سلام دوستان
می خواستم بدونم اگه وسط خدمت که به صورت امریه هست برم دانشگاه تکلیف امریه چی میشه و بهد دانشگاه خدمت رو باید چطور تموم کنم؟
یا علی...
سلام دوستان
می خواستم بدونم اگه وسط خدمت که به صورت امریه هست برم دانشگاه تکلیف امریه چی میشه و بهد دانشگاه خدمت رو باید چطور تموم کنم؟
یا علی...
شما میتونین انصراف بدین و تو رشته جدید که ایشالا قبول میشین ثبت نام کنین .نقل قول:
این شماره ها هم میتونی زنگ بزنی تا مطمئن تر شی.شماره نظام وظیفه هست.شماره هاشون خیلی مششغوله اینقد زنگ بزن تا بگیره.
021-73941739
021-73941735
سلام داداش.کلا کسایی که وسط خدمت میرن دانشگاه بعدا باید دوباره دفترچه رو بفرستن یعنی اینکه دوباره تقسیمتون میکنن و حتی من دیدم که دوباره آموزشیم رفتن ولی نیروشون عوض نمیشه یعنی اگه سپاه باشه بازم سپاهه ولی جاش دیگه شانسیه فک کنم(بازم میگم اینا رو بر حسب چیزایی که دیدم میگم عزیز) در ضمن امریه هم چیزیه که بر حسب نیاز میخوان معلوم نیست که اونموقع شما برگردین اونجایی که بودین نیرو بخوان یا نه.نقل قول:
ولی واسه مطمئن شدن با این شماره ها حتما تماس بگیر(با اینکه مشغوله ولی اینقد بگیر تا موفق بشی داداش)
021-73941735
021-73941739
سلامنقل قول:
مگه میشه بعد 14 ماه خدمت وقتی رفتم دانشگاه دوباره بیام برم آموزشی... اصلا منطقی نیست . دو ماه خاک خوردم ریش گذاشتم سینه خیز رفتم بس نبود ؟ اگه اینطوریه ادامه تحصیل نخواستیم خدمت رو تو عشق و حال تمام میکنم بعد با خیال راحت و همراه با کارت پایان خدمت میرم درس میخونم
بازم از ضد حالی که زدی ممنونم
یا علی...
عزیز دل من داداشم 3 ما از خدمتش گذشته بود دانشگاه قبول شد رفت دانشگاه.تیر امسال که درسش تموم شد 3هفته رفت آموزشی .آره شایدم نخواد برین چون شما 14 ماهشو رفتی و شاید قضیه اش فرق کنه.بازم میگم عزیز دل حتما یه زنگ بزن اون شماره ها رو،آخه اونا کارشناسای نظام وظیفه ان و همه چی رو میدونن.:11:نقل قول:
نیمه دومی ها احتیاج به دفترچه دارند ولی این دوستمون چون از معافیت تحصیلی استفاده کرده مشکلی برای سربازی نداره!نقل قول:
کسانی که می توانند دانشگاه ثبت نام کنند :
متولدین نیمه دوم 70 با دفترچه
متولدین 71 به بعد بدون دفترچه
عزیز دل اینو هم که شما میگین تو دفترچه خوندم ولی چون من خودم دوستامو سال قبل دیدم با اینکه نیمه دوم بودن یعنی دقیقا شرایطشون همین بود ثبت نام کردن.بازم شاید شما درست میگین.ولی به دوستمون پیشنهاد میکنم حتما یه تماس با نظام وظیفه بگیرن :11:نقل قول:
نقل قول:
نیمه اول 72 مشکلی ندارند.
ولی اقرادی که نیمه دوم 71 هستند باید دفترچه پست کنند.
سلامنقل قول:
ببخشید کسانی که برگه اعزام به خدمت دارن بدون غیبت در هر شرایطی می تونن ثبت نام کنند؟
بله می تونید ثبت نام کنید ولی تاریخ اعزام به خدمت نگذشته باشه:20:نقل قول: