سلامنقل قول:
تعویض سیمکارت قدیمی به سیمکارت 3 پانچ هم دارن؟
ممنون میشم بگید کودوم مرکز؟ البته منظورم تهران هستش.
مر30
Printable View
سلامنقل قول:
تعویض سیمکارت قدیمی به سیمکارت 3 پانچ هم دارن؟
ممنون میشم بگید کودوم مرکز؟ البته منظورم تهران هستش.
مر30
از یه جای دیگه ( با یک دکل دیگر) اگه تونستی امتحان کننقل قول:
برای اطمینان بیشتر - سرویس آلفا+ یک روزه یا شبانه یک روزه بگیر _ سرعت دانلود آلفا+ رو جک کن
در مورد مصرف منصفانه نامحدود اینترنت چیزی من پیدا نکردم _ شما اگه لینک شو داری بزار ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدرت سیگنالت رو چک کن.نقل قول:
ببین چند دسی بل هستش؟
دوستان من یه سیم کارت دائمی دارم سال 86 خریدمش. آیا این سیم کارت میتونه به شبکه 4G وصل بشه؟ یا باید برم تعویضش کنم؟
باید تعویض کنی
سلام دوستان
وقت بخیر
تفاوت سرعت و کیفیت اینترنت سیمکارت ، بین گوشی و مودم سیمکارتی قابل توجه هست؟
یعنی سرعت اینترنت با مودم بیشتر هست یا خیلی تفاوتی نداره ؟
ضمنا جاییکه از اینترنت استفاده میکنم اطرافش ساختمان بلند هست و در حال حاضر با گوشی سرعت دانلودم 400 هست ، برای ثبات و افزایش سرعت خرید مودم تاثیری داره ؟
ممنون
همیشه از اول پینگش بالا بود چه نسل 4 و 3 و 2 فرقی نداره.دلیلشم نمیدونم چرانقل قول:
دیدید که دوستمون چی گذاشت پینگ همراه اول حتی روی نسل 4 هم نزدیکای 200 هست.نمیدونم چرا اونجوریه بعد 46 مگابیت بعد 39 مگابیت.همینطوری هم پایین بالا داره.بعد تو سایت زده تا 150 مگابیت.به نظرت درستهنقل قول:
در مورد سیاست مصرف منصفانه تو صفحه زیر، قسمت نکات مهم، بند چهارم ذکر شده که :نقل قول:
به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد.
کد:http://www.mci.ir/target2
دیگه نمی دونم منظورش از تقلب چیه.
یک سیم کارت جدید خریدم. امشب تست می کنم ببینم با سیم کارت جدید هم این مشکل وجود داره یا نه؟ اگر وجود داشت با بسته های دیگه تست می کنم.
سیاست مصرف منصفانه اگر اعمال بشه، روی سیم کارت اعمال می شه درسته؟ ربطی به مودم که نداره؟
قدرت سیگنال 85- هست. قدرت سیگنال چقدر باشه خوبه؟نقل قول:
من رفتم فروشگاه همراه اول سر کردستان تعویض کردمنقل قول:
اكثر دفاتر پيشخوان هم عوض ميكنننقل قول:
دوستان من يه سيمكارت اعتباري گرفتم ديروز برا نت اما انداختم تو مودم وصل نشد به اينترنت با موبايل هم شمارشو ميگيرم ميگه در شبكه موجود نميباشد
چي كنم؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk