این جمله ،نقل قول:
و
نشون میده که خودت داری میگی حرف من درست بوده :31: ( پست قبلیم رو دقیق تر بخونی می فهمی منظورم چیه)نقل قول:
حالا تو سبک های راک رو نمیگم اما به خصوص تو متال نقش بیس به مراتب بیشتره..
من گفتم سلیقۀ موسیقیایی کسایی که فقط راک - متال گوش می دن با اونایی که علاوه بر راک-متال سبک های دیگه رو هم گوش میدن کاملاً متفاوته
برای همین گفتم
از طرفی گفتم اونایی که سبک های دیگه هم گوش میدن سلیقشون متفاوته ( البته من در مورد شنوندۀ ایرانی با احتمال زیاد این رو می گم ، نه همه جای دنیا )نقل قول:
اینی که گفتم رو به کسایی میگن که فقط راک - متال گوش میدن
بر همین اساس من به شما توصیه کردم که ep830 مناسب تره و این رو گفتم:
بازم میگم توی کل دنیا مثلاً وقتی می خوان حتی به کسی هدفون 1000 دلاری هم توصیه کنن میگن ، اگر سبک های پاپ ، ترنس و ... گوش میدی برو سراغ beyerdynamic t1 و اگر راک - متال یا کلاسیک گوش میدی برو سراغ گرادونقل قول:
اگر از اول اونیکی ها رو هم می گفتی ، با خیال راحت ep-830 رو معرفی می کردم
حالا اگر علاقه مندی توی سایت هد فای در مورد خصوصیات هدفون های گرادو بخون که چقدر ...
حالا که صحبت زیاد جلو رفت ، یک تجربۀ شخصی از نحوۀ استفادم از ep830 بگم
من آی تاچ دارم
همه میدونن که صدای این پلیر تقریباً سرده ، و کلاً غربی پسنده و زیاد به درد آهنگ های بیس دار نمی خوره ؛ در کل در مقابل رقباش تأکید واقعاً کمتری روی بیس داره
یک هدفون ep830 هم داشتم
که بیس جالبی داره ، در مقابل همخا نواده های خیلی ارزونترش ، به شدن بیس کمتری داره
حالا نحوۀ استفادۀ من ،
وقتی به پلیر وصل میکردم اکولایزر آیپاد رو روی bass reducer میزاشتم ، ولی بازم اذیتم می کرد ، چونکه بیسش به نظرم مانع از شنیدن صدای سازها میشد
این تجربه رو به هرکسی که فقط راک - متال یا کلاسیک گوش بده من میگم ، ولی گفتم که اگر چیزای دیگه هم گوش بده نه
قضیه فرق میکنه