علاوه بر چیزهایی که آقا سعید گفت دلیله دیگش مچ بودن تمام قطعاتش هست و نه مثله برند دل ( قصد توهین ندارم ) نیست که هرچیزیش از یه جا اومده باشه
Printable View
علاوه بر چیزهایی که آقا سعید گفت دلیله دیگش مچ بودن تمام قطعاتش هست و نه مثله برند دل ( قصد توهین ندارم ) نیست که هرچیزیش از یه جا اومده باشه
سلام
یه چندتا سوال ساده داشتم
البته اگه لطف کنید جواب بدین
من با مکینتاش که نمیتونم کارایه گرافیکی و مهندسی بکنم به ویندوز نیازه. ویندوز میتونم نصب کنم روش؟ بعد سرعت و عملکرد سیستم پایین نمیاد؟
واسه بازی چی؟ این بازیا همش واسه ویندوزه اخه
دیگه اینکه نظرتون راجبه mac pro 725 چیه؟ می ارزه به اختلاف قیمتش با مدل 723؟؟؟؟
کار کردن با اپل سخت نیست؟
میشه یکم نرم افزاراشو و سازگاریشو با ویندوز توضیح بدین؟
خیلی سوال کردم
ممنون
کلا مک بوک ها پرفورمنس معمولی در ویندوز دارند و با قیمتی کمتر میشه پرفورمنس خیلی بهتری رو روی لپتاپ های دیگه ازش گرفت.نقل قول:
بازی میشه ولی یه xbox جدا بخری سنگین تری، پولت رو هم دور نریختی
کار کردن باهاش هم سخت نیست.
نرم افزار های مخصوص خودشو داره، منظور از سازگاری هم نمی فهمم.
بهتره بدونی گرافیست های حرفه ای از مکینتاش واسه کار استفاده می کنند و اصلا یکی از ویژگی های مک نسبت به ویندوز همین هست. اگه منظورت فوتوشاپه نسخه مک داره و جای نگرانی نیست (تمام محصولات adobe نسخه مک دارند)نقل قول:
نرم افزار مهندسی هم اکثرا نسخه مک دارند دقیقا دونبال کدومش هستی؟
شما می تونید به راحتی و بدون مشکل ویندوز رو به دو صورت، مجازی یا دوال بوت نصب کنید در حالی که عکس این مطلب انجام پذیر نیست. و تغییر در سرعت و عملکرد مک هم اگه کم بشه محسوس نیست.نقل قول:
بعضی از بازی ها نسخه مک دارند و اونایی هم که ندارند رو می تونی تو قسمتی که ویندوز نصب کردی اجرا کنی.نقل قول:
من خودم اخرین نسخه های call of duty و dirt3 رو با بالاترین تنظیماتش بدون مشکل اجرا کردم و بازی call of duty رو یه تیکه توی یه روز بازی کردم که مک 723ی من 8-9 ساعت روشن بود.
بالاترین کانفیگ اپل 725 هست و بستگی داره چکاری بخوای انجام بدی وگرنه 723 تو هیچ زمینه ای کم نمیاره.نقل قول:
اگه قیمت و حمل ونقل برات مهم نیست 725 رو بگیر که 3 ویژگی مهم داره
1- رزولیشن 1900*1200
2-LCD 17"
3- درگاه استفاده از کارت های مختلف (واسه USB3 متونی ازش استفاده کنی)
یادگیریش خیلی اسون و راحته و اصلا نگران نباش، پیچیدگی خاص نداره.نقل قول:
سازگار نرم افزار با ویندوز!!!!!؟؟؟؟؟
نرم افزارهای مک واسه مک و ویندوز واسه خودشه و هیچ دخلی به هم ندارند.
این جا هم محل سوال و مشاوره هست دوست من، مگه نه:31:نقل قول:
سلام دوستان
من کارهای عمران انجام بدم و همچنین خودم عکاسی هم کار می کنم و در اوقات فراغت هم بازی ایا با لب تاپ های اپل به مشکل بر نمی خورم عرض کنم نرم افزارهای عمران مثل اتوکد یا ساپ و ... را ساپورت می کنه؟از لحاظ بازی چطور میشه بازهای به روز را اجرا کرد؟
با تشکر
سلامنقل قول:
تو دوتا پست بالاتر جواب سوال یکی از دوستان رو به همین سوال دادم.:46:
اکثر برنامه های مهندسی نسخه مک دارند مثل اوتوکد که بعد از 18 سال دوری دوباره امسال به دنیای مک برگشته.
اگر هم نرم افزار شما نسخه مک نداشت می تونید با نصب ویندوز اون رو تو محیط ویندوز بدون مشکل نصب کنید.
مثل من که کتیا رو همین شکل نصب کردم.
نصب ویندوز تو مک به راحتی انجام میشه چون اپل استفاده از ویندوز رو روی سیستم هاش به وسیله نرم افزار بوت کمپ پشتیبانی می کنه.
سلام
ممنون از جوابتون تا سقف 2 تومان سیستم به درد بخوری میشه خرید یا صبر کنم تا اواخر تابستان تا که سری جدید هم بیاد تا به تعادل قیمت برسه؟
و یک سوال دیگه به نظر شما خرید از دبی به صرفه تر است یا نه؟
با تشکر
سلامنقل قول:
اگه 200 تا 300 اضافه کنید می تونید از 724 یا حتی 721 رو بگیرید.
قیمت ها الان تعادل دارند مگه اینکه قیمت دلار بازم تغییر کنه. دیگه قیمت های این مدل های خیلی بعیده که از این ارزون تر بشه.
در مورد دبی هم نمیشه یه قضاوت کلی کرد باید ببینی الان اونجا قیمت چقدر هست و با اینجا مقایسه کنی ولی بطور معمول از ایران ارزون تر نیست اگه هم ارزون تر باشه در حد 100 تا 200 تومن هستد که در صورتی که قید گارانتی رو بزنی شاید بصرفه ولی اگه گارانتی واست مهمه 300 تومن هم ارزون تر باشه اصلا به ریسکش نمی ارزه.
سلام، می خواستم یه مک بوک پرو 13 اینچی تا سقف 1.8 میلیون تومن بگیرم. لطفا چند مدل معرفی کنید. (cpu و گرافیک برام مهمه)
باتشکر:40:
سلام
ماگه لطف کنید قیمتهای مک بوک پرو را بذارید با گارانتی و بدونه گارانتی ممنون میشم