دوستان شکر خدا کار ما داره تموم میشه.
5 6 تا مشترک هم مودماشونو خریدن همراه با انتخاب بسته های مورد نظر.
خودم که در واقع رییسه کل فیبرنوریه محل هستم، 2 تا سرویس گرفتم یدونه پیش پرداخت 50 مگابیت 500 گیگ ماهانه یا 6000 گیگ سالانه که 2 میلیون شد، ماهیانشم 160 تومن بود.... و یدونه هم پس پرداخت 16 مگابیت ماهیانه 120 گیگ 80 هزار تومان. مودمشم همون فایبرهوم 1.450 تموم میشه.
بقیه مشترکها هم اکثرا پس پرداخت هستن.
واسه دو سه نفره دیگه هم رفتم توضیح بدم، گفتن ما تازه چند هفتست بهترین سرویسه ADSL رو گرفتیم و نیازی نداریم به سرعته بالا. فوقش بچه ها دو ساعت تو روز کلاس داشته باشن.
پرسیدم منظور کدوم بهترین سرویس رو گرفتید، گقتن یک ساله 500 هزار تومن 8 مگابیت که سرعتشون 4 مگابیت بود با اسپید تست.
به ولای علی اگر من جای یکی از اینا بودم و یه نفر از غیب میومد دم دره خونمون و میگفت فیبرنوری میخواید یا خیر، من خودمو همونجا جلوی در قربونی میکردم و کل محل رو شیرینی میدادم.
حالا بیای بگی طرف چون مستاجره شاید قابله قبول باشه، ولی صاحب خونه وقتی میگه نیازی ندارم اون دیگه بحثش جداست.
چه فایده که اثری نداره انگار هر چقدرم برای ملت دل بسوزونی. ملت فک میکنن چون امروز به فیبرنوری نیازی ندارن پس حتما فردا هم نیاز ندارن. گفتم یکم بیشتر فکر کنید و در موردش در نت جستو جو کنید... اگر 4 ماه دیگه بیاید بگید اشتباه کردم، حقیقتا یه مشت میزنم بهت بری تو ابرهای آسمونی... آینده نگری در نگاه ما ایرنیها صفره متاسفانه.