سلام.من هفته ی دیگه میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم ولی سال بعد دانشجو میشم.میخوام بدونم حداکر سرعتی که بدون کارت دانشجویی میدن چقدره؟
Printable View
سلام.من هفته ی دیگه میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم ولی سال بعد دانشجو میشم.میخوام بدونم حداکر سرعتی که بدون کارت دانشجویی میدن چقدره؟
بله 2 مگ هم داره. گفتم که مشترکین حقیقی نه حقوقی. برای 1 مگ دکترا هم داشته باشی نمیدن. فقط باید جواز کسب یا شرکت و ... داشته باشینقل قول:
پس خط رو باید بگیری. رانژه خط هم خیلی سریعه. برای من 45 دقیقه بعد از تحویل مدارک فعال شد.نقل قول:
برای یوتیوب 512 باید داشته باشی. البته من ویدئوهای یوتیوب رو آنلاین نمی بینم و دانلودشون می کنم. از این بابت مشکلی ندارم .
قیمت 256 12.500 و قیمت 512 20.500 .
در مورد حجم دانلود بگم که به این شکله شما در ماه مقدار معینی می تونید دانلود کنید مثلا 3 گیگ ( باز کردن صفحه و هر چیزی که از اینترنت استفاده کنه هم جزو این حجم محسوب میشه ). برای حجم اضافه دوباره یه مبلغی از شما می گیرن. اما سرعتهایی که روی خطاشون میبندن 4 برابر سرعت توافقیه. یعنی برای 512 سرعت 2 مگ میدن. هم جلب رضایت مشتری هم به ته دیگ خوردن حجم و سودآوری واسه خودشون. البته بیشتر این شرکتها ساعتهای مشخصی از شب ( حدود 6 ساعت ) رو ترافیک رایگان میدن و می تونید دانلودهاتون رو بزارید واسه اون موقع. البته سرعت شبانه همون سرعت واقعیتونه ( تازه اگه کمش نکنن )
خلاصه می بینی آخرای ماه حجم داره تموم میشه و مثلا 200 مگ داری برای 5 روز. آدم زورش میاد 6 تومن بده واسه 1 گیگ حجم که تازه اونم 200 مگشو مصرف کنیو 800 مگش دود شه. الان من از رادیو اینترنتی استفاده می کنم. تقریبا ساعتی 100 مگ دانلود داره. اگه سرویسم حجمی بود جرات نمی کردم اینکارو بکنم. کارای دیگه مثل چت ویدئویی و بازی هم حجم بالایی رو حروم می کنن. با مخابرات راحتی و استرس تموم شدن حجم رو نداری. البته 512 بگیری خیلی خوبه.
در مورد سرعت قابل مقایسه با دایل آپ نیست. حتی سرویس 128 . اصلا دایل آپ مفتشم گرونه. 12.500 الان دیگه پولی نیست. تازه پولش روی قبض میاد و 2 ماه ماهه.
باز سوالی بود در خدمتم.
منطقه مخابراتی شما 1 مگ نمیده دلیل نمیشه هیچ جا نمیده ، ما سیکل هم باشیم بهمون 1 مگ میدن
256 میدن. البته بستگی به منطقه مخابراتی داره. بعضی جاها شنیده شده 512 هم دادن :دی اگه رفتی پیش کارمنداش گفتن 256 نمیدیم با رئیس حرف بزن.نقل قول:
واقعا ؟؟؟ کجا ؟نقل قول:
سلمان فارسی منطقه دو - من هفته پیش خودم 512 گرفتم چون فعلا بیشتر به کارم نمیاد هیچی هم نخواست حتی کارت دانشجویی - چند روز بعدش هم یگی از دوستان mohsenking یه مگ گرفت از همین سلمان فارسینقل قول:
البته تو تابستون یادمه 256 بیشتر نمیداد اونم با کارت دانشجویی ولی الان آزاد شده هیچی نمیخواد هر سرعتی هم بخوای میده شما بنظرم یه زنگ بزن منطقه مخابراتیتون ببین چه جوریه
عه پس دست و دل باز شدن ؟؟؟ من خودم چون اینجا نیستم و دانشجوام نیازی ندارم. اما فردا تئتوشو در میارم ببینم چه خبره. مرسینقل قول:
نقل قول:یه چیزی هم من به صحبت های دوستمون اضافه کنم:نقل قول:
شما که خیلی یوتوب میری ( اگر adsl بگیری مسلما بیشتر هم میشه) به هیچ عنوان سراغ اینترنت ججمی نرو! :sq_6:
اگر اینترنت حجمی بگیری کلا باید یوتوب رو ببوسی بزاری کنار!
اگر هم میخوای توی سایت ویدیو ببینی سعی کن حداقل 512 رو بگیری ولی اگه می خوای دانلود کنی 256 هم جواب میده.
اصطلاح رانژه خط یعنی چی ؟نقل قول:
این خط تلفنی که همین الان دارم ازش واسه دایل آپ استفاده می کنم برای دو طبقه بطور مشترک هست . اگر برای همین خط بخوام اینترنت بگیرم آیا در آن واحد در هر دو طبقه میشه از اینترنتش هم استفاده کرد ؟ یعنی یک کامپیوتر در طبقه اول و یک کامپیوتر دیگه هم در طبقه ی دوم از اینترنت یک خط تلفن استفاده کنند ؟
راستی برای اینترنت دقیقا چه تجهیزاتی بگیرم ؟ مودم چه مدل و مارکی بگیرم که از خریدم پشیمون نشم ؟
یعنی شما این 12.500 رو هر دو ماه پرداخت می کنی و نه ماهیانه 12.500 تومن ؟ یعنی ماهیانه فقط حدود 6 تومن بابت اینترنت 256 میدی ؟ پول دیگه ای هم موقع گرفتن مدارک از شما نگرفتن ؟
نه اونقدر که خیلی ولی خوب تا حدودی فایل های ویدئویی در یوتیوب و فیس بوک رو استفاده می کنم . بعصی وقت ها هم پیش میاد برای آپلود کردن ویدئو ..نقل قول:
چند بار برای اینکار به کافی نت رفتم اما یک مدتی که به کافی نت ها گیر دادن دیگه نرفتم . یکبار هم به یک کافی نت رفته بودم یه مقدار گرون باهام حساب کردم وقتی سوال کردم گفتن واسه اینه که اینترنت ما حجمیه .
اگر دانلود ویدئو سریع تر از دیدن آنلاین باشه خوب دانلودش می کنم و آفلاین می بینمش
الان یک فایل ویدئو که مثلا 200 مگ باشه با 256 چقدر طول می کشه ؟ اگر خیلی زیاد نیست و دیدم 512 هم براحتی بهم نمیدن خوب مجبورم همین 256 رو بگیرم .