اين هات كافي پچه نرم افزاره چيه؟نقل قول:
Printable View
اين هات كافي پچه نرم افزاره چيه؟نقل قول:
من تاحالا ندیدمش. اما وقتی میری دم خونه دوست دخترت و ارتباطت باهاش خیلی خوب باشه. بعضی موقعها میتونی بری خونش و... اما توی پک اصلی بیرون خونه رو نشون میده اما اگه این پک رو بگیری میره داخل خونه رو هم نشون میده. همین.نقل قول:
اين هات كافي پچه نرم افزاره چيه؟
آهان فهميدم چيت كد هست
البته من اينكارو بدون چيت انجام دادم يعني ميتونستم برم داخل خونش چون پروگرسم باهاش تكميل شده بود
اقا من یه سوالی پرسیدم که کسی هنوز جواب نداده!!!
این بازی 4 تا اسکول(مدرسه)داره 1-ماشین 2-موتور 3-قایق 4- هواپیما
تاالان گذروندن 2 مرحلش برای من واجب شده(باید برم تا بقیه مرحله هاش بیان ) من مدرسه ماشینو رد کردم.
و مرحله هایی که به واسطه ی اوون میان رو هم تموم کردم
مدرسه قایق و موتور با این که اجباری نبودن رو رفتم
الان رسیدم به مدرسه هواپیما مرحله 1 و 2 رو رفتم الان به مرحله سوم مدرسه رسیدم که یه حلقه بالاست وما باید تیکاف کنیم واز تو اوون رد شیم و همینطور بقیه حلقه ها رو.
من مشکلم اینه که هر جور تیکاف کنم از اوون حلقه اولی رد نمیشه مگر این که 10 ثانیه برم عقب و از اونجا تیکاف کنم
که اینطوری اخرش مرحله تموم نمیشه ( رکوردی رو هم که زدم 107 ثانیه بود)
چیکار کنم؟؟؟!!!
سیو بازیمو بدم برام ردش میکنین؟؟
ممنون میشم
نبود كسي اون مرحله رو به ما بگه چي به چيه اينهمه بازي كردين نظر خودم تو بازيش اين بود كه يه ماشين خاص ميخواد ولي نميدونم چي اگه ميشه يكي كمك كنه:19:
کدوم مرحله؟؟
رمز كارت اينه كه دسته رو طوري تنظيم كني كه مجبور نشي هواپيما رو با چپ و راست اينور انور كني يعني هواپيما نبايد والار بزنه بلكه بايد با لوك لفت و لوك رايت تكون بدي تا هواپيما كنترلش از دست نرهنقل قول:
چه مرحله ایی رو میگی؟نقل قول:
ميخواين سيو آخر بازي رو بذارم كه از دست ماموريتهاي اجباري خلاص بشيد؟
كلي هم لباس جديد داره اين سيو
عزيز من كلي از اين بازي سيو دارم 100% ولي خود آدم رفتني حالش بيشتره لباس هم اوووووووووو تا دلت بخواد فقط نميدونم اين
چطوريه گير دادم اين مرحلرو برم البته همين صفحه قبل گفتم ولي مثل اينكه خوشبختانه كسي نديده
كنار راه آهن تقريبا آخراي بازي يه نمايشگاه ماشين هست كه زيرش يعني تو كوچه بغليش يه گاراژ ست كه جلوش علامت داره
يعني ميشه رفت تو ولي نميره احتمال ميدم يه مسابقه باشه و يه ماشين خاص ميخواد
يه راهنمايي ازتون خواستم جزو مراحل فرعي بازي هم محسوب ميشه
ممنون