خیر. روی فیبر نمیده. فقط مسی میده.نقل قول:
البته منم روی فیبر هستم. فقط محظ اطلاع میخواستم بدونم کیفیتش چجوریه !
Printable View
خیر. روی فیبر نمیده. فقط مسی میده.نقل قول:
البته منم روی فیبر هستم. فقط محظ اطلاع میخواستم بدونم کیفیتش چجوریه !
بچه ها من ۲ مگ آسیاتر دارم شبی ۲.۵ گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم:n27: اگه ۲ مگ طلایی مخابرات بگیرم اوضام بهتر میشه؟؟:n13:
ممنون میشم راهنمایی کنید چون PING آسیاتر که جالب نیست دانلود شبانشم از ۱۲۰ بیشتر نمیشه:n28::n28:
اگه از سرور داخلی بخوای دانلود کنی 4گیگی میتونی بگیری ولی سرور های خارج این طور نیس...نقل قول:
اگه از سرور های خارحی با سرعت 120 دانلود می کنی بچسب بهش ولش نکننقل قول:
ولی اگه از سرور های داخلی با سرعت 120 دانلود می کنی شاید باید تجدید نظر کنی
باید خیلی چیزهارو بسنجی مثلا هر گیگ مخابرات 4200 تومانه واز شارژتم بعضی اوقات دزدی می کنند
اگه می تونی که بری طرج نامحدود بگیری که به نظره من از همه چیز بهتره چون این مخابرات تامرد دیگه نامخدود نمیده
ساعت 6:30 بامداد اینجا مشهده.سرعت ریدمان.بالاترین سرعتم 50 بود از ذانلودها.از اکسپرلیچ گذاشتم با 8 دانلود میکنه.دهنشون سرویس:n24:
چند شبی میشه سرعت فاجعه شده!
تورنت بین 5 تا 8 کیلوبایت فقققطططط!
من الان طرح بعثتم سرعت رایگان ازساعت 12 تا 1خوبه ولی از 1 به اون طرف سرعت تقربا صفر میشه.خداوند لعنتشان کند
سلام. من وقتی با مودم کانکت می شم و از bridge استفاده نمی کنم، وصل می شم، ولی هیچ سایتی باز نمی شه. ولی وقتی با بریج وصل می شم، می شه استفاده کرد.
می خواستم بدونم که مشکل از من هست یا همه این مشکل رو دارند. چون من همیشه به وای فای وصل می شم، نمی تونم از بریج استفاده کنم.
وقتی با حالت PPPOE وارد می شید به شبکه وصل میشه ولی سایت باز نمی کنه؟نقل قول:
تنظیمات مودم رو دستکاری نکردید؟