از 20 شروع نمیشه که من دیدم قیمتش از 10 تا 17 خورده ای هست ! :31: شما گرون فروشی مثل اینکه! :31: خوب این دستگاهی که ما داریم pcdvb-2100 آنتن خودش چند دسیبل هست؟ و میشه فهمید تا چند کیلومتری میگیره این آنتنی که معرفی کردی؟نقل قول:
Printable View
از 20 شروع نمیشه که من دیدم قیمتش از 10 تا 17 خورده ای هست ! :31: شما گرون فروشی مثل اینکه! :31: خوب این دستگاهی که ما داریم pcdvb-2100 آنتن خودش چند دسیبل هست؟ و میشه فهمید تا چند کیلومتری میگیره این آنتنی که معرفی کردی؟نقل قول:
سلام دوستان یه سوال دارم من گیرنده دیجیتال AP.TECH دارم کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میتونم تاریخ و ساعت اون رو تنظیم کنم؟
ممنون
چرا شبکه نمایش تو رشت قطع شده ؟
تو تهران هم قطعه؟
نه وصله!:20::20:نقل قول:
ghaioom جاننقل قول:
من که فروشنده نیستم. ولی می دونم یه مدلی جدیدش اومده بیشتر از 17 تومنه
فکر کنم 23 تومنه. دقیق نمی دونم
اون میگن بهتره
در مورد دسیبلش هم نیم دونم چند دسی بله ولی می دونم از آنتن های خود دستگاه 2100 بهتره
م یتونی اطلاعات رو از فروش مستقیم این محصول بگیری ، چون مادیران انگار خودش ارسال می کنه به تهران. ولی اگر شهرستانی باید بپرسی. از وبلاگ مادیران بپرس تا بهت جواب بده : maadiran.mihanblog.com
ميخاستم بدونم حداقل سيستم مورد نياز براي گيرندگي مناسب ديجيتال و پخش خوب چيه؟
چون پخش گيرنده ديجيتال xp-d450 من دائما ايست داره.آنتن پره وكيفيتم بصورت متغير رو 80 درصده.
سيستم منم :-cpu intel 2.4g - ram ddr756g- gforce5200- iwill p4ht2
آيا واقعا براين كار ضعيفه ؟؟؟
شاید کدکهای مناسب روی کامپیوترتون نصب نیست.نقل قول:
HD Pack 2.4 و K-Lite Mega Pack رو دانلود و نصب کنید.
عزیزم مشکل از آنتن ات است نه از سیستم ات:31:نقل قول:
برو آنتن را بچرخون تا اونی که قرمز کردم ثابت بشه و روی یک عدد بدون نوسان بمونه تا مشکل حل بشه
امیدوارم راهنماییم مفید باشه (من هم همین مشکل را داشتم و تا حل نشد باورم نمیشد که سیم آنتن ! و جهت آنتن اینقدر موثر است
من رو سيستمم K-Lite Mega Pack 6.1.0 نصبه و همه فرمتها رو هم راحت پخش ميكنه.
منم مشكلم همين تغييره؛هر چي آنتنو ميچرخونم ثابت نميشه.از چند تا برنامه هم استفاده كردم.:2:
آخه گيرنده ستاپ مارشالم سريع و بدون نياز به تغيير جهت همون آنتن، همه شبكه ها رو عالي پخش ميكنه.. يعني گيرنده پي سي ضعيفتره يا مشكل داره؟
يا آنتن يا سيم آنتن...
سلام.
دوستان میخوام یه آنتن داخلی خوب بگیرم که همه کانالها رو بگیره.
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟