دوستان رو ال سی دیم خش افتاده به نظرتون با عوض کردن قاب شیشه ی رو ش عوض میشه یا نه راستی کیبرد چی
Printable View
دوستان رو ال سی دیم خش افتاده به نظرتون با عوض کردن قاب شیشه ی رو ش عوض میشه یا نه راستی کیبرد چی
اقا دمت گرم لینک دانلودش رو میدی خیلی ضروریهنقل قول:
سلام به همگی منم بعد یه مدت طولانی دوباره برگشتم راستی این روش روشن نگه داشتن فلاش قبلا اینجا گفته شده؟ اگه نشده من می گم:
باید بدون چرخوندن ته گوشی وارد برنامه دوربین بشین و فلاش رو روی حالت همیشه روشن قرار بدین بعد یه عکس بگیرین و وقتی فلاش زد به سرعت پایین گوشی رو بچرخونین و فلاش روشن میمونه!
نقل قول:
برین حال کنید...تقدیم به همه 5700 دارها ...در ضمن تقریبا تمام گوشی های جدید نوکیا رو هم دارم ...اگر کسی خواست...
آموزش باز کردن گوشی 5700
کد:http://rapidshare.com/files/58155616/5700_Assemble_And_Disassembly_Videos.rar
دمت گرم ولی به غیر از راپید شیر لینک دیگه ی نداری اخه راپید شر ریزیوم ندارهنقل قول:
شرمنده... ندارم !نقل قول:
علیرضا جان اولین سایتی که اینو کشف کرده (فلاش روشن موندن رو میگم)همین پی 30 ورلود بوده!کاربری به نام s-n اینو کشفید!!
کسي جواب ما رو نميده؟:41:نقل قول:
سلام عزیزان. من میخوام 5700 بگیرم ولی میگن تو سایت GSMArena گفته گوشی رنگ قرمز 5700 مشکل داره و نوکیا تو بازار داره جمش میکنه . این حرف درسته ؟ آیا همچین چیزی هست ؟
تورو خدا راهنماییم کنید .
سلام. من 5700 دارم. براي گوشيم چند وقت پيش كد قفل خودكار تعيين كردم(از 12345 به يه كد دلخواه تغيير دادم) حالا يادم رفته چيه!! بايد چيكار كنم؟ به مخابرات مراجعه كنم يا راه ديگه اي هم هست؟
يا علي