دوستان میشه راهنمایی کنید چه طوری میشه از دانشگاه نامه گرفت واسه 512 ؟؟؟ من دانشجو هستم و میخواهم یه نامه بگیرم میشه کمکم کنید
Printable View
دوستان میشه راهنمایی کنید چه طوری میشه از دانشگاه نامه گرفت واسه 512 ؟؟؟ من دانشجو هستم و میخواهم یه نامه بگیرم میشه کمکم کنید
آنتن دهی ضعیفه مودم رو جا به جا کننقل قول:
با سلام خدمت دوستان ایا کسی متوجه شده وقتی از vpn استفاده میکنی شرکت ازت دوبرابر کم میکنه به عنوان مثال اگه 100 مگ دانلود کنی با vpnاونا برات 200 مگ حساب میکنن من که الان باهاش قرداد 6 ماهه بستم تازه متوجه شدم که داره 6 ماه تموم میشه حالا برم تمدید کنم یا adsl2 بگیرم چون میکن سرعتش بیشتره زنگ زدم به نماینده Adsl میگه تو بدترین حالت میشه 64 کیلوبایت ولی سرعتش از این بیشتره و سرعت وایمکس 512 با idm بیشتر از 64 نمیشه راستی جواب سوال بالایی دوست گلم وقتی اون علامت تعجب روی علامت وایرلسش یه علامت تعجب میزنه و مینویسه limited access وایسی مینویسه کانکت و میره چون مال منم همینطوره
من بعید می دونم استفاده از چیز پی ان تاثیری توی این موضوعی که شما فرمودین داشته باشه؟نقل قول:
مستنداتی هم دارین راجع به این اتفاق؟
( لطفا در استفاده از کلمات هم، بیشتر دقت کنید چون همین که یک بار سایت هیلتر شد بس بوده برامون. لطفا از کلمات جایگزین استفاده کنید. ممنونم )
سلامنقل قول:
اتفاقا وقتي از چيتوز !!!:31: استفاده ميكنم از طريق برنامه هاي مانيتورينگ اينترنت مثل net limiter متوجه دوبرابر شدن ترافيك مصرفي ميشم .
واقعا شما مطمئنی؟ من که نامحدود هستم متوجه نمیشمنقل قول:
واقعا اگه اینطور باشه باید فاتحه وایمکس ایرانسل رو بخونم برم دنبال مبین نت
من خودم با چیز شگن یه فیلم دانلود کردم حدود 400 مگ اما وقتب رفتم توی کنترل حسابم دیدم حدود 800 مگ با هام حساب کرده در ضمن مال من ترافیکم 4 گیگ بوده
دوستان سلام
من یه روتر خریدم که این وایمکس رو مثلا share کنم . اما تو کانفیگ این روتر موندم :24:با وجودی که سیمها رو درست وصل میکنم باز کانکت نمیشه ، ضمنا مودم رو به صورت Route mode درآوردم .
مودم کم از نوع outdoor هست و روتری که خریدم طبق مدل توصیه شده ایرانسل dir600 هست .
طبق عکس زیر کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من به یه مشکل برخوردم! وقتی مودم رو روشن میکنم و میخوام وصل بشم! با هزار تا دردسر IP رو شناسایی میکنه اما باز IP میره و دوباره میاد! الان 2 روزه که اینطوره... بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه
دوستان یکی به من کمک کنه لطفا این آخر هفته ای!
من کرمم گرفت زدم مودم رو ریست فاکتوری کردم
همه تنظیمات پرید البته اول بک آپ گرفتم ولی به هیچ دردی نخورد
الان تنظیمات پریده و منم نمی تونم درستش کنم به ایرانسلم زنگ زدم هیچی به هیچی
یکی که مودم BM632 داره لطف کنه بره توی تنظیمات مودمش و تنظیمات بخش Wimax--Scanset رو بهم بده
پ.ن: برای این کار باید برید به آدرس 192.168.1.1 و یوزر پس هم admin هست
خواهشا یکی کمک کنه که من شدیدا به نت نیاز دارم الان با دایل اپ وصلم!