دوست عزیز من قبلا بهتون گفتم که حساب و کتاب نداره ! :rolleye:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5787066&postcount=3510[/HTML]
.
.
.
.
.
Printable View
دوست عزیز من قبلا بهتون گفتم که حساب و کتاب نداره ! :rolleye:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5787066&postcount=3510[/HTML]
.
.
.
.
.
دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟؟
منم از شاتل اومدم پارس تقریبا 7 - 8 ماه پیش .نقل قول:
سرعت شبانش تعریفی نداره.
از 1 تا 6 را یگانه یک ساعت کمتر...
توی روز قطعی زیاد داره ....
اقا شما تهرانی؟؟ کدوم مرکز مخابراتی؟؟ دقیق میگی سرعت دانلودش چجوریه؟؟ روزانه و شبانه هر دو.نقل قول:
دوستان عزیز چند روزی هستش که شبانه ی رایگان من تا ساعت 6:40 دقیقه صبح رو هر سری 50-60 مگابایت ازم کم میکنه . فکر کنم باید یواش یواش ساعت توقف دانلود رو روی روال قانونی تنظیم کنیم !!
دوستان اخرش به نظرتون چی کار کنم؟؟ چون همتون میدونید الان وضع شاتل خیلی خرابه به نظرتون ارزش داره بیام پارس؟؟
با 128 از 1 تا 6 چقدر میتونم دان کنم؟؟؟ کلا یه جوابی بدید که من سریعتر اقدام کنم
اقا چرا سرعت این قدر افتضاح شده این چند وقت ؟
هیچی نمیشه دانلود کرد . من الان یه 8 گیگ توی صف دانلود دارم اما هنوز 2 گیگش دانلود شده . توی یه هفته .
خوبه ما از هيچي شانس نداشته باشيم از ساعت 6-7 شانس داريم.
امروز دان استريم و آپ استريم رو هم برام تغيير دادن آپ شد 509 كه قبلا 512 بود! دان شد 2047 كه قبلا 2048 بود!
ولي snr و تضعيف خطم به شدت داغون شد،معلوم نيست چرا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1 بار گفتم ..دوباره میگم تا ساعت 6:40 دقیقه بزارید برای دانلود..از اون موقع که من تا ساعت 6:40 دقیقه گزاشتم از من کم نکرده....نقل قول:
جالبه من تا 6:40 میزارم وقتی گزارش مصرف میگیریم میبینم تا ساعت 7 حساب کرده(اینو چند بار دیدم که تا 7 زده در صورتی که تا 6:40 گزاشتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم هم تا ساعت 11 روشن بودش...ولی میبینید که تا ساعت 7 زده!!
نقل قول:
:18: باید تا 11 بزنه که ... شما تا 11 کانکت بودی ولی خب سند و رسیو نداشتی .. باید میزد تا 11 ولی از اونور سند و رسیو غیر رایگان رو میزد 0
الان این جریانش چیه ؟ یکی توضیح بده از منگی دربیایم :دی