شما درست میفرمایید.نقل قول:
Printable View
شما درست میفرمایید.نقل قول:
چون بعضی از دوستان و بعضی افراد مثل شما هیچگونه زیر بار دلیل و مدرک و تست نمیرن و هنوز هم پافشاری میکنن مودم b612 تجمیع داره و میتونه مثلا : باند 3 رو با باند 7 جمع کنه یا 7 رو با 7 تجمیع کنه یا 3 رو با 3 تجمیع کنه از عبارت تجمیع واقعی استفاده میکنیم .نقل قول:
مودم هایی که تجمیع دو باند 2ca دارن و در رده بندی مودم های cat6 هستن توسط خود هواوی در مشخصاتشون درج شده و لازم نیست ما کاری انجام بدیم و یا چیزی رو اثبات کنیم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است! از جمله این مودم ها که در ایران باهاشون سر و کار داریم و تست زدیم : b525 . b528 . e5785 . e5186 و ....... خیلی مدل دیگه از برندهای دیگه و همانطور که ثابت کردیم و خود هواوی هم توضیح داده مودم b612 از این قابلیت و تجمیع عاجز میباشد و در ضمن درست مطالعه کنید اونجا لیستی از مودم های cat6 رو گذاشته و مقایسه کرده و مشخصات اونها رو ذکر کرده که باز هم کامل نیست متاسفانه
مثال : قابلیت تجمیع مودم ها و باندهایی که میتونه تجمیع کنه و نوع تجمیع هم اشاره نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و الان برای مثال مشخصات کامل تر مودم e5186 که میتونه تجمیع رو انجام بده :
در ضمن اینم بخونید خوبه :
به طور خلاصه فقط یک نوع تکنولوژی برا تجمیع یا افزایش سرعت و پهنای باند نداریم و قرار نیست هر مودمی در رده بندی cat6 قرار گرفت یا نوع مودم +4G بود حتما تجمیع یا همون : Ca Aggregation داشته باشه :
برای اینکه اپراتورهای ما هم مثل دولت ما فقط به جیب ما نگاه میکنن و قصد و قرض اونها خالی کردن جیب ما و پرکردن جیب خودشون هست شما کشورهای همسایه و کلا خاورمیانه رو نگاه کن یا اصلا اروپا رو ببین کی رفته رو باند 42 tdd راه اندازی کرده ! تمامی کشورهای همسایه و خاورمیانه برا tdd از باندهای 39 تا 41 دارن استفاده میکنن و اکثر مودم ها و گوشی ها هم این باندها رو پشتیبانی میکنن ولی در کشور ما رفتن برا پر کردن جیب خودشون و گذاشتن هزینه دوم بر دوش کاربر و خرید مودم مخصوص tdd یا همون مودم معروف b612 این سیاست کثیف رو برپا کردن و حالا هم بعد گذشت چندین سال در گسترش همین باند 42 و شبکه tdd هم گیر کردن و تازه فهمیدن موقع انتخاب باند و فرکانس چه شکری خوردن ولی خب همون درامد پولی و فروش مودم و سیم کارت مجزا و شبکه مجزا براشون تا حالا خیلی سوداوری داشته و این وسط فقط کاربر متضرر شده . جریان گرانی این مودم b612 هم اینطور هست و با اینکه خیلی وقته از رده خارج شده و قیمت اون هم در برابر مودم های جدیدی مثل b528 چیزی نیست ولی همون قابلیت دریافت باند 42 و دریافت باندهای fdd باعث شده اینطوری گوهر نایاب بشه و قیمت هم نجومی بشه چون کاربر انتخابی بیشتر از این نداره و با خرید این مودم هست که میتونه هم fdd رو داشته باشه و هم tdd رو و از همه مهمتر سیاست خود ایرانسل هست که بر خلاف مبین نت مودم های خودش رو قفل سخت افزاری و دائمی نکرد و تونست به بهترین نحوه ممکن از این قضیه سود ببره و قیمت و ارزش این مودم رو به اینجا برسونه و با یک تکان کوچک مثل ناموجود کردن این مودم بازار مودم رو کلا به هم بریزه و قیمتها رو زیر و رو کنه .نقل قول:
ولی مردم هم مقصرند، وقتی میرند یک چیزی رو باب خرید میکنند دیگه ول نمی کنند خودت میبینی اصلا بحث قیمت و ارزونی نیست، واقعا کشوری مسخره ای داریم همه جای دنیا خرید کالا نرمال هست اینجا اصلا هدف چیز دیگه ای هست بیشتر مال اندوزی یا عقب نموندن از غافله هست.
البته نبود رقابت، بازار خارجی، داشتن علم روز، داشتن وجدان انسانی همه و همه عواملی هستند که به تشویش اوضاع وخیم بازار دامن می زنند.
به عنوان مثال قیمت رنگ فلان کالا هم فرق داره، چرا؟! چون متقاضی فلان رنگ بیشتره !؟ خوب که چی؟! واقعا جهل در همه جا رسوخ داره.
با سلام خدمت دوستان گرامی
من مودم i60 رو آنلاک کردم و چندماهی با سیم همراه اول کار میکرد.
الان هرسیمکارتی که امتحان میکنم آنتن دهی نداره
مشخصات رو چک کردم
imei تبدیل به 0 صفر شده ولی سریال و مشخصات دیگه سرجاشه
با نرم افزار change imei که تو صفحات قبلی هست هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد
اول اینکه برای imei باید چکارکنم؟
بعد اگر بخوام برگردم به فریمور رسمی ایرانسل و حالت لاک شده راهی هست؟
ممنون
نقل قول:
الان با یه سیم ایرانسل دیگه ام تست کردم
آنتن میده اما این پیام براش اومده:
مالک دستگاه شماره دیگریست
به دلیل فعالیت همزمان چنددستگاه با این شناسه(IMEI) و جلوگیری از تضییع حقوق مالک،موقتا تا
1399/07/29
با
09********
سرویس خواهد گرفت
جهت استفاده بیش از مهلت فوق،کدفعالسازی را از مالک دستگاه گرفته و باشماره گیری#7777*فعالسازی کنید
IMEI:
000000000000000
راهنما:hmti.ir/t
در اینجا با من در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم داخل فروم خیلی نمیام و سر نمیزنم .نقل قول:
مودم و تجهیزات شبکه
کانال تلگرام : modem_land
سلام دوستان
من مودم i60 رو از سایت ایرانسل خریداری کردم و لاک هستش
میخواستم بدونم میشه از سیم کارت هایی که از بستر ایرانسل برای اینترنشون استفاده میکنند مثل آسیاتک یا وینکس، بر روی این مودم استفاده کرد؟ توجه کنید مودم آنلاک نشده !
سپاس گزارم
درود دوست عزیزنقل قول:
خیر تا زمانی که مودم رو آنلاک نکرده باشید نمیتونید از هیچ اپراتور دیگه ای به جز ایرانسل استفاده کنید.
بله میشه استفاده کنی بدون نیاز به آنلاکنقل قول: