تاپیک جداگانه زده شود...........:n16:نقل قول:
Printable View
تاپیک جداگانه زده شود...........:n16:نقل قول:
دوستان قيمت msi z87-g45 gaming رو ميخواستم !
و همينطور gigabyte G1.sniper B5
سلام
قیمت مادربورد asus m5a97 رو میخواستم:n02:
گیگا اسنایپرش کلا" پیدا نمیشه....اگه بتونین پیدا کنین و یا سفارش بدین تا براتون بیارن یه چیزی دورو بر430در میاد....نقل قول:
برا محصولات ام اس آی این دوستمون اکتور میگفت نمایندس از اون بپرس من نمیدم....
نقل قول:
دوست من آ97 این مادربردا دیگه وارد نمیشه....البته تا دو ماه پیش مدل اِووـــی این مادربرد وارد میشد دوروبر 300....قیمت دقیق یادم نیست...
دوست عزیز ، اگه دقیقا B5 مد نظرتون ، و نه 5 خالی (که sniper 5 حدود 1200قیمتشه) ، قیمت دقیقا 385 هزار تومننقل قول:
فوری فوری
دو عدد رم دو گیگ میخوامDDR2.کسی دست دوم سالم نداره برام.سی پی یو هم میخوام.پرقدرت
ID:mahmood alaii
سلام
من میخواستم یک سیستم تقریبا معمولی نه زیاد بالا نه خیلی پایین ببیندم ، دونبال قیمت قطعات اصلی هستم ! یه سیستم که پردازنده INTEL CORE i3 ، 4gb ram داشته باشه و مادربوردش هم مدلی باشه که هم سازگار باشه با اینا هم ساپورتش بکنه همراه با یک پاور خوب !
دوستان قیمت چقدر میشه بعد اینکه بهترین مدل قطعه از لحاظ قیمت و کارایی تو این رده ها چی هست که بخرم چون هم cpu core i3 مدل های مخلتفی داره با معماری های متفاوت هم مادربورد !
دوست من تاپیک جداگانه بزنید و نوع و اسم قطعاتو بپرسید بعد ایجا قیمت بدیم خدمتتون....:n16:نقل قول:
سلام یه سوال دارم با سی پی یو Intel Pentium G3220 CPU Haswell میشه بازی اجرا کرد؟
برا گیمنت میخوام در چه حد بازی جواب میده؟میخوام اگه جواب بده دیگه گرافیک نگیرم.
تو قسمت دیگه سوالمو مطرح کردم جواب ندادن.اگه امکانش هست جواب بدین.
ممنون:n16:
شما باید یه تاپیک جداگانه بزنید....:n16:نقل قول:
گرافیک و سی پی یو دو تا معقوله ی جدا از هم و واجب برای اجرای برخی بازی هستن....(نمیشه گفت که من سی پی یوم 8 هسته ایه دیگه با گرافیک 128 هم میتونم GTA IV رو بازی کنم....):n06:(و اینم بگم که سی پی یوتون خیلی ضعیفه به درد هیچ بازی امروزی ای نمیخوره....)