با این کارت گرافیک چرا پس کندکار میکنه؟کسی میدونه شاید به خاطر cpu هستشنقل قول:
با این کارت گرافیک چرا پس کندکار میکنه؟کسی میدونه شاید به خاطر cpu هستشنقل قول:
البته فکر کنم 5738z رو خریدین . چون 5738G رو به این قیمت نمیدن.نقل قول:
دوستان پر تجربه و اساتيد سلام
چند وقتي هست كه با بودجه محدودم دنبال خريد لپتاپم كه شما عزيزان 4741G رو بهم معرفي كرديد
يه سرچي كه توي نت زدم متوجه شده لپتاپ هايي كه سيستم عاملشون لينوكس هست وقتي روشون ويندوز نصب كنيم اكثرا با مشكل گرافيك رو برو ميشن مثلا گرافيك 420 اين ايسر واسه خيلي ها در ويندوز و اجرا كردن بازي مشكل ايجاد كرده بود
داستان دقيقا چه؟
مرسي.........................
من 3 روز پیش همین مدل رو خریدم البته با کارت گرافیک 530v و تو این سه روز مشکلی نداشتمنقل قول:
به نظرم از g62 خیلی شیک تر و محکمتر هست ولی اثر انگشت به شدت روش میمونه.
فتوشاپ رو براحتی اجرا میکنه و pes2010 هم اجرا شد با بالا ترین کیفیت.
فقط احساس کردم کیفیت نمایش بالایی نداره (البته از 5738z که دارم بالاتر هست) که با کمی تنظیمات بهتر شد. شاید من زیادی حساس هستم.
بار اول که دیدمش فکر کردم بالای 1 تومن قیمت داشته باشه.
در مجموع من راضی هستم
سلام
من یه لب تاپ 13 اینج تا 900 950 میخوام
ممنون میشم کمکم کنید
ببخشید اشتباه شدنقل قول:
همون 5738زد
ایندوتا سوال روهم هر کس وارده بده
زیاد باهاش بازی کنه مشکلیداره یا نه
فینگر پرینتش چچوری فعال میشه
میخوام برای یکی از دوستان لب تاپ بگیرم برای بازی با بودجه محدود. در نتیجه مد نظرم یک لب تاپ با بهترین تناسب بودجه و کارایی با کیفیت معقوله. به نظر خودم
Acer Aspire 5742G
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz
+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
890,000T
رسیده.ولی از اونجایی که بدون مشوزت و تایید نهاییه بچه های فروم هیچی نمیگیرم :10:
میخواستم ببینم این مدل تایید میشه؟ یا برند و مدل دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟
مدل 14 اينچ 4741 10 هزار تومان ارزانتر هستش دقيقا با همين كانفيگ همينطور فكر كنم وزنش هم كمتر باشهنقل قول:
14 اينچش 2.5 كيلو هستش
دوستان يك لپ تاپ براي كار گرافيك مانند فتو شاپ ميخواستم كه core i5 باشه و 4 گيگ رم حداقل داشته باشد .
زير 1 ميليون باشه لطفا و چون از مونيتور دسكتاپ استفاده مي كنم اندازه مونيتور خودش برام مهم نيست .
خروجي HDMI و usb3 هم اگر داشته باشه بهتر.:20:
ممنون بابت جواب و اطلاعات . . .نقل قول:
می گم تو این تاپیکهای همسایه گفتن که تین HP ها خیلی داغ می کنند ! داغ کردنش چجوریه ؟
البته من خیلی تو سایتهای مهم این مشکل داغ کردن و اینارو اصلا" ندیدم عوضش از Touchpad خیلی ها (تقریبا همه!) ناراضی بودند ! حتی بعضی ها نوشته بودند که می خواهند بخاطر این مشکا لب تاپ رو برن بره ! اینش چجوریه ؟
ممنون/