هستش ولی من که خیلی وقته ندیدمشنقل قول:
plvler هم هرکسی عشقی وقتی داره خودشو dual box میکنه بقیه رو هم plvl میکنه
Printable View
هستش ولی من که خیلی وقته ندیدمشنقل قول:
plvler هم هرکسی عشقی وقتی داره خودشو dual box میکنه بقیه رو هم plvl میکنه
پانیشر آیدیت چیه بیایم کمک لول :دی
راستی orc هیلر برای hm باید بیلدش full int باشه ؟
اولا واسه orc باید full wis بری.نقل قول:
ثانیا فکر نکنم بتونی سریع Plvl کنی.هنوز NM هستی.
خوب restat کردم.از full str بدم میاد.الان باز luck build شدم.از این بیلد بیشتر خوشم میاد.
رو ele درست 3.2K راحت crit میزنم.اینجوری بهتره.تو OI هم نگران از دست دادن KO نیستم دیگه.
مجتبی اگه یه وقت خواستی restat کنی دقت کن حداقل 600 تا str داشته باشی وگرنه crit ها ضعیف میشنن.
من الان 350dex 350luck و حدود 600str دارم.البته هنوز acc رو لینک نکردم.این بیلد به نظرم خوبه.
هنوز دارم تو جاهای مختلف امتحانش می کنم.تا حالا که خوب جواب داده.
STR خوبه LUC در درجه اول بعد Dex رو زیاد.نقل قول:
واسه من که guardam زیاد dex به کارم نمیاد اخه همه اسکیل هام به جز 3 تا که 70% شانست برخورد دارن بقیه همه 100% شانس دارن و همونا رو بزنم طرف اگه نمیره جونی واسش نمیمونه در میره اصلا کلا همون debuff slow ها یا darkness رو بزنم طرف در میره تا اثر جادو از بین بره این از لحاظ pvp.از لحاظ oi هم که همیشه یه هانتر میبرم یا با orc میرم پس از اون لحاظ هم زیاد مشکلی ندارم
رو باس AZR امتحان کردم.با Demon Hushing به راحتی حدود 3K Crit میزدم.این بیلد واسه من خوبه.نقل قول:
در مورد dex هم بگم که همیشه با 1 نفر که طرف نیستی.اکثر اوقات مخصوصا PVP سر باس هایی مثل
Kimu یا CS یا CG که همه جا شلوغ میشه با چند تا اسکیل که recharge time دارن نمیتونی کار کنی.
مجبوری از DH استفاده کنی.اینجاست که dex از 2 جهت بهت کمک می کنه.
1-از بابت SP چون بالاخره کم میاری.
2-واسه فایترهای تاپ مطمئن باش زیر 350 تا dex داشته باشی کلی از DH هات miss میشه.
اینو تو باس هایی مثل CS که تایم خیلی اهمیت داره متوجه میشی.چون اگه زیاد miss کنی بالاخره میمیری
و اگه بخوای کلی راه برگردی فقدان یه BG لول 60 که DF و UT و POG و MR داره واسه گیلدت گرون تموم میشه.
مثلا امروز سر باس CS که کشتیمش یهو لایت ها با DF اومدن تو.تقریبا همه رو داشتن می کشتن
یه BG تو پارتی من بود.سریع Df زد و چون skill های debuff ش روی recharge بود شروع کرد فایترها رو با DH کشتن.
منم nemmy رو regina کردم و قائله ختم شد.
شاید واسه وار DH اونقدرها مهم نباشه ولی واسه BG ها DH و dex مهم هست.
یادت باشه DH تنها حمله ی بدون charge time هست و مهمترین چیز بعد از debuff ها هست.
البته همون طور که گفتی برای BG اول str بعد luck و بعدش dex مهم هست.rec هم یه خورده بذار.
فقط اینقدر dex بذار که miss نکنی.
300-350 dex و 400 luck وبقیه str (اگه می خوای خیلی تهاجمی باشی)
وگرنه 100-200 تا rec هم اضافه کن تا زیادی squishy نباشه.
blade به قول خودش با 900 تا dex سه سوته جرش میدن چه برسه به ما که 350 تا 400 تا چیزی نیست.نقل قول:
مهم این نیست که اونا چطور تو رو می کشن.مهم اینه که تو بتونی بزنیشون و miss نکنی.
اخ خدا نمیدونی من چقدر دلم میخواد این nemmy رو بکشم.تنها ارزوم تو بازی اینه یکی این یکی هم BlackDragon رو بکشم.البته BD رو با هانتر کشتن اسونه ولی Nemmy گاو نر میخواد.MM کیه من برم با Blade این Nemmy رو بکشم.اون شب دفعه قبل که رفتیم BD بود یه هانتر داریم اسمش X.P ملت Windows هم صداش میکنن.خیلی خفنه لول 2 ele لینکه با یه rapid shoot هی BD رو میکشت.نامرد وحشتناک crit میزنهنقل قول:
منم nemmy رو regina کردم و قائله ختم شد.