2101 خب مدتیه استفاده شده و امتحانشو پس داده، هرچند بنظر 2510 هم خوب میاد و ظاهر زیباتری داره.نقل قول:
ولی dt350 بین اینا عالی بود حتی وایفایش تا ۸۰ مگاهرتز هم پهنای باند میداد. نه فقط ۲۰ یا ۴۰
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
2101 خب مدتیه استفاده شده و امتحانشو پس داده، هرچند بنظر 2510 هم خوب میاد و ظاهر زیباتری داره.نقل قول:
ولی dt350 بین اینا عالی بود حتی وایفایش تا ۸۰ مگاهرتز هم پهنای باند میداد. نه فقط ۲۰ یا ۴۰
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
فکر انلاک کردن رو از سرت بیار بیرون چون اگه بتونی با این مودم سیگنال خوب بگیری که میگیری دیگه دنبال انلاک نمیری درباره سرعت دانلود مشخصات رو ولش کن درباره ایران حرف بزن من خودم تو بهترین حالت تا 50 سرعت گرفتمنقل قول:
بازم میگیم مسیر نصب و دکل رو پیدا کنی مودم خوبیه من 3تا مودم داشتم
22a هوواوی اصلا ازش راضی نیستم با این قیمت گرونی که داره راظی نیستم
d100 ایرانسل فوق العاده بهترین مودمی که داشتم
zw101 مودم خوبی راضی هستم ازش به شرطی که دکل مورد نظر رو پیدا کنی تو خرید zw101 lمطمعن باش پشیمون نمیشی
................
دوستان سیگنال برای شما ثابت هست یا مدام در حال تغییر. من بهتریم نقطه که ئیدا کردم سیگنالم بین 14 تا 18 نوسان داره. یعنی ثابت نیست. در ضمن موقع دانلود سرعت هم خیلی نوسان داره
3 بار یه پیام رو نوشتی، کسی اینجا summon نمیشه که جواب بده :)نقل قول:
بله متغیره
با d100 چه قدر دانلود دارینقل قول:
سلام
این td-lte اگر استفاده نکنیم غیر فعال می کنن یا نه؟:n13::n13:
من هنوز منتظر مودم 4.5 g هستم.کسی می دونه کی میاد؟
سلام
سه تا گوشی تو خونه هست یکی شون آنر 5 و اون دو تای دیگه g610 (هر سه هواوی)وقتی به TD-LTE وصل میشن تلگرام رو 610 ها کانکت نمیشه و رو کانکتینگ گیر میکنه درصورتی که آنر 5
مشکلی نداره مودم هم 2101 (ورژن تلگرام ها همه شون هم آخرین نسخه 4.1.1
یه سری بسته بود که بین td و سیمکارت تقسیم میشد ، چطوری میشه خرید ؟