نقل قول:
داداش این شهراد واسه شهرستاناس ؟
Printable View
نقل قول:
داداش این شهراد واسه شهرستاناس ؟
نمیدونم والا ولی مثل اینکه بعضی مراکز تهران هم میفته روی شهراد واسه من هم کم پیش میاد ولی وقتی میفته روی شهراد کفر آدم رو درمیاره :n09:نقل قول:
من وقتی تستهای شما رو میبینم حال میکنم یه تست بذار عمو ببینه :n02:
منظورم همون با اسکریپت حال نداشتم توضیح بدم :n01: تنظیمش کردم آلت و کنترل و دکمه + رو که میگیرم مودم ریکانکت میشه :n06:نقل قول:
نه فقط الان 3 -4 روزه که همین که ساعت 2شب میشه هر یک ربع یک بار نت قطع میشه یعنی یه ربع دانلود میکنه 20دقیقه قطعه باز دوباره یک ربع دانلود میکنهنقل قول:
قبلا این مشکل وجود نداشت از اول های مهر اینجوری شده:|:n27:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمو جون بفرما
آقا منم وقتی این امضای شمارو میبینم میرم یه اپیزود بیگ بنگ میبینم :D
راستی اپیزود 1 سیزن 8 چقد خنده بود پاره شدم :n09:
سرعت دانلود شبانه من در حد صفره!
محدودم نشدم که ! چون دو روزه گرفتمش و اولین شبه دارم دانلود میکنم. ببینم این پست ارسال میشه ؟! همین پیجو بیست باری ریلود کردم تا باز شد نیم ساعته نشستم یه پست بدم برم بخوابم!
واقعا یه مشت دزد و بیشعورن
انصافا همین پستم ده باری ارسال کردم تا کار کرد. یه پنج شش بارم ویرایش زدم تا غلط املایی رو تصحیح کنم! شاید شبا کار اورژانسی داشته باشیم لعنتیا یه 5 کیلوبایت تهش میزاشتید!
کی این حجم روزانه ام تموم میشه برم ؟ کلی هم پول دادیم :n03:
سرویست چیه رفیق ؟نقل قول:
یه شکایت بزن تنظیم مقررات شاید درستش کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی خط شمارو 16 مگ کرده؟ چرا واسه من که زنگ میزنم نمیبرن بالا عوضی هانقل قول:
نقل قول:مجوز شهراد در اصل برای تهران و کرجه. اما تا جایی که من میدونم تا چند وقت پیش که شهراد پهنای باندش رو از آسیاتک میگرفت. حالا اگه تو شهرهای دیگهای غیر از تهران و کرج از سرویس پارسآنلاین شما میافته روی IPهای شهراد احتمالاً پهنای باند مال آسیاتکه و IPها هم IPهای آزاد شهراد.نقل قول:
ظاهراً پارسآنلاین، تو هر مرکز مخابراتی که تجهیزاتش رو ارتقا داده واسه 16مگ، یه کارشناس با دسترسی مستر داره اونجا که برای هر کی خطش بکشه پروفایلش رو میبنده روی 16 مگ یا 12 مگ. اما این کارشناسا تو همه مراکز مخابراتی هنوز این کار رو نکردن. مثلاً تو مرکز مخابراتی ما (آیت اله کاشانی تهران)، با این که حدوداً از 3 هفته پیش تجهیزات ارتقا پیدا کرده، اما هنوز خط من رو همون 9 مگه.نقل قول:
2 هفته پیش زنگ زدم پشتیبانی، گفت مسؤولیت این کار با همون کارشناسای اختصاصی مراکزه و ما دسترسی کامل نداریم و فقط میتونیم روی 16 مگ تنظیم کنیم. اما گفت بذار روی 16 برات امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه که واسه من متأسفانه جواب نداد و خطم اومد روی 7مگ. گفتم 12مگ رو ست کن. گفت این اجازه رو یوزرهای ما نداره. باید منتظر بمونی تا از خود مرکز براتون درست کنن. دوباره برگردوند روی 9 مگ.
5 شنبه گذشته هم که به علتی پهنای باند من باز اومد پایین، فکر کردم پروفایلم رو بستن روی 16 مگ. اما زنگ زدم پشتیبانی گفت ربطی به اون نداره و سرویس شما همون 9مگه. اما اشکال از زیرساخته و تا عصر باید درست بشه. شب که درست نشده بود دوباره زنگ زدم پشتیبانی انگولکش کرد درست شد. اما وقتی از اینم خواستم تا پروفایلم رو بذاره روی 12 مگ، گفت دست ما نیست. باید صبر کنی تا خود کارشناس مستر مرکز مخابراتیتون این کار رو انجام بده.
حالا قضیه چیه، الله اعلم!:n23::n23::n13::n13:
:n03:
داغون کرد این پارس
یه فایل 500 مگی سه بار تا 50 درصد رفته الان روی 20 درصد