کمک کنید لطفاااااااااااااااااااااا اااااا !!!!!!!نقل قول:
Printable View
کمک کنید لطفاااااااااااااااااااااا اااااا !!!!!!!نقل قول:
سلام.
من یه هارد SUMSUNG HD162HJ SATA دارم که حدود یه ماهی SMARTش سوخته. البته خودم تحقیق کردم تا اونجا فهمیدم که قابل تعمیر نیست! ولی از یکی پرسیدم گفت میشه تعمیر کرد!اما هنوز نبردم پیشش.
میخاستم ببمینم اصلا راه چاره ای واسه این هارد بیچاره ما تو این گرونی هارد هست؟ میشه تعمیر کردش؟
مشکلاتی که براش پیش اومده یکی اینه که سرعتش خیلی خیلی اومده پایین.
وقتی روشن میشه شروع میکنه به صدای چیک چک و اینکه پیغام SMART Statues Bad- Backup and replace میده
لطفا راهنماییم کنین!
سلام دوستان
پرسشی از خدمت شما دارم
اگه من بخوام یه هارد دست دوم خریداری کنم جطوری میتونم از سالم بودن اون اطمینان حاصل کنم؟لطفا روش های تست سلامت هارد دیسک را بفرمایید
سلام دوست مننقل قول:
من احتمال می دهم شما یک جای کار را اشتباه می کنید و یا یکی از نرم افزارهایی که نصب می کنید ویروس دارد و به راحتی MBR را میتواند خراب کند. هارد را با نرم افزار llf کار کنید و بعد از یک سی دی دیگر ویندوز بریزید.
موفق باشید.
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
دوست مننقل قول:
متاسفانه آن هارد دیگر قابل اطمینان نیست . می توانید آن را بفروشید و صلاح هم در این است . هد جای خود را گم میکند چون احتمالا" ضربه به آن آسیب رسانده . ما به این وضعیت میگوییم خرابی در اسمبل .
موفق باشید
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
سلامنقل قول:
شما هارد را به رابط USB1 وصل کرده اید و سیستم به شما پیغام میدهد که اگر آن را به یو اس بی 2 متصل کنید سرعت آن بالاتر خواهد بود. عموما" سیستم های یکم قدیمی تر دو درگاه مشابه دارند که بعضی USB1 و بعضی USB2 است
چک کنید و هم به یک متخصص هارد را نشان بدهید در بعضی مواقع احتیاج به آپدیت کردن بایوس مادربرد و یا فرم ویر هارد است.
موفق باشید.
سلام دوست مننقل قول:
1- اطلاعات هاردت را به همان صورت که به هارد خانه دوستت وصل کردی خارج کن
2- هارد را llf کن و
3- از یک سی دی دیگر ویندوز را نصب کن و
4- یا حتی از یک مدل سیستم عامل دیگر استفاده کن مثلا" از 7 یا 8 یا xp
این مشکل در بعضی سیستم ها با بعضی سیستم عامل ها وجود دارد من هم همین مشکل را با XP در لپ تاپم دارم ولی یک مدل دیگر مثل سی دی دیگر XP و یا 7 به راحتی نصب میشود
البته مشکل در نصب نیست چون تمامی مراحل نصب به راحتی انجام میشود و در آخر که شما میخواهید حاصل کار را ببینید در ریستارت فقط حیران می شوید.
موفق باشید
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
جواب شما را در جایی دیگر دادمنقل قول:
باید به متخصصان دارای PC-3000 رجوع کنید.
موفق باشید
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
سلامنقل قول:
چند راه کار دارید
از یک مادربرد پورت ساتا را جدا کنید و جای آن نصب کنید
کابل ساتا را مستقیم به این پورت هارد لحیم کنید
منتظر بمانید تا کسی برایتان یک هارد خراب لنگه این را پیدا کنید و پورت ها را جا بجا کنید.
در کل به یک متخصص رجوع کنید
موفق باشید
ثواب داره به سوال ماهم رسیدگی کنین!!!!
سلام دوستان
هاردم چند وقت پیش ضربه خورد و الان که اومدم بد سکتوراشو بگیرم تمام سکتوراش مشکل داره و این کار (اسکن سکتورا و تعمیر آنها) زمان خیلی زیادی میگیره(چند روز).میخواستم ببینم راه سریعتری هست برای برطرف کردن بد سکتور.ظرفیت هاردم 120
سلام دوست مننقل قول:
من هر از گاهی به این مکان سری میزنم دوستانی بودند که راهنمایی می کردند . من فقط جهت ... میام
خوب
SMART نمیسوزه
فقط مثل یک دفترچه می مونه که توش می نویسند خوب چیزهای مختلف می نویسند مثلا" برای هارد شما میزان خطا ها را می نویسند. حالا اگر خطاها زیاد باشه مسلم پیغام خطا می گیرید.
در مورد هارد شما تنها چیز غیر عادی صدای هارد است و آنهم باید بوسیله یک متخصص چک شود. صدا می تونه از خیلی چیزها باشه از پلتر و هد و برد و .... باید چک بشه.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
دوست من اگر اینطور است که شما فرمودید و هارد خیلی و یا تماما" بد سکتور است من فکر میکنم
یا مشکل از جایی دیگر است که همه را بد سکتور نشان می دهد
و یا دیگر هارد را باید انداخت دور ( البته شوخی میکنم)
و یا اینکه قسمتی از هارد خراب است که شماهم آن را دارید تست می کنید.
در کل برای بدسکتور گیری کردن هارد باید یک استراتژی درست داشته باشید .
1- تمامی هارد را با نرم افزار خاص چک می کنیم این عملیات حدود 2 تا 10 دقیقه بسته به ظرفیت زمان می برد
2- با این کار ما در می یابیم که آیا هارد واقعا" بد سکتور دارد و یا مشکل دیگری وجود دارد
3- مثلا" ترجمه سکتوری ایراد دارد
4- و یا بهم خوردگی در لیست های خرابی داریم و یا دیگر لیست های هارد
5- و یا اینکه هارد از آمادگی خارج می شود که اثرش به مانند بدسکتور ظاهر میشود
6- بگذریم اگر تشخیص با بد سکتور بود حالا برایمان مشخص است که در کجا و به چه میزان بد سکتور داریم
7- نرم افزار درست را برای بد سکتور گرفتن از این هارد انتخاب می کنیم
8- ممکن است هارد ارزش اصلاح نداشته باشد و یا میزان خرابی زیاد باشد و یا هارد مستهلک باشد.
9- تصمیم درست گرفته می شود.
البته لازم به ذکر است به غیر از نرم افزارهای بدسکتور گیری ساده مانند llf نرم افزار های دیگر در اختیار شما نیست و یا گران هستند.
موفق باشید
يه هارد سيگت 500 دارم
كه وقتي ميخوام وصلش كنم و محتويات داخلش رو ببينم بدون استثنا ويندوز و موس و كيبورد هنگ ميكنه
هارد هم پر از عكس هاي و مطالب خيلي مهمه
دقيقا راهنمايي كنيد من چطور ميتونم از اطلاعات داخل هار كپي بردارم ؟
برنامه داره ؟بايد وارد محيط داس بشم ؟
بردم بيرون ميگن بد سكتور داره و زياد هم وارد نيستن ( من شهرسنان هستم )
نرم افزاری هست که من این هارد رو چک کنم که ببینم بدسکتور داره یا نه ؟
رو محیط ویندورز که کلا" کار نمیکنه تو داس راهی هست که بشه چک کرد که بد سکتور داره ؟
اگر داشته باشه چیکار کنم ؟ خودم میتونم درستش کنم ؟ یه باید به متخصصین مراجعه کنم :46: