سرعتش مثل روزانه قبل محدود شدننقل قول:
بستگی به مرکز و پشتیبانی داره
۵۱۲ رو ۶
۱ رو ۸
Printable View
سرعتش مثل روزانه قبل محدود شدننقل قول:
بستگی به مرکز و پشتیبانی داره
۵۱۲ رو ۶
۱ رو ۸
نه اخه میدونی چون یکم سرعتم قطی داشت، گفتم شاید از مودم باشه.. حالا خودم که میخوام برم مودم D-link بگیرم؛ نمیدونم اوضام تغییر میکنه یا نه..نقل قول:
سرعتم روی همون 60 هست، اما کند دانلود میشه
2730u و 2750u مشکی خوبن 2740هم خوبهنقل قول:
در مورد مودمم نظرت چیهنقل قول:
عجب... از کی تا حالا یکی از تامین کننده های اصلی اینترنت ایران و طراح و مجری شبکه های بانکی و درگاه های پرداخت POS کشوری باید تعطیل کنه؟! :دینقل قول:
پارس آنلاین به لطف سپاهی بودنشه که تا بحال پا برجا مونده. وگرنه همون موقع که لایزر رو منحل کردن و کاربراش رو بین آسیاتک و فن آوا تقسیم کردن پارس آنلاین باید جمع میشد!
خدا کنهنقل قول:
والا ما ترجیح میدیم به جای این که امید به 40 گیگ سرعت بالا و بعدش سرعت پایین سر کنیم، تا پایان زمان سرویس سرعت یکنواخت قراردادی رو بدون دنگ و فنگ و مشکل داشته باشیم. یکی از خوبی های فن آوا اینه که هیچ وقت لقمه بزرگتر از دهنش بر نمیداره (پارس آنلاین) و مثل طبل تو خالی پر سر و صدا نیست (آسیاتک و شاتل). در حد توانش خدمات میده ولی همون خدمات رو به نحو احسنت ارائه میده. ماشالله
تا به حال کسی ماجراهای پس از محدودیت رو ندیده! چون اصلا فرصت نمیشه از محدودیت بگذری!!! :n09: برای من که 512 نامحدود داشتم 170 گیگ محدودیت بود که محاسبه کردم 21 روز پشت سر دانلود داشتم 130 گیگ دانلود داشتم!!! :n10:نقل قول:
من D- Link 2730 U (مشکی) دارم. در مدل های 2730 و 2750 سری U1 بهتره. هم رنگش قشنگه (سفیده) هم مشکلات کمتری بابت خرابی و ایرادهای تراشه اصلیش گزارش شده.نقل قول:
پیشنهاد من TP- Link 8968 V3.0 هست. واقعا نسبت به قیمتش امکانات فوق العاده ای داره. از اون جالب تر اینه که اینترنت همراه رو با دانگل USB می تونی به مودم بزنی! امکان تقسیم پهنای باند بین کاربران وصل شده به مودم رو هم داره (اینو بچه هایی که داشتن گفتن خودم ندارم که تستش کنم)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1024 نامحدود برنزی، روز اول، مرکز فرشچی. سرعت دانلود فعلا که زیر ۱۵۰ نیومده از سرور داخلی، سرور خارجی حدودای ۱۵۰.
وقتی آی پی رو عوض میکنم ( ۳ سرویس رو امتحان کردم ) هیچ سایتی دیگه باز نمیشه کسی از دوستان چنین مشکلی داره؟
اونی که هیچ سایتی باز نشه
وقتی خریدم یا موقع ارتقا یا ریست پورت
برای چن دقیقه ای اینجوری بود
همین الان زنگ بزن پشتیبانی مشهد
حداقل بگو ریست پورت کنن
من آپ استریم گفتم یک و اون یکی رو گفتم ۴ بزارن
من مدلی که میخوام بخرم اینه :
مودم باحالیه، فقط USB Sharing نداره که اونم لازمم نمیشه؛ اوکیه که ؟؟
مهندس چه جوری داری با 250 تا دانلود میکنی ؟!؟! :n04:نقل قول:
این ماله سرعت 1 مگ هست که !!
وقتی رو ۴ مگ میزاره نویز خطم خیلی میره بالا، سرعت دانلود هم هیچ فرقی نمیکنه صبح کلی تست کردم.نقل قول:
من منظورم این بود که وقتی وی)پ)ی-ا*ن رو وصل میکنم دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه نه اون مشکل کَش مرورگر که میره رو اون صفحه که میگه شماره تلفن رو وارد کنین. نظری دارین؟