیده بود موفق شدم آر پی جی رو تو دهن خودم و خودش خالی کنم . کرازر مرد, من دنجر شدم.
توی پروفشنال اینطور نیست........نقل قول:
اگه بکشیش بر نمی گرده......../
بد ترین خاطرم تو اویل همونجا بود می خواستم ماهی شکار کنم ( هنوز غوله رو نکشته بودم ) یه دفعه اومد خورد منو
مردم از ترس واقعا واسه کسی که خبر نداشته باشه وحشتناکه!!
خدانگهدا
اینو گفتی یاد این افتادم
.وای وقتی من بازی می کردم 2 دبیرستان بودم 5 شنبه بازی رو گرفتم و شنبه هم امتحان ریاضی داشتم هی باباهه می گفت خاموش کن منم هی می گفتم پس بزار save کنم
الان حال نمیده چون اصلا گیر نمیدن
منم همین طور!نقل قول:
یه مدّت مامان منم ای جوری بود و منم این شما هی می گفت خاموش کن منم می گفتم هنوز به save نریسدم ولی در واقعیت از 100 تا سیو گذشته بودم !نقل قول:
شما یه زره بازی کن و همه مراحل بازی و مراحل اضافی رو تموم کن . وقتی تموم کردی اون موقع بگو حال نمیده چون یه آر پی جی بی نهایت ، شیکاگو ( کلاش ) با تیر بی نهایت و hancannon که یه تفنگ توپه رو می گیری و دیگه بازی برات بی مزه می شه . ولی مراحل بازی رو تموم کن که خیلی حال می ده !
راستی اسلحه شارژِی رو یادم رفت بگم که با پروفشنال می ده
خدا نگهدار
اقا من کد خون بینهایت اسلحه و..... می خوام با تشکر
لطفا اينجا :نقل قول:
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=315
دوستان این قضیه مدال های آبی که 15 تا هستند و باید 10 تاشونو بزنیم چیه؟ من هر وقت تا آخر می رم همشونو می زنم ولی نمی دونم چرا این کارو می کنم. چه مزیتی داره زدن این مدال های آبی رنگ؟