دوست عزیز ممنون ولی DVDRom لپ تابم کار نمی کنه می تونید بگید به چه صورت روی فلش بوت کنم این برنامه رونقل قول:
ممنون میشم ؟؟/
Printable View
دوست عزیز ممنون ولی DVDRom لپ تابم کار نمی کنه می تونید بگید به چه صورت روی فلش بوت کنم این برنامه رونقل قول:
ممنون میشم ؟؟/
سلام
دوستان یه ویندوز xp داریم که چند سالی هست که ویندوز عوض نشده ( بعلت نصب یه سری برنامه حسابداری) الان ویندوز خراب شده به صورتی که بالا میاد و بعد از صفحه welcom وارد ویندوز میشه و موس داریم اما هیچ آیکونی نمایش داده نمی شه و هیچ چیز دیگه ای بالا نمی آد ... task manager هم غیر فعال هست.
با توجه به اینکه اطلاعات حسابداری مهم هستند و برنامه رو همین ویندوز نصب هست چی کار میشه کرد؟
خیلی ممنون
با safe mode بیا بالا ببین میاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
چوابتون در این پست :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4322743&postcount=18
اونجا که گفتی -m اضافه کنمنقل قول:
نشد
یعنی میگه : cannot be found چیکار کنم؟
من نود 32 ورژن 4527 دارم بدرد میخوره؟
راستی من الان تسک منیججرم و همه چیم درست شد
یعنی نود این سایلیتی ویروس رو پیدا میکرد اما پاکش نمیکرد اما این برنامه که شما دادی جواب داد
اما میترسم با سیستمم بهش گرفتار شه
سلام.نقل قول:
اونجا که گفتی -m اضافه کنم
فکر کنم شما بین Sality_off.exe و -m فاصله ندادید.... و یا احتمالا این کار رو در صفحه اول انجام دادید.
دقت کنید که بین این دو عبارت باید فاصله باشه.... همچینی، در صفحه اول ایجاد Shortcut باید چیزی ننویسید....
Next رو بزنید.... در صفحه دوم که میاره براتون، عبارت داده شده رو دقیقا تایپ کنید.
نمیشه گفت به درد نمیخوره ....
ولی در کل اون روشی که گفته شده، با کسپر اسکای بهتر جواب میده...
موفق باشید :11:
اگه همه چیز درست شده باشه میشه گفت که بله دقیقا...نقل قول:
همونطوری که گفته شد، اون فایل پروسه های ویروس رو از کار میندازه تا آنتی ویرس بتونه کار خودشو انجام بده.....
موفق باشید :11:
اره تو صفحه اول نزده بودم
خب میرم دنبال کسپر :دی مرسی از همتون
فرق fat32 و ntfs چیه؟و کدوم بهتره؟مزایا و معایب هر کدوم چیه؟
در ضمن در allocation unit size , 512,1024,2024,4096 چی هستن و کدوم رو بذارم بهتره؟
در مورد این گزینه های format options هم یه توضیحی بدین:
Quick format و Enable Compression
و اگه تیک بزنم بهتره یا نه؟